• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

canım bende beslenmeme hiç dikkat edemedim iki hafta böyle bi problemle karşılaşmaktan korkuyodum ki yazını gördüm.. sen niye dikkat edemedin ve nasıl beslendin ki geriledi bilgilendirirsen sevinirim. bu arada kuruüzüm, kasar peynir, tahin helvası , susam,bal, pekmez anne karnında bebeğe kilo aldırırmış. bunları tüketmeye çalış inşallah kendi gününe gelir tekrar

Canım meslek lisesinde meslek öğretmeniyim ve son ay sergi kep töreni tiyatro gösterisi falan çok yoğun geçti. Açık lise dersimde vardı. Haftanın 4 günü eve gelmem 10u buldu. Yat sabah kalk tekrar aynı tempo... Sabah kahvaltıda simit ( yanımda peynir zeytin domates biber götürmeye çalıştım) öğle pide yada ekmek arası bişeyler, akşam ne bulursam artık yedim :( bide bütün gün ayakta kaldım. Midem acayip yanıyo süt falan içemedim. Meyve zaten mahvetti.
Neyse Dr.um lansor diye bi ilaç verdi ve beslenmene dikkat et, vitamin omega 3 ve Demir ilacını da mutlaka içeceksin artık dedi ki öncesinde hiç içemedim :( bu hafta seminerimiz olmasına rağmen rapor aldım evdeydim. Yiyip içiyorum artık :) inşallah bebeğime yarar ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aman canim dikkat et kendine..ben tugayin orda oturuorum :) ucretli olunca hele bi de uzaksa evet gel git yol parasina gider aldigin haklisin..Allah sana da atanmayi nasip etsin..ins bebisin ugurlu gelir sana :) doktora kime gidiosun hangi hastane? Bi de cinsiyet belli mi :) benimki pipili :p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaa o dr işini sorma delırıcem artık ben erpa ali beye gıttım hep ama adam benı delı edıor cınsıyetın c sını agzıma aldırmıor habıre erken habıre erken dıor adam bı bakım gorunmuor falan deme yok pazartesı knt var ınsallah soler yoksa baskasına gıdecem artık son gıttımgde sordum bı ıhtımalınızde yokmu dıe baa ya kız ya erkek dedı:)))))) komk olmaya calıso ıste sen kıme gıdıon?

Evet canım :) aa ne mutlu oldum :) neydi önceki kullanıcı adın ?

bahar_45 çok fazla yazmasamda sürekli takipteydim hatta senin açtığın konuya en son ben yazmışım :D ona güldüm şimdi :D ekim anneleri dertlerini paylaşma topiğine :))

ALINTIDIR;

Bir diğer öneli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

ARKADAŞLAR bu topiğin ilk sayfasında tablonun altında yazan alıntıdır, bende daha önce nisan 2013 anneleri grubundaydım saolsun arkadaşlar face açtıkları için topiğe katılım olupda paylaşım yapılmadığından benim kızımın herşeyini hamileliğimin en başından beri paylaştığım topik kapatıldı, başka bir isimle tekrar geri kalan 3-5 arkadaşımız topik açtık ordan devam ediyoruz nisan anneleri olarak

diyeceğim face grubu açıldıktan sonra burda paylaşım az oluyor ve topik kapatılıyor ordan paylaşım online daha kolay geliyor ama face kullanmayan bizlere haksızlık oluyor

grubu kurcak kişiyi belirleyiz ben açabilirim kapalı grup üyeleri gözükcek ama yazışmalarımız gizli olcak.
özelden feys isimlerini msj atarsınız mesela ben önce ark. olarak eklerim sonra da gruba eklerim :29:

Canım bunu yalnız bu kadar açıktan yapmayın yasak sanırsam :) ama ne yalan söyliyim benim 2010 Ekim anaları ve danaları grubum var burdan tanışıp ordanda devam ettik. Hala daha görüşüyoruz ve çok çok iyi oluyor :)

yaa o dr işini sorma delırıcem artık ben erpa ali beye gıttım hep ama adam benı delı edıor cınsıyetın c sını agzıma aldırmıor habıre erken habıre erken dıor adam bı bakım gorunmuor falan deme yok pazartesı knt var ınsallah soler yoksa baskasına gıdecem artık son gıttımgde sordum bı ıhtımalınızde yokmu dıe baa ya kız ya erkek dedı:)))))) komk olmaya calıso ıste sen kıme gıdıon?

Biliorum ali beyi ben..bi arkadasim gidiodu ona ve memnun deildi.ben de erpaya ayse secil hanima gidiorum canim :) veee cook memnunum..cok yogun ulasmasi zor bi dr ama beni cok rahatlatio :) sali gunu ogrendim ben de cinsiyeti :)

Canım bunu yalnız bu kadar açıktan yapmayın yasak sanırsam :) ama ne yalan söyliyim benim 2010 Ekim anaları ve danaları grubum var burdan tanışıp ordanda devam ettik. Hala daha görüşüyoruz ve çok çok iyi oluyor :)

Ewt bizimde 2010 mart anneleri topicimiz vardi, her ildeki arkadaslar toplanip, bulusuyorduk. Bebekler icinde cekilis yapmistik birbirimizin bebeklerine hediyeler falan almistik, oldukca guzel paylasimlarda bulunduk.

Ewt bizimde 2010 mart anneleri topicimiz vardi, her ildeki arkadaslar toplanip, bulusuyorduk. Bebekler icinde cekilis yapmistik birbirimizin bebeklerine hediyeler falan almistik, oldukca guzel paylasimlarda bulunduk.
evet bizimde 2010 gelinleri topiğimiz orda kurulmuştu hala hergün görüştüğümüz için konuştuğumuz için ben böyle birşey söylemiştim

Biliorum ali beyi ben..bi arkadasim gidiodu ona ve memnun deildi.ben de erpaya ayse secil hanima gidiorum canim :) veee cook memnunum..cok yogun ulasmasi zor bi dr ama beni cok rahatlatio :) sali gunu ogrendim ben de cinsiyeti :)

aa neguzel belkı oralarda bırbırmızı gormusuzde haberımız yoktur:) bende memnun deılım zaten bu kntden sonra memleketıme gıdıcem dıe umursamadım ama burda kalsamda deıtırcem sureklı ayın 12 de ene kalın ıcın gıttım 30 dada knt var dedıler bugun aradım sekrtrını acmı tok mu geleyım dıe bana demesınmıkı sızın knt ıcın erken dıe ee dedım dr kagıt yazdı verdı ha ozman gelın dıo sankı dalga gecıor yaa delı oldum ben alında ege dekı mehmet gencerı ıstıodumda sıra bulamadım onda bıde ben hıc ıra almıom sabah gıdıom dırek alıo benı benımkı kalabalık deıl galıba

Alo fetva hattını arayarak bilgi aldım. Tabi ki Oruç tutmama ruhsatımız var. Ama yinede benim gibi denemek isteyenler için niyet ettikten sonra dayanamayıp bozarsanız 61 gün kefaret değil sadece 1 gün kaza gerekiyormuş. Ama iftar ve sahur arası bol su içmelisin dedi. Ben kısmetse denemek istiyorum. Hayırlısı bakalım.

niyet etmeden bi dene diyolar bana ama. ne zmana kadar niyet etmen gerekiyor? bilen var mı acaba ?

Kizlar ben bugun balli sut ictimm hic icemiyodum cok mutlu oldum :9:

:)))) bende su ıcemıorum normalde azcık fazla ıcınce sevıonıom allahım ne sacma seylere sevınıoruz rabbım sonumuz hayır etsın:)))
Bu hamilelik olmayacak şeylere sevindiriyor. ÖRN : göbeğim çıktı :21::21::21::21::21:
Çok alem bi çocuğum var... Israrla bacaklarını açmıyor :51:
Çok terbiyeli. Önceden konuşsaydın ya bebişinle bizden utanma diye :1::1: Sağlıklı ya bir dahakine kısmet artık.
niyet etmeden bi dene diyolar bana ama. ne zmana kadar niyet etmen gerekiyor? bilen var mı acaba ?
Öğlene 1 saat kalaya kadar niyet etmek gerekiyor diye biliyorum.

Back
X