• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

ohh miss benimde balkonuma çıkınca heryer yemyeşil..havada fazla değil sıcak evim serin.çok şükür keyfimiz yerinde..rabbimin bu güzellikleri içinde yaşadığım için şükürler olsun..dışarı çıkınca çay kokuları heryer yemyeşil huzur doluyor içim...
Aynen canim biz bide koydeyiz simdi daha yukseklerde resimde gorunen heryer caylik net cikmasada..
Doğru söylüyorsun canım Ben de insanına alışamadım zaten :( gelirsen bana da gel.ama bitterciğim tanışalım:) biliyorum canım onun için koyduğunu şaka yaptım Ben :))

Maşallah..benim de bulantım.3-4 gündür tam bitti diyordum ki gece kusarak uykudan uyandım yine :( neye uğradığımı şaşırdım..bitsin artıkkkkkk!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun tatlim insallah biter ben 14.haftamdan sonra epey rahatladim..
Kayseriye bebek buyuyene kadar gelemiycem sanirim direk ucak yok bende otobuste kucucuk bebekle perisan olmayi goze alamiyorum.ama gelince mutlaka tanisicaz sen merkezde oturuyodun zaten dimi illaki yolum duser foruma falan geldigimde otururuz :)

Canim ben sadece bugunluk denedim daha tutmam zaten. Disarisi sicak oldugu icin fena olmustum ama simdi evdeyim hertarafi actim serin pufur pufur esiyor. Iyiyim simdi cok sukur sıkıntı yok.

Allah kabul etsin canim o halde az kaldi zaten.iyi olmana sevindim :)

ayy inşallah hep tam geçiyor gibi oluyor sonra kusmalar devam. bu sefer bitmiştir inşallah. dua edelim bu ayda bol bol. bende 2li test için gittiğimde söylemişti doktorum.daha 3. ayım yeni dolmuştu.ben daha belli değildir dimi erken dedim. evet erken dedi. sonra birden aramızda kalsın ama %70 erkek demişti. hiç beklemiyodum.çünkü benim doktor biraz garantici. :9: artık bidahakine kesinleşir.:52:

geçer inşallahh :52:heheheee aramızda kalsın he:1: evet dayanamadım bende pazartesi gidicem doktora,gördükçe göresim geliyo bebeğimi yaa,inşallah herşey yolunda devam ediyordurr :16:

Rizedeyim canim.aliyorum bol bol nefes balkondan cektigim resmi atayim sana :)
5yva3a8a.jpg
bittecim yaaa nasıl güzel bir manzara bu, cennet gibi, çok şanslısın :)
Disardan yeni geldim kizlar ankara resmen yaniyor ve ben bugun orucluyum. Dilim damagima yapisti resmen, bayilcak gibi oldum. Normalde bugun tutmayacaktim hatta gece kalktim esime.yemek hazirldim ben tutmayacam diye yemedimde. Sonra ruyamda oruca niyet ettigimi gordum sabah kalktigimda vardir bunda bir hayir en azindan bugunluk tutayim dedim. Ama bugun aksam cok zor olacak bana:((

canım Allah kolaylık versin, epey vakit geçmiş ama inşallah bundan sonrasını da kolaylıkla atlatırsın. bir işin yoksa yat uyu canım yaa, çabuk geçsin zaman. Allah kabul etsin canım.

Slm arkadaşlar bende 11+3 günlük gebeyim göğüs ağrılarim azaldı sizlerdede olan varmı bu durum.hassasiyet var ama kuruntumu yapıyorum acep.4 ünde dr randevum var iyi haberler alırım inşallah allah bebeklerimizi korusun.

mrb canım.hoş geldin. ben bu sene 10 hamilelikte 1 kız anca duymuşumdur. banada %70 erkek dedi. bidahaki kontrolümde kesinleşir herhalde. ben bi kere hisseder gibi oldum yada öle sandım ama daha erken sanrım.:52: kayınvalidemde soruyo.ben çok çabuk hissetmiştim dio eşim için. erkekler çabuk hissediliyo dedi ama bilmiyorum herkes farklıdır.bide benim göbeğim vardı biraz yani yağlı bi tabakam var. kayınvalidem çok zayıf ondan hissetmiştir o. zayıf olanlar daha çabuk hissediyolarmış.

Aynen benimde öyle bi göbeğim var galiba geç hissedicez biz yağlardan :1:

Merhabalar,ben de bugün 17. haftama girdim ama ben de hiç hareket falan hissetmiyorum. Merakla bekliyorum ilk hareketi. Sanırım ilk hamileliklerde biraz geç hissediliyomuş. İnşallah bu hayırlı ramazan günlerinde hissederz artık bebişlerimizi.

İnşallah canımm.. Bende çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu....

Aynen benimde öyle bi göbeğim var galiba geç hissedicez biz yağlardan :1:

İnşallah canımm.. Bende çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu....

çok çok çok güzel bi duygu ben kızımı ilk hissettiğimde müdürümle tartışıyorudm,acayip sinirliydim bağırıp çağırıyrdm koridorda sonra kızımdan bi tekme geldi şişşş ben burdayım stres yok der gibi...yüz şeklimi göremen lazımdı tüm gün aptal aptal gülümseme vardı suratımda

Selam kızlar,
Dün sahura kalktık, bugün evdeyim diye tutabilirim belki demiştim ama çok fenayım tutamadım. Sabahtan beri 3 defa çıkardım ve şu an da bulantılarım çok ağır devam ediyor.

Artık korkmaya başladım, 4 gün sonra 4 ay bitiyor ve bulantılar kusmalar hala bitmedi. Sabah da kayınvalidem eşimd başka bir doktora gidin böyle olmaz demiş. O öyle söyleyince eşim de telaş yaptı.
Benim gibi bulantıları devam eden var mı :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim biz bide koydeyiz simdi daha yukseklerde resimde gorunen heryer caylik net cikmasada..

Gecmis olsun tatlim insallah biter ben 14.haftamdan sonra epey rahatladim..
Kayseriye bebek buyuyene kadar gelemiycem sanirim direk ucak yok bende otobuste kucucuk bebekle perisan olmayi goze alamiyorum.ama gelince mutlaka tanisicaz sen merkezde oturuyodun zaten dimi illaki yolum duser foruma falan geldigimde otururuz :)

İnşallah geçer benim de... Evet canım haklısın yol epey uzun hiç riske atma...aaa tabi sen bana haber ver anında yanındayım şekerim bebişler de tanışır hem inşallah malum altın kemer fln de dedik :D

haklısın canım bana başka bir doktor yolu göründü ve bu kez tatlı yemeden gitmek yok:) zaten buraya bu seferlik gitmiştim. yenisine sağlık :9:
herhalde bizi ayıpladı çocuğum mübarek günde şeyimle uğraşıp duruyorlar diye :9:

Çocuk haklı :))
geçen Ben de diyorum Üst üste gittik çocuk yeter gayri diye seriverdi ne var yok :D

Slm arkadaşlar bende 11+3 günlük gebeyim göğüs ağrılarim azaldı sizlerdede olan varmı bu durum.hassasiyet var ama kuruntumu yapıyorum acep.4 ünde dr randevum var iyi haberler alırım inşallah allah bebeklerimizi korusun.

Canım kuruntu bu merak etme..ben 14+4 üm bugün...göğüs hassasiyetim azalalı epey oldu 10.hafta gibi azaldı deyim..şimdi de birazcık bazen oluo bazen hiç olmuyo endişe etme yani bebeğimiz bizimle :)

Kızlar buarada doktor decavit yazdı bulantın hafifleyince başla dedi..benim hafifledi ama.başlamaya çok korkuyorum :( çok artırıyor mu bulantıyı????

İnşallah geçer benim de... Evet canım haklısın yol epey uzun hiç riske atma...aaa tabi sen bana haber ver anında yanındayım şekerim bebişler de tanışır hem inşallah malum altın kemer fln de dedik :D

geçen Ben de diyorum Üst üste gittik çocuk yeter gayri diye seriverdi ne var yok :D

Canım kuruntu bu merak etme..ben 14+4 üm bugün...göğüs hassasiyetim azalalı epey oldu 10.hafta gibi azaldı deyim..şimdi de birazcık bazen oluo bazen hiç olmuyo endişe etme yani bebeğimiz bizimle :)

Teşekkür ederim cnm moral oldun inşallah meleklerimize kavuşuruz sağlıklı bi şekilde.

Selam kızlar,
Dün sahura kalktık, bugün evdeyim diye tutabilirim belki demiştim ama çok fenayım tutamadım. Sabahtan beri 3 defa çıkardım ve şu an da bulantılarım çok ağır devam ediyor.

Artık korkmaya başladım, 4 gün sonra 4 ay bitiyor ve bulantılar kusmalar hala bitmedi. Sabah da kayınvalidem eşimd başka bir doktora gidin böyle olmaz demiş. O öyle söyleyince eşim de telaş yaptı.

canım ben de 19 araıkta doğum yapcam görünüyor..aynı tarihlerimiz.ve benimde geçmedi..özellikle akşam cok fenayım ben.dün teravihe gittim gelir gelmez kustum..vee baş ağrılarım dayanımaz boyutta sürekli uyumak istiyorum...günlerce uyumamış gibi basım gözlerim ağrıyor..göz kapaklarım kapanıyor..burnumda sürekli tıkalı..o yüzden koku ve tat almıyorum...varmı benim gibi olan :2: :25:

Son düzenleme:
yok canım normal o, dert etme :) Allah hepimizin bebeklerini korusun..
çok çok çok güzel bi duygu ben kızımı ilk hissettiğimde müdürümle tartışıyorudm,acayip sinirliydim bağırıp çağırıyrdm koridorda sonra kızımdan bi tekme geldi şişşş ben burdayım stres yok der gibi...yüz şeklimi göremen lazımdı tüm gün aptal aptal gülümseme vardı suratımda
ayyy çok tatlııı:16::16: benim daha çook var hisetmeme, günler çabucak geçse ne güzel olurdu :9:
Selam kızlar,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım, üzüldüm :( korkulacak bir şey değildir tabii ama inşallah senin de devam eden herkesin de geçer artık şu bulantıları bir an önce...

:9::9::9:

yok canım normal o, dert etme :) Allah hepimizin bebeklerini korusun..

ayyy çok tatlııı:16::16: benim daha çook var hisetmeme, günler çabucak geçse ne güzel olurdu :9:

geçmiş olsun canım, üzüldüm :( korkulacak bir şey değildir tabii ama inşallah senin de devam eden herkesin de geçer artık şu bulantıları bir an önce...

:9::9::9:

Amin inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler olur allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine yavrularimizi kucağımiza almayı nasip etsin amiiiiiin :)

Bende senin gibiyim sürekli baş ağrısı çekiyorum.. Minoset filan hiç işe yaramıyor.. Dayanamayıp ağladığım okadar çok ki :14:

Canım tansiyonun a baktırdınmı hiç benimde başım ağrıyordu çok doktor tansiyonuma baktı çok yüksekti ve tuzlu yememek gerektiğini söyledi tuzsuz yiyorum artık başında ağrımıyor çok şükür

Kızlar buarada doktor decavit yazdı bulantın hafifleyince başla dedi..benim hafifledi ama.başlamaya çok korkuyorum :( çok artırıyor mu bulantıyı????

bana hamılelıgmı ogrendıgım anda vermıstı folık asıtle beraber kullandım ama bende mıde sorunu vardı hap bıraz buyuk erıtırken zorlanıodum bı sure bıraktım ama bu aralar basladım cunku cok halsızım wc bıle gıdemıorum ole bulantı yapmıo ama delıomus gıbı oluo mıdeyı bol suyla al bıse olmaz kan hapı henuz kullanmadım ama hapın ıcerıgınde yapmayabılırde cok fazla hap mıdeye zararı olur hanı erıtırken zorlanıor mıde denemeden bılemezsın canım bıgun dene olmadı ıkı gune bır alırsın:)

Back
X