Ne guzel bir dogum hikayen var, ben ilkinde epidural sezeryan oldum tam cocugu cikarmislardıki fenalastim nefes alamamaya basladim drlar hemen uyutmuslar beni kendime geldigimde aradan iki üc saat gecmisti ve cok ağrım oldu. Şimdi ise cok korkuyorum simdiden dogum korkusu aldi beni(
Ben de böyle olumsuz hikayeler dinleyince korkuyorum.. Komşum da epidural oldu, bebeği çıkmak üzereyken çok çarpıntısı olmuş dil altı vermişler falan duyunca korktum ya..İyi düşünelim iyi olsun ya..
Canım ne güzel anlatmışsın...darısı bize inşallah ya:) benim de bir doğum hikayem olur inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah tatlım olur niye olmasın annesi..
Kızlar bu arada ben kontrol günüme 10 gün kala doktora gittim dayanamadım yine :)) oğluşumu gördüm kalbim çıkacak gibi oldu yine...doktora cinsiyeti değişmiş mi diye sordum ''zorlama ikinciyi kız yaparsınız artık'' dedibuarada 15+6yım maşallah sübhanallah yavruma 16+6 çıktık ultrasonda:) 3lü test istedi yaptırmak istemiyorum dedim zaten yanılma payı yüksek sen bilirsin dedi doktorum hiç ısrar etmedi...22nci haftaya detaylı ultrasona.çağırdı ama dayanamam yine 20 de giderim ben:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh oh süper haberler, sevindim canım..
Az önce, çok yediğimden dolayı bacaklarımı uzatmış dinleniyorum, elim de göbeğimde. Efe bir tekme attı, yemin ediyorum göbeğimin üzerindeki el hareket etti yukarı doğru. İlk defa bu kadar bariz oldu. Hemen eşimi çağırdım ama bir daha olmadıne yaptıysa içerde bayagı bir efor sarfetmiş olmalı :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))) Kuzucuklar büyüdüler de tepik atıyorlar.