Aslında bende böyle bir danışmanlık hizmeti almak istiyorum ancak. İnt üzerinden olması kavramı karıştırıyor.genel olarak surecten bahsedebiliriz misinGecen hafta uyku konusunda baya uzun bir mesaj yazmistim pek ilgilenen olmadı ama tekrar kisaca söyleyeyim telefonla olur mu demeyin kesinlikle oluyor. Benim kizim su anda aksam yedide uyumus oluyor, odasinda yataginda ve kendi kendine aglamadan. Gece onbucuk onbir arasi yatmadan emziriyorum bir de üçte emzirme var aslında danisman uctekine gerek yok dedi ama ben istedim emzirmek sabahta alti altibucuk arasi uyaniyoruz. Gündüz uykulari iki kez yine kendi uyuyor şu an tek sıkıntı bir uykusu kisa suruyor 45 dk kadar genelde digeri 1-1,5 saat arasi. Benim danismanlik aldigim Pinar hanim (mykundak.com) dişle ilgili uyanmalar üç günü gecmez dedi ve benim kizim eğitim surecinde ilk iki dişini çıkardı sadece gunduz uykularini etkiledi uc gün kisa uyudu ve aglayarak uyandi. Yemesi emmesi duzene girdi kesinlikle tavsiye ederim.
Bende çok merak ettim sureciGecen hafta uyku konusunda baya uzun bir mesaj yazmistim pek ilgilenen olmadı ama tekrar kisaca söyleyeyim telefonla olur mu demeyin kesinlikle oluyor. Benim kizim su anda aksam yedide uyumus oluyor, odasinda yataginda ve kendi kendine aglamadan. Gece onbucuk onbir arasi yatmadan emziriyorum bir de üçte emzirme var aslında danisman uctekine gerek yok dedi ama ben istedim emzirmek sabahta alti altibucuk arasi uyaniyoruz. Gündüz uykulari iki kez yine kendi uyuyor şu an tek sıkıntı bir uykusu kisa suruyor 45 dk kadar genelde digeri 1-1,5 saat arasi. Benim danismanlik aldigim Pinar hanim (mykundak.com) dişle ilgili uyanmalar üç günü gecmez dedi ve benim kizim eğitim surecinde ilk iki dişini çıkardı sadece gunduz uykularini etkiledi uc gün kisa uyudu ve aglayarak uyandi. Yemesi emmesi duzene girdi kesinlikle tavsiye ederim.
Bende çok düşünüyorumda cesaretim yok bide ücretini merak ediyormUyku egitimi için kolay bir süreç diyemem ozellikle ilk üç gün zor ve sabir istiyor. Önce ayrintili bir form dolduruyorsunuz ve sizden bebeginizim uc günlük uyku guncesini istiyorlar. Kacta uyudu nasil nerde ve ne kadar uyandigini gece de dahil yazip gonderiyorsunuz ve sizr bir plan hazirlaniyor. Bu plan dogrultusunda gerekli aciklamalar yapılıyor ve basliyorsunuz iki hafta boyumca her gün ilk sabah uykusundan sonra telefonla görüşüp durum degerlendirmesi yapıyorsunuz ve bir dahaki uykuya ne zaman yatiracaginizi vs konusuyorsunuz. Zaten Pinar hanimin hep dediği işin en onemli kismi bebegi doğru zamanda yatirmak. Bu iki haftada bu saatler düzene giriyor vw siz de ogreniyorsunuz. Tabi ki ağlıyor bebek ilk basta çünkü aliskanliklari var sallanmak emerek uyumak gibi ama aglarken ne yapacaginiz yada ne kadar agladiginda nasil müdahele edeceginizi hep anlatıyor. Sadece uyku degil beslenme saatlerimiz de belli tabiki tam şu saat diye degil ama araliklar belli en azindan. Süreç iki hafta aslinda ama bizim diş cikarma düzeni bozunca bir kac gun devam ettik gorusmeye, gorusme belli saatlerde olsa da gece onbirde bile yazdığım mesaja cvp aldim yani Pinar hanim cok ilgiliydi her konuda ben cok memnun kaldim.
Aslında bende senin yazdıklarını gördükten sonra baktım şöyle bir eşimde istiyor çünkü kızım hem kendine hem bize yazık ediyor ucret nasıl canım odemeler falanUyku egitimi için kolay bir süreç diyemem ozellikle ilk üç gün zor ve sabir istiyor. Önce ayrintili bir form dolduruyorsunuz ve sizden bebeginizim uc günlük uyku guncesini istiyorlar. Kacta uyudu nasil nerde ve ne kadar uyandigini gece de dahil yazip gonderiyorsunuz ve sizr bir plan hazirlaniyor. Bu plan dogrultusunda gerekli aciklamalar yapılıyor ve basliyorsunuz iki hafta boyumca her gün ilk sabah uykusundan sonra telefonla görüşüp durum degerlendirmesi yapıyorsunuz ve bir dahaki uykuya ne zaman yatiracaginizi vs konusuyorsunuz. Zaten Pinar hanimin hep dediği işin en onemli kismi bebegi doğru zamanda yatirmak. Bu iki haftada bu saatler düzene giriyor vw siz de ogreniyorsunuz. Tabi ki ağlıyor bebek ilk basta çünkü aliskanliklari var sallanmak emerek uyumak gibi ama aglarken ne yapacaginiz yada ne kadar agladiginda nasil müdahele edeceginizi hep anlatıyor. Sadece uyku degil beslenme saatlerimiz de belli tabiki tam şu saat diye degil ama araliklar belli en azindan. Süreç iki hafta aslinda ama bizim diş cikarma düzeni bozunca bir kac gun devam ettik gorusmeye, gorusme belli saatlerde olsa da gece onbirde bile yazdığım mesaja cvp aldim yani Pinar hanim cok ilgiliydi her konuda ben cok memnun kaldim.
Bende de aynı düşünce var yazık bize ya :) hayattan soyutladılar biziAslında bende senin yazdıklarını gördükten sonra baktım şöyle bir eşimde istiyor çünkü kızım hem kendine hem bize yazık ediyor ucret nasıl canım odemeler falan
Devamlı uyanması beni yıpratıyor ya bu gece yine iyi uyudu önceki gece şöyle yatıp 1 saat uyumadı ya 10 dakika en fazla yarım saatte bir böyle değildi ya bu çocuk uyanırdı gece kendi kendine uyurdu şimdi mızmızBende de aynı düşünce var yazık bize ya :) hayattan soyutladılar bizi
Baya çokmuş ya şuan o kadar verecek durumumuz yok ki yine paşa paşa sallayacaz gibiIki haftalık egitimin ücreti 750 tl. Bence kesinlikle deger. Benim kizim pusetinde bile uyumuyordu. Avm de bile battaniyede sallayip pusete koyardik 15-20 dk uyurdu ancak. Artik uyku saati gelince pusetinde uyuyor 45 dk kadar. Bu bile cok sasirticiydi bizim için cunku sekuz aydir ne kadar uykusu olsa da pusetinde uyumamisti.
Benimkide bazen öyle oluyo bu gece her iki saate uyanıp emdi ve şuan sürekli mız mız 7 den beri kriz geçirecem ayağımda 2 saaattir ama yok uyumuyo uyanmıyodaDevamlı uyanması beni yıpratıyor ya bu gece yine iyi uyudu önceki gece şöyle yatıp 1 saat uyumadı ya 10 dakika en fazla yarım saatte bir böyle değildi ya bu çocuk uyanırdı gece kendi kendine uyurdu şimdi mızmız
Evet belki hiç uyumayan bebekler için güzel olabilir ama bencede fiyat olarak biraz yüksek geldi bende o kadar parayı veremem ben çalışıyor olsam sorun değilde bir tek eşim olduğu maalesef kendi metotlarımı deneyeceğim artıkIki haftalık egitimin ücreti 750 tl. Bence kesinlikle deger. Benim kizim pusetinde bile uyumuyordu. Avm de bile battaniyede sallayip pusete koyardik 15-20 dk uyurdu ancak. Artik uyku saati gelince pusetinde uyuyor 45 dk kadar. Bu bile cok sasirticiydi bizim için cunku sekuz aydir ne kadar uykusu olsa da pusetinde uyumamisti.
Bu gece 3 kere uyandı ya doktor çok gerekli olursa paranox fitil verebilirsin demişti ama ben veremem ya ağlar falan dayanamam fitil vermedim hiç kızıma benBenimkide bazen öyle oluyo bu gece her iki saate uyanıp emdi ve şuan sürekli mız mız 7 den beri kriz geçirecem ayağımda 2 saaattir ama yok uyumuyo uyanmıyoda
Oh maşallah size iyi gelir tuzlu su iyi eğlenceler sizekızlaar günaydıb herkese mutlu sabahlar,geçmişi okuyamadan direk yazıyorum.ben annemdeyim, yüksek lisans için geldim, hersey snçlanana kadr burdayım 2 hafta.ay fırsat bu fırsat oğluşumu bugun denizle tanıştırıcam inşallah.mayosunu bile aldım.Allahım inşallah güzel geçer günümüz.hepinizi çok öpüyorum.güzel günler olsun herkese
Kesınlıkle katılıyorum cnm. Benm kızım gündüz ayakta sallamayla uyurdu oda yarım saat zor uyurdu.gecede beşikte sallayarak yada emerek uyuyo. Ayakta sallamayı evımızın taşınma zamanında ablamda kaldm üç gün. Orda hiç yagımda sallamadm emzırdım uykuya az daldı sonra beliğine koydm az salladm uyudu ve en az bır saat uyumaya başladı ozamandan beri ayakta sallamayı bıraktm. Uykusu gelınce emıyo kucagmda uyumazsa beşige koyyorum mecbur sallıyorum. Bu sallama olayınada enerjım oldugunda cozum bulcam inş.Kızlar uyku eğitimi ile alakalı bende fikirlerimi söylemek istiyorum. Zaten şu an 2. Bebek yoldayken 750 lira vermem de veremem de. Çocuk bakmak sabır isteyen bir iş bunda hepimiz hemfikiriz zaten. Örneğin benim oğlumun hiç bi gecesi bi gecesini tutmuyor. Bi gece sabaha kadar deliksiz uyuyabiliyorken başka bi gece yarım saatte bir ağlayarak uyanabiliyor. Ya da bir gece emerken kendi kendine uyuyakalıyorken başka bir gece ayağımda sallamaktan ayaklarım uyuşuyor. Çocuk zaten deliksiz uyuyabiliyor. Bu şekilde problem çıkardığına göre bence bi derdi var. Ya karnı aç ya bi yeri ağrıyor yada sallanmak istemiyor vs. Vs. Açukcası ben bunun uyku eğitimiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şöyle ki en ufak bi rahatsızlık ya da hava değişimi gibi durumlarda uyku eğitiminin sonu hüsran olur diye düşünüyorum yani bence kalıcı olmaz. Geçen ay 10 gün evimizde değildik. O 10 gün boyınca oğlumun her uykusunda en az yarım saat çarşafla salladık işkence gibiydi bizim için. Evimize döndüğümüzde artık bu işin böyle yürümeyeceğinin farkındaydık ve sadece 2 günde çarşafla sallamayı unutturdum. Hiç bi şekilde sallamadım sadece emzirdim. Yatağa yatırdım kendimde yanına yattım ağlasada zırlasada ilgilenmedim ama hep yanındaydım. 3.gün ayaklarıma koyup 2 kere salladığım an uykuya dalmıştı. Şu an ayakta sallanmayada bağışıklık kazandı. Onu da unuttırmaya çalışacağımda malumunuz bi 10 gündür çok çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?