2014 Aralık Anneleri

hayırlı günler herkese

bugün sabahtan başlayan bel ağrım var normalde akşamları olur dinlenince uyuyunca geçerdi bu sefer sabahtan başladı yürümeye çalışıyorum, sanki kalçamdan ayağıma damar çekiyor adım atmaya zorlanıyorum, çalışınca çok zor hamilelik uzanmak dinlenmek istiyorum şuan:(

benim de bir haftadır sırtım çok ağrıyor.basit egzersizler yapıp ılık duş alıyorum her akşam,bi süreliğine rahatlatıyor en azından.çalışırken zor gerçekten,duvarlara yaslanmak geliyo içimden :52:

Kizlar tarildeyim 1 haftadir 12 hafta1 gunlugum bugun bulantimda olmayinca bebegimi hissetmiyormusum sanki hamile degilmisim gibi geliyor sizin belirti vs nasil dr da gid3medim onumuzdeki hafta donunce gitcem ; (

bence tatilin keyfini çıkar.getirme aklına olumsuz şeyler.iyiidir o,belirtiler hep olacak değilya:)

Kizlar catlak kremi hakkinda fikriniz nedir?? Mustela lierac fitolastry hangisi ????
Canım benim hiç bir fikrim yok. Kullanmıyorum. Doktorum bitkisel bir krem önerdi çatlağın olursa onu al kullan. Zeytin yağı ile yağla, bol su iç dedi. Ona güveniyorum. Birde katı kakao yağı kullan dedi ama ona daha başlamadım. diğer arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olacaklar sana.

Abur cubur posetini aldim yanima tvde acik hava bide sicak olmasa iyi olcak. Biri beni durdursun. Zaten cok kacirirsam mide tepkisini verir cikaririm :))))

hayırlı günler herkese

bugün sabahtan başlayan bel ağrım var normalde akşamları olur dinlenince uyuyunca geçerdi bu sefer sabahtan başladı yürümeye çalışıyorum, sanki kalçamdan ayağıma damar çekiyor adım atmaya zorlanıyorum, çalışınca çok zor hamilelik uzanmak dinlenmek istiyorum şuan:(

Hamilelikte doğuma hazırlık için eklem ve bağ dokularda gevşeme oluyo bu yüzden bel fıtığı ve siyatik sinir sıkışması olabilir doktoruna danış istersen

Kizlar catlak kremi hakkinda fikriniz nedir?? Mustela lierac fitolastry hangisi ????

Canım benim hiç bir fikrim yok. Kullanmıyorum. Doktorum bitkisel bir krem önerdi çatlağın olursa onu al kullan. Zeytin yağı ile yağla, bol su iç dedi. Ona güveniyorum. Birde katı kakao yağı kullan dedi ama ona daha başlamadım. diğer arkadaşlar bu konuda daha yardımcı olacaklar sana.

kızlar az önce bi' arkadaşımla konuştum bu çatlak kremi meselesini. lierac kullanmış, bella diye arı sütü kremi varmış onu kullanmış bir de badem yağı kullanmış ama yine de çatlakları vardı. hem de inanılmazdı sanki biri tırmalamış gibi kırmızı kırmızı çok fena çatlaklar vardı göbeğinde.

yani diyeceğin o ki biz tabi ki önlemimizi alalım ama çok da üzerine düşüp bu konuya kafa yormaya gerek yok bence, çatlayacağı varsa ne yaparsak yapalım çatlayacak o göbek :) ben sadece bebek yağı kullanıyorum şu an, 4 aydan sonra da mustelaya başlamayı düşünüyorum.

al al sen onu kaçırma o fiyata bulman mümkün değil zaten :34:

Hangi bitkisel kremi onerdi cnm

bi dışarıya çıkıp geldim bayılıcam şimdi :5::5::5:
öffff kışın hamiş olmak lazımmış :27::27:

kızlar az önce bi' arkadaşımla konuştum bu çatlak kremi meselesini. lierac kullanmış, bella diye arı sütü kremi varmış onu kullanmış bir de badem yağı kullanmış ama yine de çatlakları vardı. hem de inanılmazdı sanki biri tırmalamış gibi kırmızı kırmızı çok fena çatlaklar vardı göbeğinde.

yani diyeceğin o ki biz tabi ki önlemimizi alalım ama çok da üzerine düşüp bu konuya kafa yormaya gerek yok bence, çatlayacağı varsa ne yaparsak yapalım çatlayacak o göbek :) ben sadece bebek yağı kullanıyorum şu an, 4 aydan sonra da mustelaya başlamayı düşünüyorum.
Dün doğum yapan bir ablamı ziyaret ettim. Bebeğide dün oldu taze anne yani. Çatlağın oldu mu ? diye sordum açtı gösterdi. Hİç mi çatlamaz yok kardeşim çatlamamış. Miss miss. Ne sürdün dedim. Dove krem dedi :1::1: Bİrde çok su içtim dedi. İki ablası var onlarda çatlak doluymuş. Ben zeytinyağına ve suya güveniyorum inş Allah.
Hangi bitkisel kremi onerdi cnm
Pregnacare ydi yanlış hatırlamıyorsam. Yazdı ama almadım daha.

yaa internetteki yazilanlarada bakarsanız kızlar en cok tercih edilen ve memnun kalınan lierac. en azından ben lierac alıcam simdi geriye bitek fiyat araştırmasi kaldi. uygun fiyatlı falan alanlar olursa nerden aldığımızı birbirimize haber verelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bir şey soracağım. Günlük sütlü ürünler tüketiminiz nedir ? Bu gün farkettim ki dişlerim sararmış. Eskisi gibi beyazlamıyor. Hamilelikte diş sararması olabiliyormuş zaten. Bebek annedeki kalsiyumu aldığı için. O halde benim kalsiyum yeterli gelmiyor mu ? :14::14::14:
Düzenli olarak süt içmiyorum ama aklıma gelince 3 günde bir falan :17::18::18: Kalsiyum tableti kullanıyorum birde. Sütü hergün içmem lazım :52::52::52:
Sizde bunu yaşayan var mı ?

Kızlar bir şey soracağım. Günlük sütlü ürünler tüketiminiz nedir ? Bu gün farkettim ki dişlerim sararmış. Eskisi gibi beyazlamıyor. Hamilelikte diş sararması olabiliyormuş zaten. Bebek annedeki kalsiyumu aldığı için. O halde benim kalsiyum yeterli gelmiyor mu ? :14::14::14:
Düzenli olarak süt içmiyorum ama aklıma gelince 3 günde bir falan :17::18::18: Kalsiyum tableti kullanıyorum birde. Sütü hergün içmem lazım :52::52::52:

Off ben de öyleyim. :50: Ama bol tüketmeliyiz.

İlk gebeligimde kakao yagi kullandim bol bol...tek bi catlagim bile yok ama benim genetigimde yok annem ablam hatta anneannem bile catlaksiz...bunda da kakao yagi kullancam nemli cilde...
Bu arada bugun dr kontrolumuz vardi ikili tarama yaptirdik ama sonuc icin 15 gun sonra dediler..yuh dedim..cok gec degilmi sizce??
Cinsiyeti ogrenemedik..popo seyrettirdi bize haylaz..birde hareketler tekmeler el sallamalar vardiki sormayin :) icim icime sigmior mutluluktan onu gorunce... Cin takvimi erkek diyor...rus takvimi kiz diyor... :) bizde sagliklisi diyoruz...
Herkese guzel ve rahat hamislikler dilerimm

ben her sabah işe gelirken sütaşın günlük sütleri varya şişede 500 ml onlardan alıp geliyorum :21::21:

Cnm n11.com da lierac 2li paket 145 160 lira civari 200 kusirden düşmüş indirimde :31:sizce nasıl cnm baksana bi sende

canım ya bende baktım şimdi. kargoda bedava diyo ama. kafam karıştı. 2 tane var. biri 145 TL biri 180 TL. ne farkı var bunların? resimde görülen aynı sanki. 200+200 = 400 gr diyor. birde mustelaya göre bu dahamı iyi?

canım ya bende baktım şimdi. kargoda bedava diyo ama. kafam karıştı. 2 tane var. biri 145 TL biri 180 TL. ne farkı var bunların? resimde görülen aynı sanki. 200+200 = 400 gr diyor. birde mustelaya göre bu dahamı iyi?

Cnm simdi yorumlara bakıyorum sanki bu daha iyi gibi anladigim kadarıyla. .ben de karar veremedim iki farkli fiyat var evet bikmiyorum ki doktorum da fitolastry diye bir krem onerdi ama onu hic kimseden duymadım :31: sen napmayi dusunuyisun

Cnm simdi yorumlara bakıyorum sanki bu daha iyi gibi anladigim kadarıyla. .ben de karar veremedim iki farkli fiyat var evet bikmiyorum ki doktorum da fitolastry diye bir krem onerdi ama onu hic kimseden duymadım :31: sen napmayi dusunuyisun

ben şimdi arkadaşlarada sordum muslera kullanan arkadaş bende hafif var oldu çatlak dedi. bence bünyeye görede değişiyo ama o da lierac daha iyi diye duymuştum dedi. bana da bunu al dedi. dışarıdaki fiyatları bilmiyorum ama sen baktınmı? eğer dışarıda daha pahalıysa burdakini alıcam ben. yani herkes lierac daha iyi deyince vazgeçtim diğerinden.

Back
X