Doğuma Hazırlık 2014 Anlamı güzel kuranda geçen sahabe ismlerii arıyorum erkek bebek için:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
talha cok guzel bi isim. ama ilk "a"yi inceltmeden soyleyenler; tâlha diyemeyenler oluyo ;)
her zaman icin hz omerin yeri farkli benim icin. onun disinda; ahmed, hamza, ubeyde, muaz, huseyin, hasan, said, huzeyfe, imran, furkan, bera, harun, yahya, isa da sevdigim begendigim isimler.
yanliz sahabe isimleri kuranda gecmiyor ;)
anlami guzel bi isim takacaginiza eminim, ismiyle yasasin..

aminn inşallahh :)

Benim de oğluşum olursa eğer Mert koyacağız ☺️ bu Cumartesi belli olacak Inşallah ,,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazını yeni görüyorumm cınsıyet ney :) mertmi gelıyo

yazını yeni görüyorumm cınsıyet ney :) mertmi gelıyo

Doktor erkeğe benziyor demişti ama yanıldı kızım olacak ☺️☺️ isim de ben eda eşim Betül istiyor bakalım artık doğuma kadar değiştirmezsek kısmet artık☺️

Doktor erkeğe benziyor demişti ama yanıldı kızım olacak ☺️☺️ isim de ben eda eşim Betül istiyor bakalım artık doğuma kadar değiştirmezsek kısmet artık☺️

hadi hayırlısı olsun canım :)))) bend kızım olaydı erva koyucakdım ama yınede ıkıncı cocugum kız olursa o zamana kdr degısmezsee erve koyarımm cimcimen hayırlı olsun :) ka. haftalık oldun

hadi hayırlısı olsun canım :)))) bend kızım olaydı erva koyucakdım ama yınede ıkıncı cocugum kız olursa o zamana kdr degısmezsee erve koyarımm cimcimen hayırlı olsun :) ka. haftalık oldun

Teşekkür ederim canım ☺️ hı Erva da güzel isimmiş☺️ 2, kız olur belki hayırlısı ne ise o olsun ..benim şuan 18. Haftam bitti ☺️bakalım cumartesi doktora gideceğiz cimcimemi göreceğim sabırsızlıkla bekliyorum valla ☺️

Teşekkür ederim canım ☺️ hı Erva da güzel isimmiş☺️ 2, kız olur belki hayırlısı ne ise o olsun ..benim şuan 18. Haftam bitti ☺️bakalım cumartesi doktora gideceğiz cimcimemi göreceğim sabırsızlıkla bekliyorum valla ☺️

senın yakınmışş benım daha haftaya perşembee :) ayda 1 gidiyorummm

22+5 iz bugun :))) şeker yüklemem var 22 mayısda bende onu beklıyorum işde 2. doz aşıyı olucamm 21 mayısda da :)

Aramızda 4 hafta var☺️☺️bebiş Eylül de gelecek he☺️☺️ bende haftaya tetenoz aşısı olacağım ..Allah hayırlısı ile ikimizinde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin CNm 🙏

Aramızda 4 hafta var☺️☺️bebiş Eylül de gelecek he☺️☺️ bende haftaya tetenoz aşısı olacağım ..Allah hayırlısı ile ikimizinde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin CNm 🙏

amiinn canım inşallhhh :))) tetenoz aşısı herkesde aynı etki yaparmı bılmıyorum ama ben mesela ılk dozu pazartesi öglen gibi olmuştum çarşamba akşamına ancak geçmişti agrısı :))

amiinn canım inşallhhh :))) tetenoz aşısı herkesde aynı etki yaparmı bılmıyorum ama ben mesela ılk dozu pazartesi öglen gibi olmuştum çarşamba akşamına ancak geçmişti agrısı :))

Yaaa😔 herkes de farklı anladığım kadarı ile çünkü yorumları okudum bazıları senin gibi olmuş bazıların da ağrı hiç olmamış ..bakalım bende nasıl olacak ☺️☺️

Yaaa😔 herkes de farklı anladığım kadarı ile çünkü yorumları okudum bazıları senin gibi olmuş bazıların da ağrı hiç olmamış ..bakalım bende nasıl olacak ☺️☺️

inşallah olmazz çünkü kolumun üstüne yatamadım :)

İnşallah😔iğneyi de hiç sevmiyorum ama onun için katlanacağım..onun için nelere katlanmadım ki..

haklısın herşeye degerler :) yeterki saglıklı gelsinlerr

haklısın herşeye degerler :) yeterki saglıklı gelsinlerr

ben hiç erkek ismi düşünemiyorum gelirse kujum bide iyi ki açmışsın topik takip edeyim seni :)

ben hiç erkek ismi düşünemiyorum gelirse kujum bide iyi ki açmışsın topik takip edeyim seni :)

et canım bnde dusunemıyodum hatta cınsıyetı bellı olmadan önce daha kolay dıye kız ısımlerıne bakıyodum :))))

et canım bnde dusunemıyodum hatta cınsıyetı bellı olmadan önce daha kolay dıye kız ısımlerıne bakıyodum :))))

rabbim sağlıklı versin canım :) evlat hepsi aynı artıkınn

Enes
yusuf
yasir
isimleri hoşuma gidiyor

enes aılemde var yusuf ısmını begenuyorum ama cocugumla dalga geçerler dıye cesaret edemıyorumm yasiri de yasinle karıştıırcaklar büyük ihtimal hepsi aklımdn geçen isimlerdi aslında :)

Sen ne koucaksın

Back
X