- 3 Mayıs 2014
- 995
- 43
- 43
biz kızımla iyiyiz sen nasılsın teyzesi:)![]()
bizde iyiyiz teyzesi hafta sonu biraz fazla alışveriş yaptık galiba yorulduk onun dışında bir problem yok allaha şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz kızımla iyiyiz sen nasılsın teyzesi:)![]()
büsküvi abur cubur yeyip alsam dert etmem de yemeden almak dokunuyor insana![]()
AllahAllah sende sıcaklardan mı etkileniyorsun canım acaba şişkinlik falan mı var
bizde iyiyiz teyzesi hafta sonu biraz fazla alışveriş yaptık galiba yorulduk onun dışında bir problem yok allaha şükür.
canım kafana takma, bu haftasonu kontrolde bende doktordan laf yedim kilo aldığım için, ayaklarım şişiyor bol bol yürü ve yüzebilirsin, hareketsiz kalma, tuzu sıfırla dedi malesef pek hareket yok, sen hareketli olduğun için belki gitti kiloların, zaten ilerleyen zamanlarda istemesende kilo alıyorsun
176 boy 64 kiloyum. yani ne zayıf ne kilolu. orta.
canım ben ilkinde 13 kilo ile bitirdim. doğumdan 10gün sonra 4 kilom kalmıştı. ama istisnasız her gün yürümüştüm ya 5 km.
bebek her halükarda gelişir senden alır. kalsiyuma dikkat et diğerlerinden daha önemli sanki. dişlerini koruman lazım.
Günaydın annişler,
Haftasonu çok yoğun geçti hiç bakamadım, yine sayfalar dolmuş maşallah :) ben son birkaç gündür kilo kaybı yaşıyorum, kafama takmaya başladım artık gebeliğimin başladığı zamanın altına indi kilom. birkaç gündür çok hareketliyim. temizlik yaptım, apartmanın asansörü de arızalı 3 gündür merdiven inip çıkıyorum 4 kat, bu yüzden olabilir mi diye düşünüyorum. yani inşallah öyledir, bebekte bir şey olmasın da
Senden de Allah razı olsun canım. Ne güzel oldu böyle hep birlikte bir şeyler yapabilmek![]()
Şifa olsun inşallah arkadaşımıza, Allah yardımcısı olsun.
Batıkent bilgide yaptırıcam ben. 150 lira . sen nereye gidiyrousn doktora?
hareketsizlik canım. biblo gibi yaşıyorum daha ne olsun![]()
olabilir canım. bugün iftara misafirim var haftasonu bulantım birazcık azalınca hemen temizliğe giriştim. duramıyoruz ki. o ayak şismesi bende de var canım, sıcaktan da olabilir.eve gidince şu derin dondurucuların falan içindeki buz kalıpları var ya, onların üzerine bir havlu koyup ayaklarını onun üzerinde dinlendirebilirsin, rahatlatıyor o biraz.
vampir gibiyim zaten dişlerim çok kanıyor :)
5 km çok iyi yürümüşsün, şimdi de oğlun 5 km yürümüş gibi enerji harcatıyordur zaten sana![]()
olabilir canım. bugün iftara misafirim var haftasonu bulantım birazcık azalınca hemen temizliğe giriştim. duramıyoruz ki. o ayak şismesi bende de var canım, sıcaktan da olabilir.eve gidince şu derin dondurucuların falan içindeki buz kalıpları var ya, onların üzerine bir havlu koyup ayaklarını onun üzerinde dinlendirebilirsin, rahatlatıyor o biraz.
vampir gibiyim zaten dişlerim çok kanıyor :)
5 km çok iyi yürümüşsün, şimdi de oğlun 5 km yürümüş gibi enerji harcatıyordur zaten sana![]()
ooyy ana kız alışverişlerede çıkılmış ne güzel canım allahım sağlıkla hayırla giydirmeyi nasip etsin![]()
kızlar arttı, hep erkek senesi diyorlardı ama değiştirdik biz onu kız senesi yaptık
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini.
Düzenli bol süt yoğurt tüketen arkadaşlar dişlerinizi fırçalayınca kanama oluyor mu?
Allah yardımcın olsun. İnş Allah temiz, sorunsuz çıkar testlerin. SAğlıkla kucağına alırsın kızını.
Günaydın tatlım.
Düzenli bol süt yoğurt tüketen arkadaşlar dişlerinizi fırçalayınca kanama oluyor mu?
teşekkür ederim...evet bu yıl kız yılı olacak galiba :)