Doğuma Hazırlık 2014 Anlamı güzel kuranda geçen sahabe ismlerii arıyorum erkek bebek için:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İns hayirlisiyla benim de oglusum olcak canim benim aklimdaki isimleri soyluyum
Ömer Faruk
Miraç
Sirac
Kerem
Musab
Aklimda bunlar var canim daha sonra fikir degistirebilirim ama sana bi fikir olur belki

İns hayirlisiyla benim de oglusum olcak canim benim aklimdaki isimleri soyluyum
Ömer Faruk
Miraç
Sirac
Kerem
Musab
Aklimda bunlar var canim daha sonra fikir degistirebilirim ama sana bi fikir olur belki

daha doguma 4 ay kadar var ama benim aklımdakı isim Eymen Bera bakalım bnde değiştirmezsem 2 aydır aklımda bu var cinsiyetını ögrendıgımden bridir :))) hayırlısı olsun senın önerdıgın ısımlerıde dusundumm begendıklerım arasındaydı :)

daha doguma 4 ay kadar var ama benim aklımdakı isim Eymen Bera bakalım bnde değiştirmezsem 2 aydır aklımda bu var cinsiyetını ögrendıgımden bridir :))) hayırlısı olsun senın önerdıgın ısımlerıde dusundumm begendıklerım arasındaydı :)

Guzelmis canim ismiyle yasasin ins rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin

Kerem taha.. Oğlumun adı. İkisi de Kuran'dan. İkisi de hayırlı. Tavsiye ederim :)

Eymen : Talihli, hayırlı, uğurlu. Sahabe ismi.
Kayra : Tanrı yardımı, Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden gelen iyilik, yardım.
Asaf : Vezir,Erdem, ileri görüşlü, yönetimde başarılı.
Erkam : Rakam,sayı,yazılar. Erkam b.Erkam: ilk müslüman olan sahabelerden.

İsim konusunu bende çok düşünüyorum. 12 haftalık hamileyim. Erkek olursa Eymen ve Erkam ismini düşünürdüm heralde.
Yazdığım isimleri araştırdım anlamlarını ama yinede internette yanlış manalarda olan isimlerde çok oluyor. İyice araştırmak lazım.
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Eymen : Talihli, hayırlı, uğurlu. Sahabe ismi.
Kayra : Tanrı yardımı, Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden gelen iyilik, yardım.
Asaf : Vezir,Erdem, ileri görüşlü, yönetimde başarılı.
Erkam : Rakam,sayı,yazılar. Erkam b.Erkam: ilk müslüman olan sahabelerden.

İsim konusunu bende çok düşünüyorum. 12 haftalık hamileyim. Erkek olursa Eymen ve Erkam ismini düşünürdüm heralde.
Yazdığım isimleri araştırdım anlamlarını ama yinede internette yanlış manalarda olan isimlerde çok oluyor. İyice araştırmak lazım.
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

amiinn teşekrr ederimm demekki bebişlerimizz adaş ollucakk :)) hayırlıs olsun hakkımızda ama ben bugun çagıl dıye bi isim duydum anlamına bkıcakdım sımdı

amiinn teşekrr ederimm demekki bebişlerimizz adaş ollucakk :)) hayırlıs olsun hakkımızda ama ben bugun çagıl dıye bi isim duydum anlamına bkıcakdım sımdı
Amin. İnş Allah.Benim kesin cinsiyeti belli değil. Ben hem kız ismi hem erkek ismi arıyorum şimdiden :)

Bende Kur'an Kerim de gecen kız isimi arıyorum arkadaslar henüz Cinsiyet belli değil ama erkek olursa kararımız kesin

Amin. İnş Allah.Benim kesin cinsiyeti belli değil. Ben hem kız ismi hem erkek ismi arıyorum şimdiden :)

kızım olaydıı erva koyucakdım bende :))) ama blkı ıkıncı kız olurr ınsallah o zaman erva koyarım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek olur ney olacak :)) kız ısmı cok rahat bulursun ama erkek cok kısıtlı

Mehmet olcak eşimin rahmetli babasının adı canım

Ama internette Kur'an da gecen kız isimlerine baktım birbirini tutmuyor anlamlar

Sen ilk zamanlar kız ismi bakıyordun dimi neler buldun :)

Mehmet olcak eşimin rahmetli babasının adı canım

Ama internette Kur'an da gecen kız isimlerine baktım birbirini tutmuyor anlamlar

Sen ilk zamanlar kız ismi bakıyordun dimi neler buldun :)

valla benım kuzenn tutturdu senın kızın olacakk felann dıyee hep o bakyıoduu kız ısımlerıı ama aklımda degıl hiç birisii öle havalı ısımlerı sevmıyorum erva vrdı aklımda :) önceden de ekin eylül deniz nisan isimlerini çok begenırdım

valla benım kuzenn tutturdu senın kızın olacakk felann dıyee hep o bakyıoduu kız ısımlerıı ama aklımda degıl hiç birisii öle havalı ısımlerı sevmıyorum erva vrdı aklımda :) önceden de ekin eylül deniz nisan isimlerini çok begenırdım

Hım anladım :)

Benimde baktığım beğendiğim isimlerin hepsi ailede var o yüzden sıkıntı oluştu :)

kızım olaydıı erva koyucakdım bende :))) ama blkı ıkıncı kız olurr ınsallah o zaman erva koyarım :)

Evet işte birde bu problemimiz var. İsim beğenemiyoruz, beğendik mi de kesin yakın akrabada arkadaşta karşımıza çıkıyor. Erva ismi çok güzel ama malesef arkadaşımın kızı. Yakınızda çoçuklar oynarken Erva dicez ikisi birden bakacak. Gerçi kız mı olur orasıda meçhul. :44:

Back
X