- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 35
- Konu Sahibi yasemin_ozgur
-
çok güzel bir konu açmışsın ama ilgilenen yok sanırım
aslında burda konuşsak hem birbirimize yakın yerlerde oturanlar birbirimize destek oluruz benim bildiğim bir grup var burda şuan çocukları 2 yaşına girecek ve hala görüşüyorlar birbirlerine gidip geliyorlar hatta bende bu siteye onların önermesi ile geldim ama 2014 Aralık anneleri o kadar sıcak değil sanırım kimse kusura bakmasın ben de dahil galiba biz iyi bir grup olamadık
benim kısmetse beylikdüzü medicana hastanesinde olacak doğumum şimdilik normal düşünüyorum ama kısmet Allah herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah
Merhaba canım...
Evet sana katılıyorum pek sıcak değiliz. Bir kaç kişilik grup kurulmuş ve aralarında sohbet ediyorlar. Ben bile rabet olmayınca açtığım konuyu unuttum gitti. İnş. sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Ben şu anda çapa özele gidiyorum. Aksi olmadığı sürece normal düşünüyorum. Rabbim hayırlısın versin.
valla ben de tam tersi sezeryan a daha yatkınım. ama yine de bebeklerimiz ve bizim için hayırlısı ne ise oyle olur doğumumuz inşallah. kızlar bir de etrafımda şu ara, normal doğum konusunda aşırı ısrarcı, normal doğuramazsın dendiği halde normal doğum yapmak için inatlaşıp bebeklerinin ve kendilerinin sağlıklarını ateşe atan annelere rastlıyorum. kendime hemen şöyle bir ders çıkardım; sadece bir doğum şeklini takıntı haline getirmeyeceğim. zira sezeryane takıntılıydım :)Rabbim bebeğine de sana da sağlık versin umarım sorunsuz bir doğum geçirirsin ve evladını sağlıkla kucağına alırsın. ben de normal düşünüyorum ancak geçen hafta adım adım normal doğumu izleyince korkmadım da değil hani :) içimde tutabildiğim kadar tutmayı düşünüyorum şuan
bu arada bebiklerimizin doğum günleri aynıymışRabbim bebeğine de sana da sağlık versin umarım sorunsuz bir doğum geçirirsin ve evladını sağlıkla kucağına alırsın. ben de normal düşünüyorum ancak geçen hafta adım adım normal doğumu izleyince korkmadım da değil hani :) içimde tutabildiğim kadar tutmayı düşünüyorum şuan
yok artık daha neler gercekten boyle anne adayları var mı? önce sağlık ben normal düşünüyorum ama dr um ne derse onu yapıcam tabi ki devalla ben de tam tersi sezeryan a daha yatkınım. ama yine de bebeklerimiz ve bizim için hayırlısı ne ise oyle olur doğumumuz inşallah. kızlar bir de etrafımda şu ara, normal doğum konusunda aşırı ısrarcı, normal doğuramazsın dendiği halde normal doğum yapmak için inatlaşıp bebeklerinin ve kendilerinin sağlıklarını ateşe atan annelere rastlıyorum. kendime hemen şöyle bir ders çıkardım; sadece bir doğum şeklini takıntı haline getirmeyeceğim. zira sezeryane takıntılıydım :)
aaa evet sen söylemesen dikkat etmemiştim sağlıklı hayırlı evlatlar olur umarım ikimizinki de hazırlık konusunda ne aşamadasın pekibu arada bebiklerimizin doğum günleri aynıymış
hiç hazırlık yok daha desem inanır mısın? biz biraz ketum uz karı koca bu konularda 3 ay bitmeden kimseye söylemedik bebişi, ailelerimize bileaaa evet sen söylemesen dikkat etmemiştim sağlıklı hayırlı evlatlar olur umarım ikimizinki de hazırlık konusunda ne aşamadasın peki
hoş geldin kısmet ne zmansa o zmn canım sıkma o tatlı canınımerhaba anneler ben de geldimmben de sözde aralık annesi olcam ama sezeryan olacağı için hayırlısıyla kasımda doğum yapıcam
valla ben de bir hazırlık yok bir park yatak aldım bir de hastane çıkışı o kadar ama nette çok dolanıyorum kafam allak bullak çok alengirlli işlermiş onu anladım eskiden annelerimiz hop dogurup birde pilavlı mevlüt o kadar :)hiç hazırlık yok daha desem inanır mısın? biz biraz ketum uz karı koca bu konularda 3 ay bitmeden kimseye söylemedik bebişi, ailelerimize bilesonra da aman daha erken diye diye 5 ayı devirdik. hiç bi şeyimiz yok daha. ama çok araştırdım netten hemen hemen alacağım şeylerin hepsi belli. sadece bebek arabamızla oğlumuzun ismi belli değil. sen de var mı hazırlıklar
cumartesi günü 23. haftama girdim Rabbim inşallah sonunu da hayırlısıyla görmemizi nasip eder:) erkek olacak hayırlısıyla:) sizinki acaba?:)hoş geldin kısmet ne zmansa o zmn canım sıkma o tatlı canını
bebişin ne kadarlık kız mı erkek mi
cumartesi günü 23. haftama girdim Rabbim inşallah sonunu da hayırlısıyla görmemizi nasip eder:) erkek olacak hayırlısıyla:) sizinki acaba?:)
hayırlısı olsun canım:) ben de daha isim düşünemedim ama ismi bırak daha bir çorap bile almadımkısmetse kız 21. hafta içindeyim ben de isimşni hala bulamadım seninkinin ismi belli mi
ne güzel erkek olsaydı belliydi ATA ama şimdi kız dedi dr ama benim hala umudum var belki sürpriz yapar diye
ismiyle büyüsün inşallah ben de DURU - DERİN - ZEYNEP - AYŞE - BİRCE - ELİSA gibi isimler geçiyo :)hayırlısı olsun canım:) ben de daha isim düşünemedim ama ismi bırak daha bir çorap bile almadımisim içimden EYMEN diye geçiyor ama bakalım...
Birce yi tuttum.ismiyle büyüsün inşallah ben de DURU - DERİN - ZEYNEP - AYŞE - BİRCE - ELİSA gibi isimler geçiyo :)
hoş geldiiin kasım görünümlü aralık annesimerhaba anneler ben de geldimmben de sözde aralık annesi olcam ama sezeryan olacağı için hayırlısıyla kasımda doğum yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?