• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrr:52::52::52::52::52::52: topikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik:52::52::52: artık isim düşünebilirm..
17 cm 190 gr olmuş minik kızım. 5 gün kadar önden gidiyor şimdilik. burun kuruluğum için sprey verdi. gyno ferro sanola devam. extra vitamine şimdilik gerek yok dedi. kan sayımı için kan verdim bi de. sonra da mutlu mutlu geldikk :9::9::9:

canım çok sevindim :) her şeyin yolunda olmasına bi sevindim zaten, ikinci kızının gelişine daha bir sevindim:46::46: hayırlı olsun prensesin inşallah :)

canım ben çalıştığım için kızımın babaannesinde park yatak var kuzeninden kalma 1 sene bile kullanmadılar yep yeni yani ama ben onu hiç sevmiyorum kızım uyuyor orda yatağına koyarken çok zorlanıyordum, evimizde daha önce paylaştığım bi sepet beşik fotosu vardı onu 2 ay kadar kullandık kendi yatak odamda , sonra kendi odasında normal bebek karyolası büyüyen falanda değil yandaki korkulukları kademe kademe kaldırıyosun ben karyolasından çok memnunum, şimdi onu kardeşi kullanıcak kızımada yine kuzeninin kullandığı büyüyen karyola var onu bizde kullanıcaz, böyle idare ettikten sonra kızlarıma takım oda yapıcam inşallah

mobilyalarımız aceleye gelmişti çok beğenerek seçememiştim o yüzden bebek odasına bırakmıştım hevesimi ondan oda istiyorum aslında biraz daha büyüyünce alınsa daha iyi olacak odama bambu istiyordum çok kısa süre yatıyormuş onda bi dünya para ona da üzülürüm hadi odasını kullanır bi kaç yıl
park yataklar büyük, yatak odasında hantal birşey istemiyorum ama çok kullanışlı diyenler çoğunlukta iyi ki zaman var yine araştırırız en azından :)) teşekkür ederim canım yorumun için

günaydın kızlar,

canım dün işten erken çıktım, sonra cepten de hiç bakmadım yazamadım sana. nasıl gideceğini tarif eden oldu mu, olmadıysa bi' haber çak anlatayım ben sana :34:

bu güzelmiş canım, benim annemin evinde de var bundan, torunlar geldiğinde uyusunlar diye. çok rahat kullanımı. ben hamak gibi anladım da onunla nasıl rahat edecek diye kafamı baya kurcaladı :9:

sakin sakin :) sen ankara'da değil miydin canım ya, yanlış mı hatırlıyorum? ankara'da klimaya pek ihtiyaç olmaz aslında :40:

yaa keşke ramazan gelmeden haberimiz olsaydı, şimdi iftar da geç oluyor hayatta gitmez benim adam :9: bakalım belki haftasonu kandırıp götürürüm, yavaş yavaş başlayalım diyoruz biz de.

yok cnm bursadayım ben yanıyor buralar. :50::50:

Dr dan yeni geldim kizlar uclu taramanin sonuclari cok sukur temiz cikti risk dusuk cikti. 20. Haftada kontrola cagirdi tekrardan, yanliz cok uzuldum dr da beklerken bayanin bir tanesine down sendrom riski cok yuksek cikmis hatta uzuvlarindada sanirim eksiklik varmis, son kararini ver demis dr alalimmi doguracakmisin diye kadin agliyordu zaten cok kotu durumdaydi ama aldirmiycaz dedi, insallah rabbim yardimcisi olur ama cok etkilendim:((
Allahım ne zor bi karar çok kötü bi durum Allah yardımcıları olsun.
seninde gözün aydın temiz çıkmış testlerin.

muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrr:52::52::52::52::52::52: topikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik:52::52::52: artık isim düşünebilirm..
17 cm 190 gr olmuş minik kızım. 5 gün kadar önden gidiyor şimdilik. burun kuruluğum için sprey verdi. gyno ferro sanola devam. extra vitamine şimdilik gerek yok dedi. kan sayımı için kan verdim bi de. sonra da mutlu mutlu geldikk :9::9::9:
bir kız bebeğimiz daha oluyor hepsini sağlıkla alalım kucaklarımıza da gerisi önemli değil.
vitamini bana geçen hafta yazdı da alamadım ben yaa :50: bu akşam alıyım bari.

Biz de yarın gidiyoruz dr a... üçlü testimiz var :( İnşallah iyi çıkar bu sefer. Hani Amerikaya test göndermiştim ya, onda sorun çıktı iptal oldu. Amniyosentez de yaptırmayacağım. Umudum üçlüye kaldı. Tabi asıl umudum Rabbim... Hayırlısını versin.

Bizim doktorumuz 2 kere erkeğe benziyor ama emin değilim dedi, farklı bir doktor da kız gibi dedi..
Bakalım ne çıkacak :)

aslında iyi bi dr kemik yapısından falan anlıyormuş ama bi karar bilemeyip hafta hafta karar değiştiren de var :44:

kızlar
ben 3 ayımı bitirdim bu güne kadar hiç bi rahatsızlığım olmamıştı çok şükür.
ama bu sabah 6da kalktım wc için sonra tekrar yattım 8de alarm çaldı yok kalkamıyorum her yer dönüyor
başımı oynatamıyorum bile işyerine de gelmek zorundaydım çıktım geldim bi tane galeta yedim oda mide bulantısı başlattı
kusacak gibiyim ama kusamıyorum da birazda ateşim var
endişe ettim yediğim birşey mi dokundu bebeğim iyi mi diye:31:

çok kararsız kaldım ne zormuş yaa oda almayı düşünüyor musun canım o mobilya yataklardan atlıyormuş minnaklar :(

Hakkaten zormuş ya:(
o kadar çok gezdik ama biz bebek arabasına hala karar veremedik mesela...
Oda alcam canım inşallah... alacağım beşik sonradan tek kişilik yatağa dönüyor ilkokulu çıkartır o takımla benşm oğlan inşallah :) valla kuzum ablam aldı o parmaklık kısmı kademeli bir beşik kızı 20 aylık oldu hala atlayamıyo kalkınca bağırıyor anne beni al diye :)) o tarz alcam ben de kademeli olarak yükseltebiliyorsun parlaklığı..sepet beşik de gg.de buldum 88.99 tl canım öyle bişi alcam 6-7 ay kullanması için;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Günaydın canım; benim tansiyonum düştüğünde kulaklarım tıkanır, eğer aşırı düşmüşse de sonrasında göz kararması oluyor. Kulakların tıkandığında sen de br tansiyonuna baktır istersen. Çok geçmiş olsun.

Saol cnm ama tansiyonla alakali oldugunu dusunmuyorum normalde tansiyonum hep 9-6 dir. Bide dedigim gibi hamilelik sureclerimle alakali oldugunu dusunuyorum, diger hamileligimdede olmustu. Normal zamanda karsilastigim birsey degil..

günaydın kızlar,

canım dün işten erken çıktım, sonra cepten de hiç bakmadım yazamadım sana. nasıl gideceğini tarif eden oldu mu, olmadıysa bi' haber çak anlatayım ben sana :34:

bu güzelmiş canım, benim annemin evinde de var bundan, torunlar geldiğinde uyusunlar diye. çok rahat kullanımı. ben hamak gibi anladım da onunla nasıl rahat edecek diye kafamı baya kurcaladı :9:

sakin sakin :) sen ankara'da değil miydin canım ya, yanlış mı hatırlıyorum? ankara'da klimaya pek ihtiyaç olmaz aslında :40:

yaa keşke ramazan gelmeden haberimiz olsaydı, şimdi iftar da geç oluyor hayatta gitmez benim adam :9: bakalım belki haftasonu kandırıp götürürüm, yavaş yavaş başlayalım diyoruz biz de.

Canim dun baslamis zaten banada mesaj geldi oyle haberim oldu. İftardan sonra yediklerini eritelim diye goturursun bence:))
Yaa ben basladim napayim ihtiyac masraf cok aylara bölmek zorundayiz bebis dogmadan taksitler bitsin bari:))

55]Allahım ne zor bi karar çok kötü bi durum Allah yardımcıları olsun.
seninde gözün aydın temiz çıkmış testlerin [/QUOTE]

Evt cnm ya dun cok uzuldum gece bile etkilenmisimki ruyama girdi. Dedigin gibi allah yardimcilari olsun.

kızlar doktora gidiyoruz 11:30da test sonucumuzu drye göstericez bize dua edin :3:

İyi haberlerle gel inşallah canım benim:)

canım çok sevindim :) her şeyin yolunda olmasına bi sevindim zaten, ikinci kızının gelişine daha bir sevindim:46::46: hayırlı olsun prensesin inşallah :)

Bak didoşumm millet ikinci prensesi doğuruyor (maşallah sübhanallah) biz birinci prensesi çıkaramadık ya :p :p

aslında iyi bi dr kemik yapısından falan anlıyormuş ama bi karar bilemeyip hafta hafta karar değiştiren de var :44:

Değiştiren olmaz mıııı tablo bir şekil a ben! :)) büyük ihtimalle kız diyen doktorumu değiştirdim zaten 1982 doğumlu diye soru işaretlerm vardı doktor için, şimdi İyice güvensizlik oluştu demek ki deneyimi yetersiz diye..çünkü diğer gittiğim orta yaşlı iki Dr.da ultrasonu karnıma koyar koymaz erkek dedi.. Tecrübe şart kızlar :D

mobilyalarımız aceleye gelmişti çok beğenerek seçememiştim o yüzden bebek odasına bırakmıştım hevesimi ondan oda istiyorum aslında biraz daha büyüyünce alınsa daha iyi olacak odama bambu istiyordum çok kısa süre yatıyormuş onda bi dünya para ona da üzülürüm hadi odasını kullanır bi kaç yıl
park yataklar büyük, yatak odasında hantal birşey istemiyorum ama çok kullanışlı diyenler çoğunlukta iyi ki zaman var yine araştırırız en azından :)) teşekkür ederim canım yorumun için

rica ederim canım nedemek, inşallah gönlünce olur herşey:34:

Oda alcam canım inşallah... alacağım beşik sonradan tek kişilik yatağa dönüyor ilkokulu çıkartır o takımla benşm oğlan inşallah :) valla kuzum ablam aldı o parmaklık kısmı kademeli bir beşik kızı 20 aylık oldu hala atlayamıyo kalkınca bağırıyor anne beni al diye :)) o tarz alcam ben de kademeli olarak yükseltebiliyorsun parlaklığı..sepet beşik de gg.de buldum 88.99 tl canım öyle bişi alcam 6-7 ay kullanması için;)

Bu kademeli besikler cokda kullanisli degil canim, ben ilk cocukda bir hevesle cilekdeb bebek odasi takimi aldim evt cok guzel ama cocuk en fazla 6, 7 ay kullandi ondan sonra yatiramadim. 7 aylikken ayaklandi kenarlardan tutuyordu hep bir gun odaya girdigimde benim kizi yerde buldum allahtan boynu falan kirilmamis eyilmis dengeyi kaybedip dusmus. Bunu bir kac kere tekrar edince hic yatirmadim. Kizim 4,5 yasinda karyolada oluyo besik ama inan hic yatmadi.sadece 7 ay. Ben kanepeyi aciyorum şuanda orda sere serpe yatiyor rahat rahat. demem oki oncelikli yaninda odanda yatircagin besiklerden al. Sonra zaten buyudukce ihtiyacin dogrultusunda birsey alirsin.

Son düzenleme:
kızlar doktora gidiyoruz 11:30da test sonucumuzu drye göstericez bize dua edin :3:
hayırlı haberlerle gel inşallah canım

canım arabayı hiç sorma zaten o işe girmedik bile kızlar muhabbet edince dün baktım yataklara bende ramazan geldi yanıyor buralar ancak bayramdan sonra çıkıp bakabiliriz hayırsıyla hepsi için ...şimdilik netten araştırma yapacağım sizlerde aldıklarınızı eklerseniz ve yorum yaparsanız daha çok yardımcı olursunuz kujum yaa bende buldukça birşeyler eklerim inşallah

Son düzenleme:
İyi haberlerle gel inşallah canım benim:)

Bak didoşumm millet ikinci prensesi doğuruyor (maşallah sübhanallah) biz birinci prensesi çıkaramadık ya :p :p

Değiştiren olmaz mıııı tablo bir şekil a ben! :)) büyük ihtimalle kız diyen doktorumu değiştirdim zaten 1982 doğumlu diye soru işaretlerm vardı doktor için, şimdi İyice güvensizlik oluştu demek ki deneyimi yetersiz diye..çünkü diğer gittiğim orta yaşlı iki Dr.da ultrasonu karnıma koyar koymaz erkek dedi.. Tecrübe şart kızlar :D

:9::9::9: çok istedik biz o yüzden naz yaptı bizim prensesler:) ikincide bu kadar çaktırmıycaz ne istediğimizi :9: bu arada farkındaysan çoktan kaderimin seninle aynı olacağını kabullenmiş durumdayım:9::9:

hımmm harika bir fikir, gezmek değil de yemek için gelebilirimmmm... karakedi de bol tarçınlı X yerizzz.. ama beni 1 bardak kesmez en az 2 bardak haberin olsun:))) sonra kırım Y cisinde Y yerizzzz ben papağanı sevmiyorum, kırım daha güzel, yanında acı sosla da ohhhhh. papağanın yanındaki uğrak fırında satılan o meşhuuuur birşeyleri de çok özledimmmm:(( bir de oğluşumu tekneye bindirip adalarda tur atarsak değme keyfime:))
Esracım çok ciddiyim bi hafta sonu çık gel .hepsini yapalımmmm olurmu?

Back
X