- Konu Sahibi yasemin_ozgur
-
valla annem saklamış bütün bebekliklerimi. bi gör o zıbınlara yapılan oyalarıvalla ben de bir hazırlık yok bir park yatak aldım bir de hastane çıkışı o kadar ama nette çok dolanıyorum kafam allak bullak çok alengirlli işlermiş onu anladım eskiden annelerimiz hop dogurup birde pilavlı mevlüt o kadar :)
benimde aklıma yatmıştı ama sonra etrafımdakiler çocuğunla ilk okulda 1 C - 2 A diye dalga geçerler dedilerBirce yi tuttum.
:) güzel olanları giydir bencevalla annem saklamış bütün bebekliklerimi. bi gör o zıbınlara yapılan oyalarıay dedim iyi ki şimdi doğuruyom. alengirli ki ne alengirli. 1001 çeşit biberon, 101 çeşit emzik var
isim benim içimden geçen ya isimler güzelmiş:)ismiyle büyüsün inşallah ben de DURU - DERİN - ZEYNEP - AYŞE - BİRCE - ELİSA gibi isimler geçiyo :)
hoşbuldumm bu aradaay bayıldım buna
teşekkürler de bir de kesinleştirsem :)isim benim içimden geçen ya isimler güzelmiş:)
ayy aynenn...teşekkürler de bir de kesinleştirsem :)
annem otuz yıl önce nasıl anladıysa kız olacağımı herşey pembe.:) güzel olanları giydir bence
sadece biberon mu yok hastane süslemesi yok evde ikramlıklar hastane çantasına koncaklar offffffffffffffff ki ne offfffffffffff
en son doktora gittiğimde dr um, renkli ultrasonun göze güzel görünmekten başka bi işe yaramadığını, asıl önemli bilgilerin siyah beyaz ultrasondan alındığını söylemişti. renkli olmamasına kafanı takma bence. ancak iyi incelemediğini düşünüyorsan kendi dr undan bu işte iyi bir isim alıp tekrar gidebilirsin belkikızlar size bir şey sorcam...ben detaylı ultrasona cuma günü medical parkta girdim radyoloji bölümünden girdim...sadece 2 boyutlu organlara baktı ve 5dk. taş çatlasın 10dk. sürdü...bana da doğru düzgün bilgi vermedi sadece bilgileri doktora göstermem için rapor etti...renkli de değildi...sizinkiler nasıldı fikir alabilir miyim???
raporu okuduğumda herşeye bakmış görünüyordu ama normalde ben renkliye verilir diye düşünmüştüm...renkli olması bence de çok önemli değil çünkü doktorum kendisi de renkliye veriyor...ben yine emin olmak için sizlere de sorayım dedim:)en son doktora gittiğimde dr um, renkli ultrasonun göze güzel görünmekten başka bi işe yaramadığını, asıl önemli bilgilerin siyah beyaz ultrasondan alındığını söylemişti. renkli olmamasına kafanı takma bence. ancak iyi incelemediğini düşünüyorsan kendi dr undan bu işte iyi bir isim alıp tekrar gidebilirsin belki
Rabbim bebeğine de sana da sağlık versin umarım sorunsuz bir doğum geçirirsin ve evladını sağlıkla kucağına alırsın. ben de normal düşünüyorum ancak geçen hafta adım adım normal doğumu izleyince korkmadım da değil hani :) içimde tutabildiğim kadar tutmayı düşünüyorum şuan
tünaydınngünaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
Merhabaaa canimm...MERHABA kızlar sizin hamilelik nasıl geçiyor bilmem ama benim için gittikçe zorlaşıyor, günler geçmiyor sanki artk . Paşamı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum , ve gün geçtikce ağırlaşıyorum . Artık hareket etmem zorlaştım sizde öylemi kızlar . Yorgunluk değil ama bi anda üstüme ağırlık çöküyor bu aralar yürüşede başladım . Ve uyku ya bu aralar hasretim son zamanlarda çok fazla uykum bölünüyor , çok erken saate uyanıyorum sizde de oluyormu acaba bunlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?