diğer arkadaşlar ilk uc ay doktorumuz onermiyor diye yazmışlar bende bir sorayım sen ne kadara aldın cnm?
Diğer arkadaşlar ilk uc ay doktorumuz onermiyor diye yazmışlar bende bir sorayım sen ne kadara aldın cnm?
merhaba hanımlar,
bende aralık annesi olacağım inşallah. Aslında sat 17 şubat ama doktor 1 hafta geç döllenme olduğu için sat 25 şubat olarak kaydetti. Ultrasona göre o şekilde çıktı. Doğum tarihine 2 aralık olarak hesapladı. En son 16 nisanda kontrole gittim kalp atışını vs gördük. Bi sonraki kontrolüm 2li testten sonra olacak 31 mayısta. Daha çok var kontrole içim içimi yiyor herşey normalmi acaba diye. Sizler 2 li test yaptırmaya karar verdiniz mi? Ben haftaya c tesi 17 mayısta düşünüyorum. çok mu erken olur? 11+4 e denk geliyo
bana doktorum hiç 2li testten bahsetmedi o ne oluyor arkadaşlar?????
aynen öle bulantıdan sonra karnımı tutup yaramaz oğlum falan diorum Rabbim hayırlısını versin ama içime çok erkek doğuyor kızlar böle yapmamak lazımmış cinsiyet belli olana kadar bebeğim die sevmek lazımmıs ama biz bi sölemesek 2 söylüyoruz bulantım olunca oğlum annenin midesini mi bulandırıosun sen die karnımı seviyor eşim .. isim konusunda yıllardır aramızda bi Yusuf muhabbeti dönüyor , çok sindi içimize bakalım hayırlısı
o halde yusuf süresini oku canım bebeğin dilediğin gibi ve yusufun güzelliğinde olur rabbim hayırlısını versin öncelikle bizim babamızda aynısını yapıyo bende kızıyorum ona rabbim versin de kız erkek hiç farketmez die benim de içime kız doğuyo ama bebeğim die seviyorum şimdilik oyyy annesinin kuzusu hatta:))))
merhaba hanımlar,
bende aralık annesi olacağım inşallah. Aslında sat 17 şubat ama doktor 1 hafta geç döllenme olduğu için sat 25 şubat olarak kaydetti. Ultrasona göre o şekilde çıktı. Doğum tarihine 2 aralık olarak hesapladı. En son 16 nisanda kontrole gittim kalp atışını vs gördük. Bi sonraki kontrolüm 2li testten sonra olacak 31 mayısta. Daha çok var kontrole içim içimi yiyor herşey normalmi acaba diye. Sizler 2 li test yaptırmaya karar verdiniz mi? Ben haftaya c tesi 17 mayısta düşünüyorum. çok mu erken olur? 11+4 e denk geliyo
çalışan ve çocuğu olan ve bulantı yanma vs mide şikayeti olan gebe arkadaşlar,
yemek ütü vs nasıl hallediyorsunuz? Ne zaman neyi yapıyorsunuz ?
merhaba hanımlar,
bende aralık annesi olacağım inşallah. aslında sat 17 şubat ama doktor 1 hafta geç döllenme olduğu için sat 25 şubat olarak kaydetti. ultrasona göre o şekilde çıktı. doğum tarihine 2 aralık olarak hesapladı. en son 16 nisanda kontrole gittim kalp atışını vs gördük. bi sonraki kontrolüm 2li testten sonra olacak 31 mayısta. daha çok var kontrole içim içimi yiyor herşey normalmi acaba diye. sizler 2 li test yaptırmaya karar verdiniz mi? ben haftaya c tesi 17 mayısta düşünüyorum. çok mu erken olur? 11+4 e denk geliyo
kızlar su saatr kadar hemen hemen aç sayılirdim.canim hic bir sey istemiyodu birden biber salcasi cekti canim icine zeytinyagi pulbiber nane az kimyon koydum bide cay demledim onu yiyorum şimdi ama iyi geldi bastırdı midemi
Canim ben suan 9+3 um 2 hafta sonra doktorum ikili test yapcaz dedi ve ense kalinligina bakilcakmis.
bana da 11 le 14. üncü hafta arasında yaptırabilirsin dedi. nette araştırdığımda en uygun haftanın 12. hafta olduğu yazıyor ama o hafta eşim müsait değil beraber gitmek istiyoruz. 11+ 4 de yaptırsam sorun olmaz heralde
çalışan ve çocuğu olan ve bulantı yanma vs mide şikayeti olan gebe arkadaşlar,
yemek ütü vs nasıl hallediyorsunuz? ne zaman neyi yapıyorsunuz ?
annenin içine doğuyo canım benimde içime doğmuştu kız olacağı ilk hamileliğimde
canım dr a danıştın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?