İncek tarafında Has Bahçe var havuz başı. Göl de olur dersen Gölbaşı'nda Vilayetler Evi, Kronos Otel, Eryaman Göksu'da Ada Göksu var. Beytepe Hacettepe Beyaz Ev var yine havuz başı. Gölbaşı'nda Akalın Garden var ama oraya 500 kişi sığar mı bilemedim :26: Beşevler'de Wonders var. Biraz daha uygun olsun derseniz Anadolu Bulvarı'nda TCDD'nin havuzbaşı düğün mekanı var. Bir de Çayyolu tarafında Romaantik diye bir yer var ama oranın da kapasitesini bilemiyorum.
Başka yerler de vardır mutlaka ama şu an aklıma gelenler bunlar
Rica ederim :)
Vilayetler Evi genellikle beğeniliyor, göl manzaralı nikah yapıyorlar mesela, fotoğraflar çok güzel çıkıyor.
Akalın Ankara'nın markalaşmış düğün yerlerindendir, fiyat biraz yüksektir ama hizmetleri, organizasyonları iyidir. Bir de Gölbaşı'nda tek yerde düğün yapılmıyor. Garden diğer Akalın salonlarından bağımsız, düğün sayısı orayı etkilemez yani. Bir arkadaşım orada düğün yaptı, biz beğenmiştik.
Ada Göksu güzel bir salon, biz oraya bakmıştık ama bizim sayımız az olduğu için salon bize çok büyük geliyordu. Ama Göksu, Wishes, Wishes Terrace ve Milena'nın işletmecileri aynı ailededir. Onlar da işlerinde profesyonel kişiler.
Beytepe Beyaz Evi de beğeniyorlar ama oraya yalnızca araba ile gidilebilir. Hacettepe kampüsü içerisinde.
Birde Fenerbahçe İncek var, ben gitmedim ama orayı da övüyorlar.
Ada. Goksu aradim Belediye Bagli oldugu icin alkol yok 48 tl fiiyat verdiler(( malessef buda uymuyor
Beytepe beyaz ev yetkilisi Suan yok detayli bilgi alamadim alkol disardan getirilip servis edilecekmis
Ada wishes terrace tele bakmiyor :))
Doğru, Ada Göksu'da alkol yok. Wishes Terrace havuz başı ya da göl kenarı değil yalnız, yanlış anlaşılma olmasın :))
Cnm gıttım gördüm begendım ve karar verıldı tutuldu benım düğünüm kısmetse Ankara vılayet evınde olacak 300 kışı 1 hazıran 2014 te :) çok ıcıme sındı ıns hayırlısı olur Allah herkese nasıb etsın
Hayırlı olsun canım şimdiden :)) Çok sevindim beğenmene, içine sinmesi çok önemliAllah hepimize düğünümüzü sağlık ve mutlulukla görmeyi nasip etsin inşallah :))
Cnm gıttım gördüm begendım ve karar verıldı tutuldu benım düğünüm kısmetse Ankara vılayet evınde olacak 300 kışı 1 hazıran 2014 te :) çok ıcıme sındı ıns hayırlısı olur Allah herkese nasıb etsın
arkadaşlar ben de wonders ı ve cadde hareyi beğendim, haziranda düğün yapmayı düşünüyoruz, wonders ta ya da cadde harede düğün yapmış olan var mı, ya da duydunuz mu nasıl bir yer?
naz_ist öncelikle hayırlı olsun, umarım çoook güzel olur her şey..
ben de vilayet evinin fiyatını sormak istiyorum sana ama biz sade nikah+kokteyl düşünüyoruz..
sen ne kadara tuttun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?