Canım kötü düşünme artık ihtimal çok aza indi inşallah :) sen başla yazmaya...ben abarttım gebelik testi yapmadan önce başladım yazmayasenin bebiş de mi erkek canım? ay öyle dedin için burkuldu bir anda resmen yaaa yok yok atmaz benim oğlum kıyamaz manevi değeri var sonuçta :)
Geline geeelll fena ay:)) Yaaaa çok kötü olluyorum ben şimdiden nasıl vercem oğlumu yaa...geçen eşim de oğlumu ondan çok sevcem diye kıskandı ''çok sevme yarın evlenip bi kızın peşine gider bayramlarda ancak görürsün '' dedi banasonra şaka yaptım fln diye güldü baya ama çok üzüldüm oturdum ağladım çocuk gibi..
.
haha seni iyice fena edecek laflar yazayımmıııı
kızsız anne tuzsuz yemek gibiymiş, bi tarafı eksik :)))))))
kızı olanın sonu huzur olurmuş, oğlu olanın sonu huzur evi :))))
ilki neyse de ikinci de oğlan olunca millet hayırlı olsun demiyor hayırlısı olsun diyor . sonrada art niyetle mi patavatsızlıkmı bilmiyorum ama bu yukardaki özlü sözleri söyleyen bile oldu :)))))
öğretmenim bacımm ama feci yoğun olurum dersler özel ders master şimdi bir tezimi yazabileydim hayırlısıylaaa bu hamilelikmi tsh mı ne acaip tembel yaptı beni
sen ne örüyon ya bacımmişler güçler nedir?
bu aradaaaa aaaaaa
benimmmm de arkadaşımmm neris koymuştu ve çerkezdiler yoksa biz tanışıyozmu
dermişim
özel ders verdiğine göre ya matematik ya İngilizce öğretmenisin sanki oyle hissettim..
ben mühendisim canım..bu ara yoğun değil işler şükür.
bizim neris eskişehirde yaşıyor??