• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Evet canım aynen öyle damar atması gibi çook hafif pıt pıt şeklinde daha fazlası beklenemez zaten daha 200-300 gr kadarlar endişelenmene hiç gerek yok 😊

bir arkadaşım kelebeğin kanat çırpması gibi demişti :) bende de başlamadı henüz pıt pıtlar, daha vakit var sanırım :)

Kızlar bi sorum olacak malum hepimiz nasip olursa kışın ortasında doğum yapacağız. bebek arabanızı doğuma yakın mı almayı düşünüyosunuz yoksa havalar ısınınca mı?

Bebek arabasını doğumdan önce almayı düşünüyorum tabii karar verebilirsem. Arabayla birlikte puset de alacam inşallah. Puset zaten olmazsa olmaz hastaneden gelirken bile pusetle getireceğiz bebişi. :emir_bebek:

Canım hiç endişe yapma ben ikiliyi yaptırdım istemeye istemeye eşim istiyor diye..şimdi 3 lü test istedi doktorum istemiyorum dedim zaten yanılma payı yüksek sen bilirsin dedi.yaptır bile demedi düşün..güvenmiyorum bu testlere çok görüyorum çünkü anormal çıkıp sapasağlam doğanları..hamileliğin burnundan gelmesi dışında bi işe yaramıyor bunlar bence...iyi haberlerle gel inşallah canım ben inanıyorum bişicik çıkmayacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi ki de yaptırmamışsın hakkaten çok saçma testler.
iki günde 2 yıl yaşlandık.
inşalleh tertemiz çıkar Allah büyük. yarın çıkar inşallah.

Kızlar bi sorum olacak malum hepimiz nasip olursa kışın ortasında doğum yapacağız. bebek arabanızı doğuma yakın mı almayı düşünüyosunuz yoksa havalar ısınınca mı?

biz doğumdan önce alacağız inş canım. çünkü ana kucağı gerekiyor illa ki bebeği ilk zamanlarda da taşımak için, travel sistem alıp ana kucağını ilk zamanlar kullanacağız, yaza da pusete geçeriz inşallah :) buradaki birkaç arkadaşımız aldı bile bebek arabalarını :)

bir arkadaşım kelebeğin kanat çırpması gibi demişti :) bende de başlamadı henüz pıt pıtlar, daha vakit var sanırım :)

Canım ben de neden hissedemiyorum diyip duruyordum çok alakasız zamanda hissettim sıpamııııı :)) şimdide neden bu kadar seyrek hissediyorum ona taktım çok nadir oluyor o pıt pıtları takacak şey illa buluyoruz :D
eli kulağındadır senin de canım çok yakında hissedersin inşallah annesi :)

Canım hiç endişe yapma ben ikiliyi yaptırdım istemeye istemeye eşim istiyor diye..şimdi 3 lü test istedi doktorum istemiyorum dedim zaten yanılma payı yüksek sen bilirsin dedi.yaptır bile demedi düşün..güvenmiyorum bu testlere çok görüyorum çünkü anormal çıkıp sapasağlam doğanları..hamileliğin burnundan gelmesi dışında bi işe yaramıyor bunlar bence...iyi haberlerle gel inşallah canım ben inanıyorum bişicik çıkmayacak :)

ah fananay dün benden sonra ne işler çevirmişsiniz, senin oğlan paylaşılamamış :9:
ben de bu testleri yaptırmak istemiyordum ama eşim çok pimpirikli, doktor ne dese yaptıralım diyor. 2li testin sonuçları çıkana kadar uykusu kaçtı resmen, tamam önemsemesi güzel ama bu kadar telaşlı olması da iyi değil aslında. neyse ki düşük çıktı riskimiz, şimdi de 4lüyü yaptırdık ve aynı telaşla 4lünün sonucunu bekliyor artık :53:

Bebek arabasını doğumdan önce almayı düşünüyorum tabii karar verebilirsem. Arabayla birlikte puset de alacam inşallah. Puset zaten olmazsa olmaz hastaneden gelirken bile pusetle getireceğiz bebişi. :emir_bebek:

Anladım canım travel sistem alacaksın sanırım beğendiğin bi model vAr mı peki? Karar vermek çok Zor olcak yaaa 😊

iyi ki de yaptırmamışsın hakkaten çok saçma testler.
iki günde 2 yıl yaşlandık.
inşalleh tertemiz çıkar Allah büyük. yarın çıkar inşallah.

öyle malesef sen yine 1 haftada alıcakmışsın sonucu benim 1 ayda çıktı 6 yıl önceden bahsediyorum 1 ay ağladığımı biliyorum annenin psikolojisini düşünen yok çok acı

canım öyle şeyler getirme aklına. amniyosentez yaptırmışsın, inşallah güzel sonuç alacaksın ve bir daha da acabalar kalmayacak aklında. içini ferah tut sen.

inşallah canım inşallah.
çok zor bir şeymiş. Allahım kimseye yaşatmasın.

Günaydınlar :16::16:
Anca sayfaları okudum. Gece gece kaynatmışsınız yine :20::20::20:
:9::9:
Bu sabah sağlık ocağına gittik. Kan testleri yaptı. TEtenoz aşımızı olduk. Kalp atışlarımızı da duyduk. Maş Allah çok kuvvetli dedi. Ayy çok güzel bir duygu biz ilk defa duyduk doktorumuz hiç dinletmemişti o anda sormak benimde aklıma gelmemişti hiç bebişe ekranda bakmak daha cazip geldi herhalde :1::1:

Değil mi canım :)) erkekler evlenince karılarına daha çok değer veriyorlar bu gerçek şimdi :)) ben de tırsıyorum :)

:D ultrason kertmesi kız bu beşik kertmesinin en modern versiyonu ultrasonda kertiyoruz sıpaları :))))

:1::1: Modern veriyon ha :1::1::1:
Doktordan geldim şimdi kızlar.oğluşlarımı gördüm rahatladım çok şükür iyiler:)) Yalnız biri diğerini sollamış kiloda ve boyda :) Doğumu sordum normal olur mu diye. İkizlerde bebeklerden açısından biraz riskli dedi.Kızımı normal doğurmuştum bunlar sezeryan olacak gibi dduruyor. Hayırlısı artık..
ohh ne güzel gördün oğluşlarını. Aman sağlıkla gelsinlerde sezeryan normal her türlü kabulumüz.
nerde ne dinlediniz çatlarım :52::52:
Sen takılmazsan burda söyleleyiz çatla işte :1::1:
Hadi söyliyim yine dayanamadım :) Klasik müzik dinlettik.
Kizlar benim bebik tekme atti sankiiiiii gobegimin alt tarafinda baya boyle hareketli bisey vurdu elime 3 defa. Yerim onu bennnn :)))))))
Gözün aydın ilk tepiği duydun devamı gelir artık yavaş yavaş.
Kizlar gobegimin resmini paylasayim duzenli olarak paylasiyorum :D
da8a8u8a.jpg

Bu tok halim kahvaltidan sonra
Maş allah sana ve bebişine. Çok yakışmış hamişlik :1::1:

bilmiyorum ki kujum yaa eşime çok sinir oluyorum bu ara ben niye oruç tutmuyormuşum ne desem oruçluyum diyor sanki keyfimizden tutmuyoruz iyice zıvanadan çıktı yada benim tahammülüm az ne dese batıyor kız olacak diye tripli zaten ben mi yaptım göndereydin Y kromozomu dedim beceriksiz :):47:
:9::9: Hem Bir Y kromozomu gönderemiyor hem trip atıyor. İyi demişsin :1::1:
Bittercim benim eşimde aynı. Hatta kızıma hamileyken bak tekme attı gel elini bi koy karnıma derdim. Odadan odaya kaçardı dokunmamak için, bende arkasından kovalardım koycan elini diye :D
:9::9: Çok güldüm size. Eşim eve geldiği gibi ilk baş bana sarılır sonra öper göbeğimi Eymen Paşam nasıl diye sever. Hatta dün gece uzandım bu gün hiç kıpırdamadı dedim. Çikolata kavanozunu getirmiş yedirdi sonra hissettik bebişimizi. Bizim ki sadece çok fazla konuşmuyor bebişimizle. Bana soruyor nasıl diye. Sen konuş o seni duyar diyorum bana kahkaha ile güldü resmen :19::19:
Fananaycim yaa dinledigim hareketli muziklere bile aglar oldum.nasi bi ruh degisimidir yaaa :)

Pipidas dublem ben esimin yaptiklarini solemiim o zaman o kavga sabaha kadar surer :p ama dayanamicam birini soliim.. :p bugun iftardan sonra balkonda yere uzandim belim agridi die..bebissss die seslendi esim ben de bana seslenio sandim efendim dedim..senin bebisligin kalmadi artik oglumla konusuom ben dedi.sonra geldi gobegimi once soldan opelimm simdi de sagdannn bi de ortadan belki ordasindir dedi optu gitti :D kaldim ole..simdi bebisligimin bittigine mi uzuleyimmm oglunu sevdigine mi sevineyim anacimm :D

:1::1: Bizim papuç çok fena dama atıldı.
günaydın kızlar.
şu ara kötü günler geçiriyoruz.
4 lü tarama yaptırmıştım. trizomi 18 riskimiz yüksek çıktı.
doktorum amniyosentez önerdi.
ben istemedim ama eşim razı olmadı.
prof. bir doktor var bayağı ünlü ona göründük.
ayrıntılı baktı ultrasondan. hiç bir bulgu yok gayet sağlıklı dedi.
yuzde 90 belirti olur ultrasonda ama yüzde 10 da olmayanlar olur dedi.
büyük ihtimal sağlıklı ama amniyo yapmalıyız dedi.
dün amniyosentez oldum. cumaya sonuç çıkacakmış.
Rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder inşallah.
raporluyum evde dinlenip bol su içiyorum.
dua edin lütfen bebeğim sağlık olsun...
Allah tardımcın olsun canım. Ama bir şey olsa ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum. Bu testlere güven olmayacağını da hepimiz öğrendik. Üzülmeyin sağ sağlim kucağınıza alacaksınız inş Allah.
günaydınlaaarrrr :16:
Günaydın canım.

biz doğumdan önce alacağız inş canım. çünkü ana kucağı gerekiyor illa ki bebeği ilk zamanlarda da taşımak için, travel sistem alıp ana kucağını ilk zamanlar kullanacağız, yaza da pusete geçeriz inşallah :) buradaki birkaç arkadaşımız aldı bile bebek arabalarını :)

Evet canım sanırım baya gerekli olacak travel sistemler çok güzel.. Senin almayı düşündüğün model var mı çokk çeşit var ya kafam karıştı valla 😄

ah fananay dün benden sonra ne işler çevirmişsiniz, senin oğlan paylaşılamamış :9:
ben de bu testleri yaptırmak istemiyordum ama eşim çok pimpirikli, doktor ne dese yaptıralım diyor. 2li testin sonuçları çıkana kadar uykusu kaçtı resmen, tamam önemsemesi güzel ama bu kadar telaşlı olması da iyi değil aslında. neyse ki düşük çıktı riskimiz, şimdi de 4lüyü yaptırdık ve aynı telaşla 4lünün sonucunu bekliyor artık :53:
2 li testimiz temiz çıkmıştı. 3lü ya da 4lü yaptırma taraftarı zaten değildim. Tam o zamanlarda doktor değiştirdim. 2 li testimin sonucunu götürdüm yaptıralım demedi benimde işime geldi yaptırmadım. Allah'a emanet tekrar bekleyip o sıkıntıyı çekmek istemedim. Ayrıntılımız var bakalım onu da sorunsuz atlatsak çok sevinceğim. İnş Allah hepimiz sorunsuz sağlıkla bebişlerimiz alırız kucaklarımıza. Aminn

öyle malesef sen yine 1 haftada alıcakmışsın sonucu benim 1 ayda çıktı 6 yıl önceden bahsediyorum 1 ay ağladığımı biliyorum annenin psikolojisini düşünen yok çok acı

seni çok çok iyi anlıyorum canım.
1 hafta bile değil. dün oldum amniyo yarın çıkarmış sonuçlar.

kızlar cinsiyetleri kim güncelleyecek? kim anlıyor tablo işinden? isimleri de eklesek. hatta kilo topiği de mi açsak acaba?

Canım ben de neden hissedemiyorum diyip duruyordum çok alakasız zamanda hissettim sıpamııııı :)) şimdide neden bu kadar seyrek hissediyorum ona taktım çok nadir oluyor o pıt pıtları takacak şey illa buluyoruz :D

inşallah canım :) yok ben daha endişe etmeye başlamadım. 20. haftaya şartlandığım için henüz sabredebiliyorum :) kayınvalidem de eşimi çok geç hissetmiş. babasına benzerse daha birkaç hafta kıpırdamaz benimki :)

Evet ya aynen ben de bu niye pıtlatmıyor şimdi diye dert ediyorum 😊

kızlar cinsiyetleri kim güncelleyecek? kim anlıyor tablo işinden? isimleri de eklesek. hatta kilo topiği de mi açsak acaba?

Ben yapayım diyeceğim ama bu taployu nerde hazırlayıp yapıyor hiç bilmiyorum ki ? Bayblove ile görüşeyim eğer yapabileceğim gibiyse yaparım.
Biz çok kilo alanlar olarak her şeyi açabiliriz. Malum moraller bozuk :1::1:

Back
X