• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

amiiinnn cnm alalım artık bebişleri kucağımıza sabırsızlanıyorum :52::52:
bide doğum izninde danalar gibi yatıcak diyorum inş. ağrımız sızımız çok olmazda bebişlerimizin fotolarını paylaşırız ilerde :32::32:

SAĞLICAKLA VAKTİNDE ALALIM BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA İNŞ
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM HEYECANLANIYORUM :emir_bebek::emir_bebek:
DOĞUMU DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM KORKYORUM ŞİMDİLİK AKLIMDA DEĞİL :34:

amiiinnn cnm alalım artık bebişleri kucağımıza sabırsızlanıyorum :52::52:
bide doğum izninde danalar gibi yatıcak diyorum inş. ağrımız sızımız çok olmazda bebişlerimizin fotolarını paylaşırız ilerde :32::32:

doğum izninde öle danalar gibi falan yatamıyosun şekerim hiççççççççççç hayal kurma....sabaha kadar bebek emzirmekle ve onu susturmakla uğraşıysn,gözünü korkutmayım şimdi ne uyursan ne dinlenirsen kar....çocuk olduktan sonra uyku haram annneye....heleki ilk 6 ay nevrin dönüyo vala

çooookkk tşk ederim canım sağolasın içim rahatladı ,sanada çok geçmiş olsun allahım hepimize şifa versin..
Tek bir karışlık yerde sanki his yok korktum dr.gitmeye bile kokrkuyorum :18::18:
Ayyy allah razı olsun dr. Dediği gibi benim popo biraz büyüdü genişledim :17::17: Beni gerçekten mutlu ettin rabbim de seni sevindirsin..
Ne senaryolar geçti aklımdan bi bilsen:53::53:

popo büyüyorsa kesin kız :9::9: öle derler benimki büyümedi daha oyüzden hala aklımda soru işaretleri var :9::9:

popo büyüyorsa kesin kız :9::9: öle derler benimki büyümedi daha oyüzden hala aklımda soru işaretleri var :9::9:

büyüdü valla yaaa:17::17::17:
Koca popolu bişey oldum..
Genişledim :1::1:
Bende çok merak ediyorum :34:
Eşim kız delisi ya erkek derse diyorum,önce o drun saçını başını yolarım diyor :9::9::9::9:

Kızdır seninki canım kesinleşmişti en son değilmi?

büyüdü valla yaaa:17::17::17:
Koca popolu bişey oldum..
Genişledim :1::1:
Bende çok merak ediyorum :34:
Eşim kız delisi ya erkek derse diyorum,önce o drun saçını başını yolarım diyor :9::9::9::9:

Kızdır seninki canım kesinleşmişti en son değilmi?

evet kesinleşti cnm 3. tahmininde %100 kız dedi ama göbeğim sivri popom büyümedi ne bilim 3 kere cinsiyetimiz değişince inanması güç oluyor :9::9:

amin canım cümlemizinki inş çok teşekkür ederim. illa uyumlu olsun demiyorum ismi seveyim yeter:) duruya uygun pek yok ama niraya uydurulabilir. bu aralar mira çok popüler şu diziden dolayı. çok koyulan isimleri de sevmiyorum açıkçası. bir dönemin furyası gibi oluyo.

evet mira çok konuyor, bir de hira var nira'ya uyan ama demet akalın'dan dolayı o da baya popüler oldu bu ara :)

SAĞLICAKLA VAKTİNDE ALALIM BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA İNŞ
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM HEYECANLANIYORUM :emir_bebek::emir_bebek:
DOĞUMU DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM KORKYORUM ŞİMDİLİK AKLIMDA DEĞİL :34:

ah o korkuyu yenebilsek, geçenlerde Ayşe Öner'in kitabını okumaya başladım da kadın demiş ki doğumu kolay geçen hiç kimse anlatmaz şöyle kolay bir doğum oldu, böyle güzel hissettim vs diye. sadece zor geçenler anlatır ne kadar zor doğum yaptığını ve biz de bu yüzden doğuma karşı ön yargılı oluruz diyor. hakikaten de öyle. sancıları, zor doğumları duya duya doğum fobisi edinmişiz resmen.

evet kesinleşti cnm 3. Tahmininde %100 kız dedi ama göbeğim sivri popom büyümedi ne bilim 3 kere cinsiyetimiz değişince inanması güç oluyor :9::9:

:9::9::9::9: Güldürdün beni yahuuuu..
Bazen tutmuyor canım eskilerin tahminleri,kızdır bir dahaki gidişinde de değişmezse artık net 'tir canım

slm anneler ve hayırlı ramazanlar herkese:) okuduğum kadarıyla herkesin hamileliği iyi gidiyor şükür:) yalnız bi arkaadaşımz uyuşmadan bahsetmiş cvp vereyim dedim. bu bölgesel uyuşmalar özellikle bacakta ve parmaklarda normal diye okumuştum ben bi yerden. ve bi tanıdığımızda bacağının sık sık uyuştuğunu söylüyordu hamilelliğinde yani rahat olun bunlar hep gebelikle ilgili değişimler:))

doğum izninde öle danalar gibi falan yatamıyosun şekerim hiççççççççççç hayal kurma....sabaha kadar bebek emzirmekle ve onu susturmakla uğraşıysn,gözünü korkutmayım şimdi ne uyursan ne dinlenirsen kar....çocuk olduktan sonra uyku haram annneye....heleki ilk 6 ay nevrin dönüyo vala

ben emziririm geri kalanı annem ve ablamlara bırakırım karşı dairemde oturuyorlar onlarda 4 gözle bebişi bekliyor zaten emzirip emzirip yatıcam :9::9: onlarda sabaha kadar susturmaya çalışsınlar :52::52:

evet mira çok konuyor, bir de hira var nira'ya uyan ama demet akalın'dan dolayı o da baya popüler oldu bu ara :)

ah o korkuyu yenebilsek, geçenlerde ayşe öner'in kitabını okumaya başladım da kadın demiş ki doğumu kolay geçen hiç kimse anlatmaz şöyle kolay bir doğum oldu, böyle güzel hissettim vs diye. Sadece zor geçenler anlatır ne kadar zor doğum yaptığını ve biz de bu yüzden doğuma karşı ön yargılı oluruz diyor. Hakikaten de öyle. Sancıları, zor doğumları duya duya doğum fobisi edinmişiz resmen.

aslında normal istiyorum ama çok tırsıyorum,
narkozdan desen ayrı bir tırsıyorum,
epidural mı ne onada öyle böyle şeyler diyorlar
oyüzden son zamana kadar ne olcak düşüncesini atmak istiyorum kafamdan ..
Dediğine katılıyorum yengem çok zordu yırtıldı çok vs dedi , diğeride çok kolay oldu vs.
Hayırlısı ile hepimiz sağlıcakla kurtuluruz inşallah :34:

hıııı 3lüyü karşılıomu ben drye sordum 4lüyü yaptırıcaktım işte karşılamıo dedi hastaneye yaptırdım 100 tl aldılar ama o 4lü için karşılamıo dedi 3lüyü zaten yaptırmadı 2lide sorun çıkmayınca. ayrıntılıyıda karşılamadığını söyledi randevu aldığımız personel aman zaten fiyatınada 25 tl dedi karşılasa ne karşılamasa ne. hastaneler kar marjına göre falan belirliyordur belki fiyatları bakalım senin hastane ne isteyecek cnm merak ettim yazarsın bizede
Ayrıntılı ultrason fiyatımız 90 TL.
önce bebişlerimizi dünyaya getirelim uygun bir zaman belirleriz yaparız inşallah zor tek başına oruç tutmak yine bizim halimizden bizler anlarız canlar :)
Kesinlikle aç tokun halini ne bilir :1::1:
canım ayrıntılıyı devlet karşılıyo
:52::52::52: Bana hep karşılamıyor dediler. Kandırdılar. :47::47::47: Neyse ki çok değil 90 TL dediler. Birde o ay muayne ücreti almayacaklar otomatik olarak 35 tl ayrıntılı olacak. Muayne ye 55 tl. EE iyiymiş o zaman :9::9:
:53::53::53::53: Korksakta yapacak bir şey yok bu saatten sonra. USlu olması için dua etmekten başka :1::1:
:1::1::1: Dalga mı geçiyon benle popo büyüdü büyümese çatlak olur mu :19::19: Ama erkek. Gördüm yani pipiliydi :9::9::9::9::9:

şimdilik benimki de kız eğer değişmezse bizimkinin de ismi duru mina olucak :34:

Bende Meryem Mina düşünüyorum hatta ben hamile kalmadan belirlemiştim bu ismi ama benim eşimde pek sıcak bakmıyor Mina ya o ne öle mine olsun felan dio olmaz ben doğur cam isminde ben koyucam diyorum inatçı yım bu konuda
😊😊😊😊😋😋😋

kartal eğitim araştırmada yapmıyorlar mı canım? bir de zeynep kamil var ama sana uzak mı olur bilemedim onu.
randevuyu 182'yi arayarak veya mhrs.gov.tr'den alabilirsin ama ayrıntılı ultrason için tel.de randevu verirler mi bilmiyorum, hastanede muayane olup sonra veriyor olabilirler. gideceğin hastaneyi arayıp öğren istersen.

canım göztepe dede varmış bakalım bu randevuyu 1 ay önceden almak lazımmış dolu oluyormuş bana arkadaş söyledi yoksa benim aklıma gelmezdi.

:5::5: bu ay biter inşallah bu durumun. cmtsi ne yaptın iftara kadar iyi miydin?

mina çok güzelmiş çok beğendim
anlamı da sanırım peygamber efendimizle ilgili dimi birisi daha söylemişti.

evet bu grubumuz var bana özelden ismini yollayabilirsin:34:

kızlar bende bu sabah devlet hastanesine gittim ilk kez zekai tahire.
bebişim gayet iyiymiş 13+6 olmalıydı özeldeki dr'a göre ama 13+2 çıktı o önemli değil ultrason cihazından da kaynaklanır dedi.
cinsiyet sordum görsem söylerdim ama daha erken dedi :43: yine öğrenemedim.
şikayetimi sordu bel ağrısı dedim fizik tedaviye gönderdi. oda kas spazmı dedi egzersiz yürüyüş ve sıcak önerdi.

Ewt cnm o gunu sorunsuz gecirdim ama yemek yedigim gibi yine cıkardim, ben hergun en az bir yada iki kere cikariyorum ve buna ragmen kocaman bir göbisim var nasil oluyor anlamadim valla kizimda 7 aylikken bu kadar gobegim vardi. Halbuki kilomda ayni bir artis yok.

slm anneler ve hayırlı ramazanlar herkese:) okuduğum kadarıyla herkesin hamileliği iyi gidiyor şükür:) yalnız bi arkaadaşımz uyuşmadan bahsetmiş cvp vereyim dedim. Bu bölgesel uyuşmalar özellikle bacakta ve parmaklarda normal diye okumuştum ben bi yerden. Ve bi tanıdığımızda bacağının sık sık uyuştuğunu söylüyordu hamilelliğinde yani rahat olun bunlar hep gebelikle ilgili değişimler:))

ayyyyyyyy canımmmmmm beni nasıl rahatlattınız varyaa anlatamam allah razı olsun..:16::16::54::54::54:
Bacağım ,baldır kısmında bir karışlık bi yerde değişik bişey aynı ayağının uyuşması gibi çok korktum ama şimdi şimdi rahatlamaya başladım..

ben emziririm geri kalanı annem ve ablamlara bırakırım karşı dairemde oturuyorlar onlarda 4 gözle bebişi bekliyor zaten emzirip emzirip yatıcam :9::9: onlarda sabaha kadar susturmaya çalışsınlar :52::52:

Ohhh rahatlığa bak. iki tane istekli bakıcı birden. Şansa bak bee :1::1:

Back
X