- 23 Mayıs 2013
- 1.072
- 397
- 198
aile hekimine hava da serin diye sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yürüyerek gidem dedim ki yakın zatennn neyse gidip içeri girdim tsh ölçümü için ama odaya acaip güneş çarpıyor birde kan hapı yazdırdım ordan yana hemşireye geçmemmle bana bişe oldu adeta hiç bu şekilde dışarda olmamıştım evde oldum ama doktor hemşire korktular ki ne korktular kolumu bağlamıştı kan almak için almadılar tansiyon 7 ye 5 hemen aşağı indirdiler hava aldım tuzlu kreker yedim suyu ensemden döktüm içtim yaklaşık 1 saat ayaklarım yukarıda azcık oturdummm neyse zor bela yatarak kanı aldırttımsonrasında tetanoz aşısınıda yapın daha gelememm dedimm neyse yaptılar eve zor attım kendimi kolum çok ağrımadı ama yine aşı dolayısıyla solumun üstüne yatamadım kasılmış gibi omuz ve bileğim düşük duruyor kaldıramıyom 1 gün mutfaktan elimi çektim eşim her tarafı berbat etmiş buzdolabının içine bile bir sürü bişey dökmüşşşşşşş gelde tansiyonun düşmesinnnnnn hiç bişey de yapacak halim yok zaten eşim ortalığı birrr süpürür ne silme var ne bişeyy ona iş buyurmak daha zor yoruyor beni:)
herşeyi ben yaparımmm zatende bu yıla dekkk hiç mi bişey öğretememişim diyede hayıflanıyorumm ya bakalımmm ne olacak annem 15inden sonra gelecek eşim geçen hafta süpürdü ve dieğr süpürmeyi annen yapar diyoo
o yokken bir kaç kez süpürdüm ama tansiyon düşüklüğünden bayılıyorummm adeta
ama 3 hafta nerdeyse ayda bir süpürme de olmazki hiç bişe olmasa pencereler açık toz saçlarımız dökülyo kıl pislikkkkkk ne edecemmm bilmiyom bunları düşünmek de ayrı birr yoruyooo insanı![]()
geçmiş olsun canım. ya bu erkekler kirden dağınıklıktan hiç mi rahatsız olmazlar anlamıyorum
bir de ben süpürgemi çıkarmaya çok üşeniyordum çok ağır, o yüzden her seferinde onunla uğraşmayayım diye önceki ay dikey süpürge aldım mutfağa koydum çok rahat oluyor onunla hemen mutfağı antreyi oturma odasını temizliyorum eğil kalk yapmadan. eğer yoksa sana da tavsiye ederim, çok pahalı bir şey de değil.