• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

bizde iyiyiz teyzesi hafta sonu biraz fazla alışveriş yaptık galiba yorulduk onun dışında bir problem yok allaha şükür.

ooyy ana kız alışverişlerede çıkılmış ne güzel canım Allahım sağlıkla hayırla giydirmeyi nasip etsin :16:

canım kafana takma, bu haftasonu kontrolde bende doktordan laf yedim kilo aldığım için, ayaklarım şişiyor bol bol yürü ve yüzebilirsin, hareketsiz kalma, tuzu sıfırla dedi malesef pek hareket yok, sen hareketli olduğun için belki gitti kiloların, zaten ilerleyen zamanlarda istemesende kilo alıyorsun

olabilir canım. bugün iftara misafirim var haftasonu bulantım birazcık azalınca hemen temizliğe giriştim. duramıyoruz ki. o ayak şismesi bende de var canım, sıcaktan da olabilir.eve gidince şu derin dondurucuların falan içindeki buz kalıpları var ya, onların üzerine bir havlu koyup ayaklarını onun üzerinde dinlendirebilirsin, rahatlatıyor o biraz.

176 boy 64 kiloyum. yani ne zayıf ne kilolu. orta.
canım ben ilkinde 13 kilo ile bitirdim. doğumdan 10gün sonra 4 kilom kalmıştı. ama istisnasız her gün yürümüştüm ya 5 km.
bebek her halükarda gelişir senden alır. kalsiyuma dikkat et diğerlerinden daha önemli sanki. dişlerini koruman lazım.

vampir gibiyim zaten dişlerim çok kanıyor :)
5 km çok iyi yürümüşsün, şimdi de oğlun 5 km yürümüş gibi enerji harcatıyordur zaten sana :9:

Günaydın annişler,
Haftasonu çok yoğun geçti hiç bakamadım, yine sayfalar dolmuş maşallah :) ben son birkaç gündür kilo kaybı yaşıyorum, kafama takmaya başladım artık gebeliğimin başladığı zamanın altına indi kilom. birkaç gündür çok hareketliyim. temizlik yaptım, apartmanın asansörü de arızalı 3 gündür merdiven inip çıkıyorum 4 kat, bu yüzden olabilir mi diye düşünüyorum. yani inşallah öyledir, bebekte bir şey olmasın da :50:

Senden de Allah razı olsun canım. Ne güzel oldu böyle hep birlikte bir şeyler yapabilmek :16:
Şifa olsun inşallah arkadaşımıza, Allah yardımcısı olsun.

Bende senin gibiyim hamileligimin basindan beri 3 kilo verdim istahim hala yerine gelmedi herseyi secerek yiyorum tiksiniyorum bazi seylerden zaten kilom var diye dert etmeyeyim diuorum ama bazen aklima takiliyor.tuzu azalttigim icin sisim yok bide 2litre su icmeye calisiyorum

hareketsizlik canım. biblo gibi yaşıyorum daha ne olsun:(

aynen. ilkinde kışa denk gelmişti gebeliğim yine öğlen araları iş çıkışı yürüyüş yapıyordum şimdi öğlen arası antalyanın güneşinde yürüyüşe çıksam bi yerde düşmüş baygın halde bulurlar

olabilir canım. bugün iftara misafirim var haftasonu bulantım birazcık azalınca hemen temizliğe giriştim. duramıyoruz ki. o ayak şismesi bende de var canım, sıcaktan da olabilir.eve gidince şu derin dondurucuların falan içindeki buz kalıpları var ya, onların üzerine bir havlu koyup ayaklarını onun üzerinde dinlendirebilirsin, rahatlatıyor o biraz.

5 km çok iyi yürümüşsün, şimdi de oğlun 5 km yürümüş gibi enerji harcatıyordur zaten sana :9:

nerdeeeee oğlum babacı. bana hiç yükü yok:)

saol canım deneyeyim buzu, sende bugün çok yorma kendini

Kizlar dr kontrolune giderken yine idrara sıkışıp mi gitmek gerekiyor? Rahim yukari ciktigina gore gerek yok gibi geliyo bana ama bir bilen varsa cevaplarsa sevinirim. 16+4 DE gidecegim dr a inşallah

ya bu arada dua okunuyo sanrıım forumu cok takıp edemiyorum takıldı gözüme bende okuyum yasın bı tane rabbım yardımız olsun ıns kım takıp edıyo bılmıyom ama eklesın ıns

Düzenli bol süt yoğurt tüketen arkadaşlar dişlerinizi fırçalayınca kanama oluyor mu?

Düzenli bol süt yoğurt tüketen arkadaşlar dişlerinizi fırçalayınca kanama oluyor mu?

ben süt içemiyorum ama günde 1 kase yoğurt 1 yumurta ve bol bol ayran tüketiyorum dişlerimde ne sızı ne ağrı var çok şükür her günde bayağı uzun süre fırçalıyorum yinede kanama falan olmadı çok şükür:)

Back
X