• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar
Paylasimlari ilgiyle okuyorum, ancak bugün yazabildim
Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularimizi
Bende Yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak cinsiyet
Allah hepsini hayırlı evlat etsin
Bol sağlıklı gunler dilerim:nazar::nazar:

kaç çıktı kan değerin. benim hgb 10 çıktı. oldukça düşük yani. kan ilacı kullandığım halde. dolayısıyla 2 ye çıkardı dr kan hapını. bebeğe bi zararı yok ama anneyi oldukça halsiz bitkin bırakıyor.

bilmiyorum ki canım valla sormadım bile.doktor anlattı eşime bi sürü bişey canım o kadar sıkkındı kidinlemedim bile.cumartasiye kadar kullan ilaçları olmadı serum takcaz falan dedi.toparlar seni biraz dedi.bu kadarına gerek var mı bilmiyorum

Selam kızlar.annem ameliyat oldu üç~dört gündür giremedim...çok zor oldu, çok korktuk ama çok şükür sağ salim çıktık ameliyattan...
Sayfalar hızlıca ilerlemiş takip edemedim.. testleri tertemiz alanlara hayırlı olsun darısı bize inşallah:) buarada bizde oğlumla koşturup üzülmekten 1 kilo vermişiz 4 günde...15+1 iz bugün ama hala hissedemiyorum miniğimi, kiloda verince biraz tedirgin oldum.. inşallah hissederim bir an evvel...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir :)

KIZLAR dün malum ağlamaktan gözlerim şişince tsh yüzünden cuma günü olan dr muayenemizi bugün saat 11:30 da neyseki yer buldukta dr da gittik...
gittik tsh tavan yapınca bu kez tiroid hapına başlattı bilenler bilir Euthyrox 50mg lık bişey neyseeee
adama sol yanım çok ağrı yapıyor kasılyor acaba kalp şeklindemi rahmimmmm o yüzdenmi bebeğide solumda hissediyorumki
(geçen günki ultrason dr uda sola koyyup durdu cihazı hep solda gezdirdi bugün kendiside solumda gezdirdi durdu hep o tarafta bebek) neyse kalp şeklinde bir rahmemi sahibim yoksaaa diye sordummm HAYYYYYYYYY sormaz olaydım adammmmm bir azarladı bir azarladıkiii sesimi kesti tabiri caizseee
yok efendim herşeyi internetten bakıp buluyosanızz daha niye buraya geliyonuz kendinize tanı koyun vs ..... saydıda saydı eşime dönerek ona bakarak konuştu sonra
bence siz hemen evdeki interneti kapatınnnnnnn bu hamile endişeliği fazlaaa artık dedi... zaten tsh dan canım sıkkın ilacada 4.ayda başlattı uffff neyseee
ve son olarakta detaylı ultasonu yaptı bebeğin kalbinin odacıklarından böbreklerine dek sonrada bir problem yok ama elinde verdiği 4 kişilik listeyle şunlara gidebilirsiniz dedi ikinci bir göz de bebeği görüp detaylı değerlendirmeli dedi... anlayacağnız 20. haftada detaylı ultason için verdiği 3ü prof biri doç olan doktorlardan birine gidilecekkk... ne yapsam ki...
hiç sorma doktor olayını beni de her seferinde azarlıyor sen çok nete takılma dedi son olaraktaa :(
Kızlar doktordan geldim şimdi kıpır kıpırlar maşallahh sağlıkları iyi birbirlrinin arasındaki fark çok yok

doktor büyük ihtimal kız-kız dedi bir kızım vardı rabbim nasip ederse 3 kızım olcekkkkkkkkk.çok mutluyummm
maşallah maşallah :) bizde öğreniriz inşallah artıkın cuma günü randevumuz

Selam kızlar tekrar... detaylıdan çıktık... Bebekte sorun yokmuş ama plasenta sorunluymuş. Dr Çapaya gitmen lazım konseyin seni görmesi lazım bebeğin gelişimini etkiler önemli bir durum dedi... Çok moralim bozuk :43:

çok geçmiş olsun canım umarım herşey yoluna girer

bi kaç gündür canım sıkkın aslında kızlar
geçen gittiğimizde idrar yollarında enfeksiyon var dedi şase verdi ama hiç ağrım sızım yoktu kullandım bu hafta hep klimayla oturdum ondan mı oldu bilemiyorum anormal bir şekilde alt tarafım komple ağrıyor acılı sancılı canım yanıyor cuma günü randevum var diye doktora gitmedim birde bebek hep solumdaydı şuan yok nereye gitti acepp yaa çatladım ama hadi 2 gün daha sabredeyim inşallah bir sorun yoktur :(

bi kaç gündür canım sıkkın aslında kızlar
geçen gittiğimizde idrar yollarında enfeksiyon var dedi şase verdi ama hiç ağrım sızım yoktu kullandım bu hafta hep klimayla oturdum ondan mı oldu bilemiyorum anormal bir şekilde alt tarafım komple ağrıyor acılı sancılı canım yanıyor cuma günü randevum var diye doktora gitmedim birde bebek hep solumdaydı şuan yok nereye gitti acepp yaa çatladım ama hadi 2 gün daha sabredeyim inşallah bir sorun yoktur :(

Yoktur annesi merak etme nette okudum bu haftalarda uzun uyku saatleri beklermş bizim minnaklarımızı:) uyuyordur o ondandır..ben iki gündür birazda annemin derdine düştüğüm için hiç ama hiç hissetmedim ne bulantı ne ağrı ne bi.tarafımda kasılma tam korkmaya başladım bugün sağ tarafım gene inceden başladı şükür dedim :) uyuyordu sanırım uzun süre:)

Yoktur annesi merak etme nette okudum bu haftalarda uzun uyku saatleri beklermş bizim minnaklarımızı:) uyuyordur o ondandır..ben iki gündür birazda annemin derdine düştüğüm için hiç ama hiç hissetmedim ne bulantı ne ağrı ne bi.tarafımda kasılma tam korkmaya başladım bugün sağ tarafım gene inceden başladı şükür dedim :) uyuyordu sanırım uzun süre:)

sağol canım inşallah iyidir idrar yolları korkutuyor beni yaa :(

sağol canım inşallah iyidir idrar yolları korkutuyor beni yaa :(

Korkma annesi içini ferah tut yaramazın takılıo içerde çilingir sofrasında:) buarada cinsiyet belli olmadı senin değil mi???

kızlar kendi doktorumdan farklı bir doktora gittim. 14+1 iz, başka bir doktora gitmek iyi geldi, neyse, kadın denizlinin iyi doktorlarından filiz saylan, cinsiyetini sordum, erken ama kemik yapısına göre erkek olabilir dedi. 2 hafta sonra kesinleşir dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi.

kemik yapısı ile tahmin alanınız oldu mu?

Sen de mi denizlidensinn aa ben de :)

Selam kızlar.annem ameliyat oldu üç~dört gündür giremedim...çok zor oldu, çok korktuk ama çok şükür sağ salim çıktık ameliyattan...
Sayfalar hızlıca ilerlemiş takip edemedim.. testleri tertemiz alanlara hayırlı olsun darısı bize inşallah:) buarada bizde oğlumla koşturup üzülmekten 1 kilo vermişiz 4 günde...15+1 iz bugün ama hala hissedemiyorum miniğimi, kiloda verince biraz tedirgin oldum.. inşallah hissederim bir an evvel...

Bu resimde yazana göre çok çok erken zaten hissetmek için 147 gün sonra doğum diyor benim 174 gün var görünüyor ama işte benle bir hissedenleri duyunca endişe ettim bi an.. İnşallah hissederiz o zaman içimiz rahat olur..gerçi o zaman da 1 saat oynanmasa panik yaparız biz:)

Tatlimm gecmis olsun cokk..Allah acil sifalar versin annecigine..sen de kendine dikkat et..yemegini ye bebegini ac birakma :) bi de tatlim bu programi nerden indirdinn merak ettim :)

Korkma annesi içini ferah tut yaramazın takılıo içerde çilingir sofrasında:) buarada cinsiyet belli olmadı senin değil mi???

Canım geçen gittiğimizde kemik yapısını sordum kız gibi bir dahakine kesin söylerim dedi ısrar etmedim bende cuma günü inşallah ☺

Ya Settar

Canım geçen gittiğimizde kemik yapısını sordum kız gibi bir dahakine kesin söylerim dedi ısrar etmedim bende cuma günü inşallah ☺

Ya Settar

Canim kendini hic uzme..suan ilk zamanlardaki belirtilerimiz buyuk olcude azaldi..bebegi de cok fazla hissedemioruz tabi..garip garip dusunceler olusmasi cok normal :) ben bazen hamile oldugumu unutuorum bile inan..hamile kalmadan onceki halimde hissediorum kendimi..ne bi agri ne bi sizi ne bi kipirti..ordadir onlar merak etme sen :) esimin dedigi gibi gobek bagiyla ip atliolardir :p :D

selam kızlar,

birkaç gündür takip edemedim sizi biraz tatil yapıp geldim deniz güneş çok iyi geldi. Pazartesi günü kontrolümüze gittik veeee topiğimize bir ERKEK bebek de bizdeeeenn :emir_bebek: doktor biraz temkinli konuştu açıkçası dış genital organın gelişimi 21. haftada tamamlanır o yüzden 21. haftada % 90 ihtimalle söyleyebiliriz şu an için erkeğe benziyo diyebilirim dedi 15+6 da gittim bu arada kontrole ama bacak arasını gösterdi pipiyi gördük resmen tabii yanlış görmediysek değişmez herhalde bu saatten sonra :9: bu arada boyutlarıyla ilgili de ağırlığı 140 gr dedi boyunu sordum artık boyuna bakmıyoruz ama yaklaşık 13 - 14 cm civarında dedi baş çevresini karın çevresini falan ölçtü ve 3 lü test yaptı sonuçları haftaya alıcaz inşallah herşey yolunda çıkar..

Son düzenleme:
Canim kendini hic uzme..suan ilk zamanlardaki belirtilerimiz buyuk olcude azaldi..bebegi de cok fazla hissedemioruz tabi..garip garip dusunceler olusmasi cok normal :) ben bazen hamile oldugumu unutuorum bile inan..hamile kalmadan onceki halimde hissediorum kendimi..ne bi agri ne bi sizi ne bi kipirti..ordadir onlar merak etme sen :) esimin dedigi gibi gobek bagiyla ip atliolardir :p :D

He hu tamam o zaman canım kendi haline bırakıyorum bende ☺ oynasın zıplasın onun için kocaman alan var şikayet edip annesini üzmesin hehe ☺ teşekkür ederim moral verdiniz fananayımla

Ya Settar

merhabalar kızlar...

bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...

Ben okudum canım, Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Tam su anda da ezan okunuyor :1:

offf baş ağrısı yasayan varmi ya? tansiyonumda düşük degil 10.6 cikti ama başım ağrıyor dün minoset ictim bugünde icmek istemiyorum.

offf baş ağrısı yasayan varmi ya? tansiyonumda düşük degil 10.6 cikti ama başım ağrıyor dün minoset ictim bugünde icmek istemiyorum.

Benimde bu aksam bas agrim var hava cok sicak camlari kapilari aciyorum ceyrandami kaliyorum ne catliyor basim :((

Gecmis olsun canim hissedememen normal hala bende hissetmiyorum henuz..

Kızlar ben 17+3 oldum ve adet olmam gereken aya geldim diye mi içinde bulunduğum haftadan mı bilmiyorum göğüslerim özellikle de uçları çok sızlıyor. Birden ağrı geliyor ve canım çok acıyor. Prolaktin mi yükseliyor? Süt dolması için hazırlanıyor diyorlar. Bu aya kadar böyle sızlamalar olmamıştı. Sizde de oluyor mu? Normal bir durum mu?

Back
X