2014 Aralık Anneleri

Rus takvimi :) anne ve babanın yaşı ve sat'a göre hesap yapıyor.
Çin de Rus ta tüm ülkeler erkek diyor. Bir tek doktor göremiyor. Bakalım Ne diyecek 4 gün sonra doktorumuz.
Onu anladim canim ben yarin icip doktora gideyim diyorum mide seslerinden rahatsiz olur belkide uyanir bebegim diye sen oyle dedin ya :)
Pardon ya. :17:Yanlış anladım. :17: Evet evet bebek hareketlenirmiş. İnş Allah kıpır kıpır görürsün. :1:

minnoşum cumartesi gösterirse öğrenicez bakalım normalde taklalar atıyor ama bu sefer uyumaz inş. bizim şimdiden başladı kime benziyor acabalar :9::9:

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :16: Allah sağ sağlim sağlıklı doğmasını nasip etsin inş :emir_bebek:

mustella 80 falan
lierac 130du galiba
gram olarakta lierac daha az mustellaya göre ama şimdi tam hatırlamıom birisi 100lük birisi 150lik miydi neydi

Ben krem kullanmadım kızımda da bunda da badem yağı avokado yağı buğday yağı karışımı kullandım kokusu da güzel Tüylenme ve çatlak yok ama bu tamamen vücut yapısıyla ilgili

Canım ben de kararsızım ama fiyat farkını ve diğer masrafları düşününce mustela..

n 11 de 83 lirayada var 180 lirayada var

Saolun kizlar ama mustela digerlerine gore uygun uzcuz etin yahnisi misali olmasın sonucta cokta uygun degil yani :31:

yaaa ben kahvaltı ettim 10:30dada 1 bardak süt içtim.
mutfaktan kokular geldiği anda açlıktan geberiom sanki bu nedir yaaaaa:52::52::52::
ben hiç doymıcam galibaaaaa :44::44:

Kizlar tarildeyim 1 haftadir 12 hafta1 gunlugum bugun bulantimda olmayinca bebegimi hissetmiyormusum sanki hamile degilmisim gibi geliyor sizin belirti vs nasil dr da gid3medim onumuzdeki hafta donunce gitcem ; (

Saolun kizlar ama mustela digerlerine gore uygun uzcuz etin yahnisi misali olmasın sonucta cokta uygun degil yani :31:

her ikisinide kullanan arkadaşım var ikiside memnun eczaneyede sorduğumda ikiside aynı neden fazla para ödicen diye söyledi.
karar senin canım

Kizlar tarildeyim 1 haftadir 12 hafta1 gunlugum bugun bulantimda olmayinca bebegimi hissetmiyormusum sanki hamile degilmisim gibi geliyor sizin belirti vs nasil dr da gid3medim onumuzdeki hafta donunce gitcem ; (

Ben artık hiç hamile gibi değilim, hiç belirti yok. Tabi hep aç olmamı saymazsak :9: Ama çok şükür her şey yolunda :32:

her ikisinide kullanan arkadaşım var ikiside memnun eczaneyede sorduğumda ikiside aynı neden fazla para ödicen diye söyledi.
karar senin canım

Cnm n11.com da lierac 2li paket 145 160 lira civari 200 kusirden düşmüş indirimde :31:sizce nasıl cnm baksana bi sende

Son düzenleme:
Selam kızlaaar:))
Biz de bugün doktordaydım, Miniğim ben görmeyeli ne kadar büyümüş.. Herşeyi çok güzel , ir sıkıntı yok, ikili testimiz de temiz çıktı vee %90 kız dedii:) Çok sevindim 2. kızım geliyoor:))
Kan değerlerim biraz düşük çıktığı için demir ilacına başladık, bir de idrar yollarımda enfeksiyon varmış, yine ilaç verdi. Bizden haberler böyle kızlar..

Kızın hayırlı olsunn canımm sağlıkla kucağına alırsınn inşalllaahhhh :)
Benimde idrar yolu enfeksiyonum çıktı Aksef diye antibiyotik verdi bana doktorum sn ne kullanıyosn canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaaa ben kahvaltı ettim 10:30dada 1 bardak süt içtim.
mutfaktan kokular geldiği anda açlıktan geberiom sanki bu nedir yaaaaa:52::52::52::
ben hiç doymıcam galibaaaaa :44::44:
Aynen öğün aralarına da abur cubur sıkıştırmak yerine meyve yiyeyim bari diyorum. Hep açım mübarek. Midem kazınıyor. Dün gece açlıktan zor uyudum ama dünya şey yemiştim nasıl o kadar açıkıyorum anlamıyorum bende :18::18:

Kızın hayırlı olsunn canımm sağlıkla kucağına alırsınn inşalllaahhhh :)
Benimde idrar yolu enfeksiyonum çıktı Aksef diye antibiyotik verdi bana doktorum sn ne kullanıyosn canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen öğün aralarına da abur cubur sıkıştırmak yerine meyve yiyeyim bari diyorum. Hep açım mübarek. Midem kazınıyor. Dün gece açlıktan zor uyudum ama dünya şey yemiştim nasıl o kadar açıkıyorum anlamıyorum bende :18::18:

Kizlar catlak kremi hakkinda fikriniz nedir?? Mustela lierac fitolastry hangisi ????

hayırlı günler herkese

bugün sabahtan başlayan bel ağrım var normalde akşamları olur dinlenince uyuyunca geçerdi bu sefer sabahtan başladı yürümeye çalışıyorum, sanki kalçamdan ayağıma damar çekiyor adım atmaya zorlanıyorum, çalışınca çok zor hamilelik uzanmak dinlenmek istiyorum şuan:(

Back
X