2014 Aralaık Ayında Doğum Yapacak Anneler Buyrun...

valla annem saklamış bütün bebekliklerimi. bi gör o zıbınlara yapılan oyaları ay dedim iyi ki şimdi doğuruyom. alengirli ki ne alengirli. 1001 çeşit biberon, 101 çeşit emzik var

valla annem saklamış bütün bebekliklerimi. bi gör o zıbınlara yapılan oyaları ay dedim iyi ki şimdi doğuruyom. alengirli ki ne alengirli. 1001 çeşit biberon, 101 çeşit emzik var
:) güzel olanları giydir bence
sadece biberon mu yok hastane süslemesi yok evde ikramlıklar hastane çantasına koncaklar offffffffffffffff ki ne offfffffffffff

kızlar size bir şey sorcam...ben detaylı ultrasona cuma günü medical parkta girdim radyoloji bölümünden girdim...sadece 2 boyutlu organlara baktı ve 5dk. taş çatlasın 10dk. sürdü...bana da doğru düzgün bilgi vermedi sadece bilgileri doktora göstermem için rapor etti...renkli de değildi...sizinkiler nasıldı fikir alabilir miyim???

:) güzel olanları giydir bence
sadece biberon mu yok hastane süslemesi yok evde ikramlıklar hastane çantasına koncaklar offffffffffffffff ki ne offfffffffffff
annem otuz yıl önce nasıl anladıysa kız olacağımı herşey pembe. elbiseler, şapkalar başka bahara kaldı malesef oğluma uygun bi sey yok ki

en son doktora gittiğimde dr um, renkli ultrasonun göze güzel görünmekten başka bi işe yaramadığını, asıl önemli bilgilerin siyah beyaz ultrasondan alındığını söylemişti. renkli olmamasına kafanı takma bence. ancak iyi incelemediğini düşünüyorsan kendi dr undan bu işte iyi bir isim alıp tekrar gidebilirsin belki

raporu okuduğumda herşeye bakmış görünüyordu ama normalde ben renkliye verilir diye düşünmüştüm...renkli olması bence de çok önemli değil çünkü doktorum kendisi de renkliye veriyor...ben yine emin olmak için sizlere de sorayım dedim:)

Amin canım inş. Bende dikilme korkusu var. Bu sebepten dolayı küçükken kesik oluşan bacağıma dikiş attırmadm. Tek korkum ikiş ama sezeryan bildiğin ameliyat. RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ.

kızlar doğum sonrası kiloları hep birlikte vermek için topik açılmıştır...duyurulur

MERHABA kızlar sizin hamilelik nasıl geçiyor bilmem ama benim için gittikçe zorlaşıyor, günler geçmiyor sanki artk . Paşamı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum , ve gün geçtikce ağırlaşıyorum . Artık hareket etmem zorlaştım sizde öylemi kızlar . Yorgunluk değil ama bi anda üstüme ağırlık çöküyor bu aralar yürüşede başladım . Ve uyku ya bu aralar hasretim son zamanlarda çok fazla uykum bölünüyor , çok erken saate uyanıyorum sizde de oluyormu acaba bunlar??

Merhabaaa canimm...
Malesef benim için de günler geçmek bilmiyor: (
24 saat boyunca yatiyorum çünkü ve cokk sıkıcı oluyor... Yatakta uyuyamiyorum da uyuyabilseydim çok daha iyi olcaktii... Ama Allah her zaman YARDIMCIMiz olsun insallahh...

Merhaba kızlar,
Güzel kızıma inşallah bende aralık 20 den sonra kavuşacağım. sağlık el verdiği sürece normal doğum istiyorum. Medipol Hastanesinin Esenlerdeki şubesine gidiyorum. yeni açıldığı için hem fiyatlar çok cazip hemde yoğunluk yok denecek kadar az ve sakin bir hastane. böyle olunca da ilgi alaka olabildiğince yüksek.
Şimdilik park yatağımız var ve bir kaç zıbın takımı tulum vs. İş yerim Sirkeci de, hemen dibimde Havuzlu Han diye bir yer var 4-5 kat sırf bebek eşyası arabasından yatağına emziğinden kıyafetine bebek şekerine kadar her şey var. fiyatlarda çok iyi. izne çıkmadan önce sanırım 2 defa gitmemle tüm eşyalarını oradan tamamlarım diye düşünüyorum.Şu an gezip fikir ediniyorum. sizlere de tavsiye ederim.

merhaba arkadaslar bende araligin 5 inde insallah bebisimi kucagima alacagim ustlerde bir yazi okudum evet birbirmize fikir verip tecrubelerimizden yararlamabilirz arkadasimin cok guzel demis cok guzel bir konu olmus bence bende suan 30 haftalik hamileyim normal istiyorum ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…