• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Canım kötü düşünme artık ihtimal çok aza indi inşallah :) sen başla yazmaya...ben abarttım gebelik testi yapmadan önce başladım yazmaya :D senin bebiş de mi erkek canım? ay öyle dedin için burkuldu bir anda resmen yaaa yok yok atmaz benim oğlum kıyamaz manevi değeri var sonuçta :)

Geline geeelll fena ay:)) Yaaaa çok kötü olluyorum ben şimdiden nasıl vercem oğlumu yaa...geçen eşim de oğlumu ondan çok sevcem diye kıskandı ''çok sevme yarın evlenip bi kızın peşine gider bayramlarda ancak görürsün '' dedi bana :( sonra şaka yaptım fln diye güldü baya ama çok üzüldüm oturdum ağladım çocuk gibi..

.

haha seni iyice fena edecek laflar yazayımmıııı

kızsız anne tuzsuz yemek gibiymiş, bi tarafı eksik :)))))))

kızı olanın sonu huzur olurmuş, oğlu olanın sonu huzur evi :))))

ilki neyse de ikinci de oğlan olunca millet hayırlı olsun demiyor hayırlısı olsun diyor . sonrada art niyetle mi patavatsızlıkmı bilmiyorum ama bu yukardaki özlü sözleri söyleyen bile oldu :)))))

öğretmenim bacımm ama feci yoğun olurum dersler özel ders master şimdi bir tezimi yazabileydim hayırlısıylaaa bu hamilelikmi tsh mı ne acaip tembel yaptı beni
sen ne örüyon ya bacımm ;) işler güçler nedir?

bu aradaaaa aaaaaa
benimmmm de arkadaşımmm neris koymuştu ve çerkezdiler yoksa biz tanışıyozmu
dermişim

özel ders verdiğine göre ya matematik ya İngilizce öğretmenisin sanki oyle hissettim..

ben mühendisim canım..bu ara yoğun değil işler şükür.

bizim neris eskişehirde yaşıyor??

haha gelinler fenaaaa. ben iyi bir gelinim kvmi de severim sayarım ama bana eşimin battaniyesini verdi hatıra diye. attım gitti çöpe. napayım senin 37 yıllık battaniyeni ben. evimde döküntü mü edeyim.:))))

battaniye mi :) benim de eşimin battaniyesi varmış, çocukluktan kalma. getireceğim dedi, almam eve dedim :9: o bekar evinden bu eve hiç bir şey giremez diye direttim sadece kendi eşyalarını ve küçük bir televizyonu vardı onu aldı geldi. mutfağa koydum onu da, iyi oldu :)
şimdi arada kayınvalidem eşime diyor, senin evinde şu vardı bu vardı niye getirmedin kullanırdınız vs diye ama iş işten geçti tabi :52:

ilki neyse de ikinci de oğlan olunca millet hayırlı olsun demiyor hayırlısı olsun diyor . sonrada art niyetle mi patavatsızlıkmı bilmiyorum ama bu yukardaki özlü sözleri söyleyen bile oldu :)))))

özel ders verdiğine göre ya matematik ya İngilizce öğretmenisin sanki oyle hissettim..

ben mühendisim canım..bu ara yoğun değil işler şükür.

bizim neris eskişehirde yaşıyor??
yok yok kız doğurana dek çocuk yaparım diyodum ama şu kasık ağrısı hele bi geçsin kararım kati...
cidden kız evlat bambaşkaa allahım isteyen herkese versin bana da versin :) o sözlere aynenn katılıyorumm bacımm...
allahım hayırlısını versin ne denir :)
bu arada matematkçiyim ;)
ayrıcaaaaa benim nerisciktee es es deee ;)
gerçi büyüdü sayılır bizimki

inşallah buşantılaırn geçer bir an önce, hem daha iyi yersin hem de vitamin demir vs ile o zaman daha dinç olursun.benimde ilk bebek daha hareketliydi ya da ben daha az yağlıydım. daha çok hissederdim bu aralar. hatta size bir foto koyayım. Eki Görüntüle 1182564 burda ben 18 haftalığım. sırt üstü yatarken oğlumun sol tarafımda uyuyuşu gayet belirgin:) şimdi yok böyle bir şekil. o kadar yatıyorum sırt üstü yakalayamıyorum. yağdanmıııı dağınık mı yatıyor paşa bilemedim:)))

Bu tam benim gobegim bebisim hep oyle solda bide sivrilio o taraf sert oluyor seviyorum orda onu :))))

Yazma yazmaaaa ağlarım bak:)) benim oğlum vefalı olacak onun göbek bağını kestirmicem ben doğumda, anacı olacak :D
ben de geçen hastanede bi kadınla tanıştım ilki erkek 5.5 yaşında şimdi hamile kızmış bu bebek .. Senin cinsiyet ne dedi erkekmiş dedim ilk mi dedi evet dedim neyse ikinci kız olur dedi yaaaaa... Eskiden erkek anaları kıymetliymiş şimdi nerdeeeeeee :D :D eşim bile sinir etti ilk zaman ama alıştı gayri ;) ay çok doluyum ben bu konuda yaaaaa bi arkadaşım da resim atmış whats uptan bana resme bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404904309169.webp
    $1404904309169.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Kızlar Decavit içenler özür dileyerek söylüyorum ama sizde de kabızlık yaptı mı bu ilaç...çok kötüyüm bi haftadır içiyorum fenalardayım :( Decaviti de bi haftadır aldığım için ondan şüphelendim

Demir içerdiği için kabızlık yapar evet. Ama hamur türü şeylerden ziyade sebze ve meyve tüketimi yaparsan sıkıntı olmuyo. Bende demir eksikliği olduğu için hamileleğimin başından beri kullanıyorum.

kızlar şu süreçte 1kilo bile almadımm ve aksine yaz olduğundan iştahım kapalı yemek yeme sıkıntım da var ne olacak bilmiyorumki en son doktorumda maşallah 4 aydır kilo falan almadın dedi... iyimi kötümü bilemiyorum ki doktorum 6kgmla da tamamlansa tüm gebelik önemli olan bebeğin durumu diyip durdu bakalım zaten 5. aydan sonra kilo alınması artıyormuş genellikle...

diğer taraftan tüm bunlara nazaran göğüsler kocaman oldu nasıl bir durum bilemedim gitti...hele uçları sanki doğum öncesinde çatlar gibi oldu şu haftalarda normal mi bilemedim ki malum krem falanda kullanmak için henüz çok erken göğüs uçlarna....

bir diğer sıkıntım ise karnımın sol altı kasıklara kadar inanılmaz ağrıyorrrrrr öyleki haftada 2 ağlıyorum o derece ağrıyor bu böyleyse doğum nasıl ağırır düşünmeden geçemiyorummm ama galiba kaslarımın çok sıkı olmasındanmış bağ doku çözülemiyor esneyemiyor... bu şekilde olan veya başka tür değişimler yaşayanınız var mı??

karın ve kasık ağrılarından hamileliğimin başından beri kurtulamadım.son 3 gün çok artınca dün doktora gittim.idrar yollarından şüphelenip idrar testi yaptırdı ama temiz çıktı..rahimin genişliyor olması ve bebeğin pozisyonundan başka bir nedeni yok dedi.gördüm de ultrasonda,ayakları dolayısıyla tekmeleri çok aşağıdaydı.görümcem de 9 ay boyunca kasık ağrısı çektim,20 dakikada doğum yaptım diyor :)

Kizlar gunaydin..ya aklimdaki su dusuncelerden nasil kurtulucam ben nolur bana bi akil verin..pazar gunu bebegi ilk hissettigimde cok ama cok mutlu oldum ama o gunden snra nerdeyse tik yok..sabahlari bi tek ogurmem var kisa sureli..gun ici bulantilarim da cok ama cookkkk az..daha ne istiosun diceksiniz bana ama ya ben tam anlamiyla hissetmedigim icin cok korkuorum bisi mi oldu acaba die..deliricem :( cok ama cok korkuorum Allahim yardim etsin bana bizlere..cogunuz benim gibi hissedio musunuz?

İlk hissettigimde benimde oyle oldu cnm 5 gun filan bisey olmadi dun gene pitirdi oldu galiba bebis diye dusunuyorum. İcini rahat tut bisey yoktur :)) o daha cok minnak annesi :)) ayh yerim onlariiiii

ilki neyse de ikinci de oğlan olunca millet hayırlı olsun demiyor hayırlısı olsun diyor . sonrada art niyetle mi patavatsızlıkmı bilmiyorum ama bu yukardaki özlü sözleri söyleyen bile oldu :)))

Bak benim oğlum böyle olacak :D :D

Eklentiler

• $1404904582818.webp
    $1404904582818.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 30
karın ve kasık ağrılarından hamileliğimin başından beri kurtulamadım.son 3 gün çok artınca dün doktora gittim.idrar yollarından şüphelenip idrar testi yaptırdı ama temiz çıktı..rahimin genişliyor olması ve bebeğin pozisyonundan başka bir nedeni yok dedi.gördüm de ultrasonda,ayakları dolayısıyla tekmeleri çok aşağıdaydı.görümcem de 9 ay boyunca kasık ağrısı çektim,20 dakikada doğum yaptım diyor :)
valla öyleee 20 dakikada helede normal doğum gibi mucize bişeyle doğurabileceğmi garanti etseler bu çektiğim acıya kabullenirim bacımmm :)
hoş istemesekde kabulleniyoz ya neyse zamana bıraktım artık inşallah öyle çat diye doğabilenlerden oluruz

quote_icon.png
esr06 kullanıcısından alıntı

inşallah buşantılaırn geçer bir an önce, hem daha iyi yersin hem de vitamin demir vs ile o zaman daha dinç olursun.benimde ilk bebek daha hareketliydi ya da ben daha az yağlıydım. daha çok hissederdim bu aralar. hatta size bir foto koyayım. burda ben 18 haftalığım. sırt üstü yatarken oğlumun sol tarafımda uyuyuşu gayet belirgin:) şimdi yok böyle bir şekil. o kadar yatıyorum sırt üstü yakalayamıyorum. yağdanmıııı dağınık mı yatıyor paşa bilemedim:)))

heyyy benim karnımda böyleeeeee aynenn böyle sol taraftaaaa hep eşime yamuk karınlı olucam diyorummm o da olsun sağa pamukla eşitlemek için destek yaparız ona takılma diyo.
ama ben dayanamayıp sormuştum doktora bu bebek hep solumda duruyo yoksa zarmı varda rahmimde diğer tarafa geçemiyo diye demek böylee olması normalmişşş hımmmm

birde batıl inanç ama bir yerde okumuştum erkek bebek solda olurmuş yani ilk etaplarda solundan hissedersen erkek olurmuş ;) kız yayılarak geniş dururmuş :)
esra bu karın şuanki durumum tek fark tüylenme oldu cildimde bebek tüyü gibi ama göbek deliğinin üsttaraflarında falan :) bakak daha doğana dek ne şekle girecez

battaniye mi :) benim de eşimin battaniyesi varmış, çocukluktan kalma. getireceğim dedi, almam eve dedim :9: o bekar evinden bu eve hiç bir şey giremez diye direttim sadece kendi eşyalarını ve küçük bir televizyonu vardı onu aldı geldi. mutfağa koydum onu da, iyi oldu :)
şimdi arada kayınvalidem eşime diyor, senin evinde şu vardı bu vardı niye getirmedin kullanırdınız vs diye ama iş işten geçti tabi :52:

hayatım bekar evinden kalma tv yada polar battaniye vs olsa kullanırım sorun yok. benimki bebeklik battaniyesi 37 yıllık. naftalin kokulu. ıyyyykkk...

yok yok kız doğurana dek çocuk yaparım diyodum ama şu kasık ağrısı hele bi geçsin kararım kati...
cidden kız evlat bambaşkaa allahım isteyen herkese versin bana da versin :) o sözlere aynenn katılıyorumm bacımm...
allahım hayırlısını versin ne denir :)
bu arada matematkçiyim ;)
ayrıcaaaaa benim nerisciktee es es deee ;)
gerçi büyüdü sayılır bizimki

e bizimki deeeee. haha biz aynı neristen mi bahsediyoruz acabaaaa. ülkü mü annesinin ismi?

Bu tam benim gobegim bebisim hep oyle solda bide sivrilio o taraf sert oluyor seviyorum orda onu :))))

maşallah canımm.. ben bu gebeliğimde yakalayamadım henüz böyle bir görüntü. çok güzel değilmi böyle görmek hissetmek:)

Yazma yazmaaaa ağlarım bak:)) benim oğlum vefalı olacak onun göbek bağını kestirmicem ben doğumda, anacı olacak :D
ben de geçen hastanede bi kadınla tanıştım ilki erkek 5.5 yaşında şimdi hamile kızmış bu bebek .. Senin cinsiyet ne dedi erkekmiş dedim ilk mi dedi evet dedim neyse ikinci kız olur dedi yaaaaa... Eskiden erkek anaları kıymetliymiş şimdi nerdeeeeeee :D :D eşim bile sinir etti ilk zaman ama alıştı gayri ;) ay çok doluyum ben bu konuda yaaaaa bi arkadaşım da resim atmış whats uptan bana resme bak

eskiden beden gücüyle çalışılıyordu , işlerin devamı için erkek evlat şarttı. köy yerinde hala erkek kıymetli. ama şehirde hele gelinlerin cadı olduğu devirde kız istiyor insanlar ileriyi düşünerek:))
hehe ben yeşil kartlıyım işteeee:))

ayyy allah korusun yaaaa yazık gelineeee :))

Son düzenleme:
hayatım bekar evinden kalma tv yada polar battaniye vs olsa kullanırım sorun yok. benimki bebeklik battaniyesi 37 yıllık. naftalin kokulu. ıyyyykkk...

e bizimki deeeee. haha biz aynı neristen mi bahsediyoruz acabaaaa. ülkü mü annesinin ismi?

maşallah canımm.. ben bu gebeliğimde yakalayamadım henüz böyle bir görüntü. çok güzel değilmi böyle görmek hissetmek:)

eskiden beden gücüyle çalışılıyordu , işlerin devamı için erkek evlat şarttı. köy yerinde hala erkek kıymetli. ama şehirde hele gelinlerin cadı olduğu devirde kız istiyor insanlar ileriyi düşünerek:))
hehe ben yeşil kartlıyım işteeee:))

ayyy allah korusun yaaaa yazık gelineeee :))
bak ya anneler tutmadııı aydan bunun adı :)
gerçi bende 3 yıl oralarda çalışmıştım çerkez tatar çok ya o bakıma neris meşhur isimlerden

Canım sıkma canını :)) benim bir oğlum var 4 yaşına girecek Ekim'de. Bu da oğlan olacak :)) Bende hep bir kızım olsun çok isterdim ama yaradandan gelene hayır mı diyecez?
Geçenlerde 2 komşu cinsiyeti sordu. Söyledim. Biri hayırlıSI olsun dedi. Biri artık 3.cüyü kız yaparsınız dedi. Eve geldim ağladım. Sonra dedim ki kendime niye ağlıyorsun ya böyle saçma insanların lafına. Hayırlısı buymuş ki yaradan böyle nasip etmiş. Sağlıklı olmasa veya kız olup hayırlı olmasa... Ve sonra dedim ki ben kız meslek lisesi meslek öğretmeniyim ;) benim yüzlerce kızım var 2 tane de oğlum olacak ;)))
Velhasıl kelam yaradandan gelene binlerce kez şükürler olsun.hele bi doğsun evlat sevgisi neymiş gör. O zaman onun pipisine bile hayran oluyorsunnnn :)) eheheheeee ;P

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[

heyyy benim karnımda böyleeeeee aynenn böyle sol taraftaaaa hep eşime yamuk karınlı olucam diyorummm o da olsun sağa pamukla eşitlemek için destek yaparız ona takılma diyo.
ama ben dayanamayıp sormuştum doktora bu bebek hep solumda duruyo yoksa zarmı varda rahmimde diğer tarafa geçemiyo diye demek böylee olması normalmişşş hımmmm

birde batıl inanç ama bir yerde okumuştum erkek bebek solda olurmuş yani ilk etaplarda solundan hissedersen erkek olurmuş ;) kız yayılarak geniş dururmuş :)
esra bu karın şuanki durumum tek fark tüylenme oldu cildimde bebek tüyü gibi ama göbek deliğinin üsttaraflarında falan :) bakak daha doğana dek ne şekle girecez
[/I][/FONT][/COLOR]

bu benim ilk hamilelikten kalma resim. şimdi hiç denk gelmedim böyle bi pozisyona. ama ilkinde yatar yatar bakardım karnımı açıp, şimdi o kadar sık kontrol etmiyorum. belki de kaçırıyorumdur o anları:)

selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooor :9::9: artık ben de yeşil kartlı olmaya adayım:9:

bak ya anneler tutmadııı aydan bunun adı :)
gerçi bende 3 yıl oralarda çalışmıştım çerkez tatar çok ya o bakıma neris meşhur isimlerden

hadi yaaa ben de eskişehirde çalıştım 4 yıl.. doğurmadan bi gitsek de karakedide x yesek, kırım şeycisinde şey yesek. offfffff offf

Canım sıkma canını :)) benim bir oğlum var 4 yaşına girecek Ekim'de. Bu da oğlan olacak :)) Bende hep bir kızım olsun çok isterdim ama yaradandan gelene hayır mı diyecez?
Geçenlerde 2 komşu cinsiyeti sordu. Söyledim. Biri hayırlıSI olsun dedi. Biri artık 3.cüyü kız yaparsınız dedi. Eve geldim ağladım. Sonra dedim ki kendime niye ağlıyorsun ya böyle saçma insanların lafına. Hayırlısı buymuş ki yaradan böyle nasip etmiş. Sağlıklı olmasa veya kız olup hayırlı olmasa... Ve sonra dedim ki ben kız meslek lisesi meslek öğretmeniyim ;) benim yüzlerce kızım var 2 tane de oğlum olacak ;)))
Velhasıl kelam yaradandan gelene binlerce kez şükürler olsun.hele bi doğsun evlat sevgisi neymiş gör. O zaman onun pipisine bile hayran oluyorsunnnn :)) eheheheeee ;P

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seni anlıyorum 2,5 yaşında oğlum var şimdiki de oğlan. ben ağlamadım bu abuk laflara ama gerçekten hayırlı olsun denmiyor, hayırlısı olsun deniyor çok enteresan. ama bir daha böyle cümle kuran olursa benimki oğlan kızı da sen doğur da sevelim diye yapıştıracam lafı diyenin yaşına başına bakmadan:)) kız istemedim hiç, içime hep erkek doğduğu için sanırım. ama eşim baya etkilendi. kız çok istiyordu.

bu benim ilk hamilelikten kalma resim. şimdi hiç denk gelmedim böyle bi pozisyona. ama ilkinde yatar yatar bakardım karnımı açıp, şimdi o kadar sık kontrol etmiyorum. belki de kaçırıyorumdur o anları:)
muhtemelen kaçırıyorsundur hani ikinci bebeği daha erken hissederler ya anneler o bakımaa dikkatinden kaçmıştır ;)

selamlar...kontrolumuzden döndüüük :) sonunda gösterdi bizimki. benim de içimde minik bir erkek varmış :) oğluşum geliyooor :9::9: artık ben de yeşil kartlı olmaya adayım:9:
haydi gözün aydın bacımmm şimdiden hazırlık yapmaya başla bizim gibi yaşlılığa :)

hadi yaaa ben de eskişehirde çalıştım 4 yıl.. doğurmadan bi gitsek de karakedide x yesek, kırım şeycisinde şey yesek. offfffff offf

seni anlıyorum 2,5 yaşında oğlum var şimdiki de oğlan. ben ağlamadım bu abuk laflara ama gerçekten hayırlı olsun denmiyor, hayırlısı olsun deniyor çok enteresan. ama bir daha böyle cümle kuran olursa benimki oğlan kızı da sen doğur da sevelim diye yapıştıracam lafı diyenin yaşına başına bakmadan:)) kız istemedim hiç, içime hep erkek doğduğu için sanırım. ama eşim baya etkilendi. kız çok istiyordu.
hızlı tren yasak değildir dimiuçağa 26. haftada raporla alırlar ya hızlı trene de öylemi acaba ancak eylülde serinlerde gidebilirizzz ;)
bende çok özledim kent parkta oturup eşimle saatlerce konuştuğumuz anları şimdi hödük oldu doktorlar caddesinde gezmemizi kanatlıda bowling oynamayı ve hatta porsukta gondol sefasını bile özledimmmmmmm şimdi adam burnumun dibinde ama iş yok hödüğün karesi oldu. nerde o her buluşmada çiçeklerle gelen adam nerde bu.... ayyyy çok dertlendim şimdi bırak yemeyi içmeyi konuşmayı bile özlemişim şimdi yüzünü görsemde iş yok bak yaaa uffff dertlendimmmmmm ki ne dert
:14::14:

bacı yemiyom daha neyine temkinli olayım anacım. yediğim peynir domates salatalık yeşil fasulle kabak patlıcan et köfte onu da mı yemiyim gı etme eyleme:) benimki kilo değil ödem hareketsizlikten kaynaklı.
Ödemmiş madem rahat verirsin üzülme kilo aldım diye. Sağlıklı beslenenler kolay veriyormuş kiloyu benim gibi her bulduğunu yiyenler düşünsün nasıl vereceğini :43::43:
şimdi benim çevremde akraba olsun arkadaş olsun her neyse bir çok kadın arkadaş tüm hamileliklerinin en başından son anına dek günlük gibi ajandaları doldurmuşlardı .
neyse geçen bir muhabbetle bana da yaz muhakkak dedilerki ilk bebişde yazıyordum heyecanla ama 3. ayında kaybedince bu sefer o ilkindeki gibi ne heyecan ne heves kalmadı anlayacağınız... vel hasılı kelam yazmıyommm zaten yazı yazmayıda sevmemmm pek bakmayın sizlerle konuşmayı seviyorum tek :)
hani kadınlar kulübü konuş gönder linki yapsaa inanınnn konuşup onu öyle gönderirim ya neyse:9::9::9::9::9:
şimdi yazsam mı
yazmasam mı
yazarsam nerden başlasam yahut yazmalımıyımmm ne dersiniz
hani hep bir kızım olsun istemişimdir kız olsa yazardım çeyiziylede hediye ederdim ama oğlan oluncakkk o hevesimde gitti yazacam anı olacak iyi hoşta sonraaa oğlana versem gelin :9:yırtar atarrr ;)
yazmıyım dimi
:)
Ben test çubuğunda iki çizgi gördüğümden beri yazıyorum yazmasına da daha beğenip bir defter alamadım :1::1: Geçici bir deftere yazıyorum ana deftere geçemedik henüz ama ben gelinime vermeyi düşünmedim bile açıp oğlumla birlikte okucaz biz onu :19::19:
haha gelinler fenaaaa. ben iyi bir gelinim kvmi de severim sayarım ama bana eşimin battaniyesini verdi hatıra diye. attım gitti çöpe. napayım senin 37 yıllık battaniyeni ben. evimde döküntü mü edeyim.:))))
Bende istemem öyle fenayız fena :1::1:
canlar teşekkürler hepinize aldım tişörtümüzü :) fananayım seninki kaldı yaa :(
Güle güle kullanın canım :16:

:43::43::43: Çok düşüncesizce söylenmiş bu sözler. Allah sonumuz hayır etsin.
Arkadaşım 2. bebeğide erkek oldu. Cinsiyet öğrenmeye gittikleri gün arayıp sordum ne dedi doktor erkekmiymiş içime öyle doğuyor dedim evet dedi. Ayy ne güzel 2 tane oğluşun olcak arkadaş birbirine hayırlı olsun dedim. Kız başladı dert yanmaya bir tek ben öyle demişim herkes olsun 3. kız olur. gibi klasik laflar ile sinirini bozmuş. Genel bir kanı oluşmuş millette. Hep bu gelinlerin yüzünden (yani bizlerin ) haha

Süper benimde hedefim böyle bir oğul yetiştirmek :1::1:
Hayırlı olsun. Biz Yeşil kartlılar grubu falan kuralım destek olalım bari birbirimize :1::1::1:

Back
X