- 3 Mayıs 2014
- 995
- 43
- 43
Cnm dedigin gibi n11.com iyi bir site alsam mi acaba ya off ne zor şeyler bunlar
al al sen onu kaçırma o fiyata bulman mümkün değil zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm dedigin gibi n11.com iyi bir site alsam mi acaba ya off ne zor şeyler bunlar
hayırlı günler herkese
bugün sabahtan başlayan bel ağrım var normalde akşamları olur dinlenince uyuyunca geçerdi bu sefer sabahtan başladı yürümeye çalışıyorum, sanki kalçamdan ayağıma damar çekiyor adım atmaya zorlanıyorum, çalışınca çok zor hamilelik uzanmak dinlenmek istiyorum şuan![]()
Kizlar tarildeyim 1 haftadir 12 hafta1 gunlugum bugun bulantimda olmayinca bebegimi hissetmiyormusum sanki hamile degilmisim gibi geliyor sizin belirti vs nasil dr da gid3medim onumuzdeki hafta donunce gitcem ; (
Canım benim hiç bir fikrim yok. Kullanmıyorum. Doktorum bitkisel bir krem önerdi çatlağın olursa onu al kullan. Zeytin yağı ile yağla, bol su iç dedi. Ona güveniyorum. Birde katı kakao yağı kullan dedi ama ona daha başlamadım. diğer arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olacaklar sana.Kizlar catlak kremi hakkinda fikriniz nedir?? Mustela lierac fitolastry hangisi ????
hayırlı günler herkese
bugün sabahtan başlayan bel ağrım var normalde akşamları olur dinlenince uyuyunca geçerdi bu sefer sabahtan başladı yürümeye çalışıyorum, sanki kalçamdan ayağıma damar çekiyor adım atmaya zorlanıyorum, çalışınca çok zor hamilelik uzanmak dinlenmek istiyorum şuan![]()
Kizlar catlak kremi hakkinda fikriniz nedir?? Mustela lierac fitolastry hangisi ????
Canım benim hiç bir fikrim yok. Kullanmıyorum. Doktorum bitkisel bir krem önerdi çatlağın olursa onu al kullan. Zeytin yağı ile yağla, bol su iç dedi. Ona güveniyorum. Birde katı kakao yağı kullan dedi ama ona daha başlamadım. diğer arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olacaklar sana.
Çin takvimine rakip buldumBiri kız diyor, biri erkek. Bakalım hangisi tutacak
![]()
al al sen onu kaçırma o fiyata bulman mümkün değil zaten![]()
Canım benim hiç bir fikrim yok. Kullanmıyorum. Doktorum bitkisel bir krem önerdi çatlağın olursa onu al kullan. Zeytin yağı ile yağla, bol su iç dedi. Ona güveniyorum. Birde katı kakao yağı kullan dedi ama ona daha başlamadım. diğer arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olacaklar sana.
Dün doğum yapan bir ablamı ziyaret ettim. Bebeğide dün oldu taze anne yani. Çatlağın oldu mu ? diye sordum açtı gösterdi. Hİç mi çatlamaz yok kardeşim çatlamamış. Miss miss. Ne sürdün dedim. Dove krem dedikızlar az önce bi' arkadaşımla konuştum bu çatlak kremi meselesini. lierac kullanmış, bella diye arı sütü kremi varmış onu kullanmış bir de badem yağı kullanmış ama yine de çatlakları vardı. hem de inanılmazdı sanki biri tırmalamış gibi kırmızı kırmızı çok fena çatlaklar vardı göbeğinde.
yani diyeceğin o ki biz tabi ki önlemimizi alalım ama çok da üzerine düşüp bu konuya kafa yormaya gerek yok bence, çatlayacağı varsa ne yaparsak yapalım çatlayacak o göbek :) ben sadece bebek yağı kullanıyorum şu an, 4 aydan sonra da mustelaya başlamayı düşünüyorum.
Pregnacare ydi yanlış hatırlamıyorsam. Yazdı ama almadım daha.Hangi bitkisel kremi onerdi cnm
Kızlar bir şey soracağım. Günlük sütlü ürünler tüketiminiz nedir ? Bu gün farkettim ki dişlerim sararmış. Eskisi gibi beyazlamıyor. Hamilelikte diş sararması olabiliyormuş zaten. Bebek annedeki kalsiyumu aldığı için. O halde benim kalsiyum yeterli gelmiyor mu ?![]()
Düzenli olarak süt içmiyorum ama aklıma gelince 3 günde bir falan:18::18: Kalsiyum tableti kullanıyorum birde. Sütü hergün içmem lazım
Sizde bunu yaşayan var mı ?
Kızlar bir şey soracağım. Günlük sütlü ürünler tüketiminiz nedir ? Bu gün farkettim ki dişlerim sararmış. Eskisi gibi beyazlamıyor. Hamilelikte diş sararması olabiliyormuş zaten. Bebek annedeki kalsiyumu aldığı için. O halde benim kalsiyum yeterli gelmiyor mu ?![]()
Düzenli olarak süt içmiyorum ama aklıma gelince 3 günde bir falan:18::18: Kalsiyum tableti kullanıyorum birde. Sütü hergün içmem lazım
Sizde bunu yaşayan var mı ?
Cnm n11.com da lierac 2li paket 145 160 lira civari 200 kusirden düşmüş indirimdesizce nasıl cnm baksana bi sende
kızlar az önce bi' arkadaşımla konuştum bu çatlak kremi meselesini. lierac kullanmış, bella diye arı sütü kremi varmış onu kullanmış bir de badem yağı kullanmış ama yine de çatlakları vardı. hem de inanılmazdı sanki biri tırmalamış gibi kırmızı kırmızı çok fena çatlaklar vardı göbeğinde.
yani diyeceğin o ki biz tabi ki önlemimizi alalım ama çok da üzerine düşüp bu konuya kafa yormaya gerek yok bence, çatlayacağı varsa ne yaparsak yapalım çatlayacak o göbek :) ben sadece bebek yağı kullanıyorum şu an, 4 aydan sonra da mustelaya başlamayı düşünüyorum.
canım ya bende baktım şimdi. kargoda bedava diyo ama. kafam karıştı. 2 tane var. biri 145 TL biri 180 TL. ne farkı var bunların? resimde görülen aynı sanki. 200+200 = 400 gr diyor. birde mustelaya göre bu dahamı iyi?
Cnm simdi yorumlara bakıyorum sanki bu daha iyi gibi anladigim kadarıyla. .ben de karar veremedim iki farkli fiyat var evet bikmiyorum ki doktorum da fitolastry diye bir krem onerdi ama onu hic kimseden duymadımsen napmayi dusunuyisun