• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Kızlar sizin de aynı mı:what: ayaktayken karnım sert ama sırt üstü yatınca yumuşak oluyor elim deyince korkuyorum hemen kalkıp sertliği yoklayıp bir ohhh çekip geri yatıyorum:) manyak etti bu minnak beni :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bebisin oldugu yerle ilgili o. Benim sertlik genelde yatinca cikiyor kutlesel hareketini hissediyorum kaydigini bi bakiorum orda :)) konusuveriyorum tekme atiyor bazen cani isterse :)))demekki seninkide sen ayaktsyken dayaniyor gobise yatarken yayilio demekki icerde :)))

1 hafta önce bende de vardı öyle bişey 2 yemek kaşığı kadar ancak işiyordum (af edersin baya açık yazdım )
ama görsen tutamıyordummm altıma kaçırcak halde wc ye atıyordum kendimi
ama bol su tüketip
şu 1 haftadırda çok terleyince mi ne geçti bu his
eğer idrarında yanma sızı yoksa normal durumdur 17-18. haftalarımda cidden çok yaşadım hatta ilk zamanlardakinden daha feciydi idrara sıkışma hissi ama geçti
bol su tükettt

Yanma filan yok hatta tahlilde bisey cikti heralde doktor ilac yazayim dedi bende bisey yok dedim yazmadi sonra. Ama 2-3 gundur deli etti beni zaten uyuyamiorum sicaktan tam uyuyacam cis geliyor :( gidiyorum dedigin gibi az bisey sulu seyler cok tuketiyorum suda iciyorum :)

Son düzenleme:
Aynen cnmya zararlı olmasa hergun gırerım ultrasona. İlk zamanlarda eşime ultrason cıhazı bile alalım dedım o derece yanı. İki gün dalga gecmişti benmle 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir benzerinide ben demiştim bizimkine şimdi doppler gibi kulaktan bebişin kalp atışını duyacağmız bir cihaz var 200-300 tl falandı bende onu tutturdum alalımm kontrol ederiz bebeği diyee tabi bizim başımızdan kötü bir tecrübe geçti bebeğimizi 3.ayın sonunda kaybettik ki allah evlerden uzak etsin doktor a gittiğimizde 4 hafta sonra gelin demişti bizde tam vaktinde gittik ki meğer bebek ölmüş 3 hafta önce ve nerdeyse benim durum kritiğe girmişti o yüzden bende çok çok istedimmm öyle cihazı şunun daha iyileriydi baya baya alıyordum
http://www.444emarket.com/angelsoun...p-atislarini-dinleyin-ayni-gun-kargo-pmu12157

bizim adam iyice sayko olursun dedi 1 ay konuştu ikna ettide öyle vaz geçtimmm

ama senin ultrason daha iymiş ;)

ay bu şişkinlikler ilaçlar bittikten sonra geçer değil mi??:44::44::50:bitmesini dört gözle bekliyorum...tabi doktorum tekrar devam demezse:) progestanı ben hamileliğimin 7-8. haftasında falan almıştım dediğin gibi ortalıkta zombi gibi dolaşıyordum...ama bu ilaçlar da aynı :)iğnede zor ya Allah yardımcın olsun :)

Amın canım. Rabbım heppımızın yardımcısıı olsun yoksa gecmeyecek hıc bıtmıcek bu gunler. Saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın Rabbım.

Yanma filan yok hatta tahlilde bisey cikti heralde doktor ilac yazayim dedi bende bisey yok dedim yazmadi sonra. Ama 2-3 gundur deli etti beni zaten uyuyamiorum sicaktan tam uyuyacam cis geliyor :( gidiyorum dedigin gibi az bisey sulu seyler cok tuketiyorum suda iciyorum :)
tahlilde çıktıysa kullanaydın ya ama gerek görse doktor seni dinlemezdi zatennn

ayrıca mantar enfeksiyon yanma hissi yapar ya wc de de birlikte olunca da ama eğer çok su tüketilince bu idrardaki yanma hissini hssedemiye biliyosun
birde benim dr şunu demişti gün içinde bol su tükettip tüektmediğini şurdan anla çişin beyaza yakınsa bol su alıyorsundur amaaa tabi günün ilk çişine bak azcık sarı olması kafi dedi çok çok sarıysaa test yapalım demişti...
ben tam hamilelik öncesinde 3 ay enfeksiyon mantar vs... bir sürü bişey yaşadımda o bakımaa ALLAHIM korusun şimdi hepimizii
ama sende galiba 17-18.haftalarındasın ondandır muhtemelen rahim genişliyor baskı yapıyor geçer geçer 5-6 güne ;) ama doktorunu sen yönlendirme bırak o işini kararlılıkya yapsın yinede bacımmm:16:

bir benzerinide ben demiştim bizimkine şimdi doppler gibi kulaktan bebişin kalp atışını duyacağmız bir cihaz var 200-300 tl falandı bende onu tutturdum alalımm kontrol ederiz bebeği diyee tabi bizim başımızdan kötü bir tecrübe geçti bebeğimizi 3.ayın sonunda kaybettik ki allah evlerden uzak etsin doktor a gittiğimizde 4 hafta sonra gelin demişti bizde tam vaktinde gittik ki meğer bebek ölmüş 3 hafta önce ve nerdeyse benim durum kritiğe girmişti o yüzden bende çok çok istedimmm öyle cihazı şunun daha iyileriydi baya baya alıyordum
http://www.444emarket.com/angelsoun...p-atislarini-dinleyin-ayni-gun-kargo-pmu12157

bizim adam iyice sayko olursun dedi 1 ay konuştu ikna ettide öyle vaz geçtimmm

ama senin ultrason daha iymiş ;)

Ay cnmya cok gecmiş olsnnn. Bende pek elektronık seylerı uygun bulmuyorum ama dayanamıyoruz işte napalım

Ay cnmya cok gecmiş olsnnn. Bende pek elektronık seylerı uygun bulmuyorum ama dayanamıyoruz işte napalım

sağolasınnn bacım ;)
ALLAHIM hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almamızı büyütüp besmemizi okutup evlendirmemizi nasip eylesin ;)

kızlar bilenelr bilmeyenler bişey sorcammmm
Mothercare in bebek giysi ürünleri nasıl (zıbın tulum body gibi)

Evet senin fazlaymış ama canım. Ne zamana kadar kullancan böyle. Ben doğuma kadar hergün bir tane. Benim şuan için bir tehlikem yok çok şükür, ikiz olduğu için verdi doktorum..

Hc bılmıyorum kı benım dusuk tehlıkem yuksekmıs aynı hapın 3 gunde 1 de ıgnesını oluorum 20. haftaya kadar ıgne surecek blıorum ama hap doguma kadar mı sormadım. salı gunu randevum var hayırlı haberler alırım ınsallah.:49:

tahlilde çıktıysa kullanaydın ya ama gerek görse doktor seni dinlemezdi zatennn

ayrıca mantar enfeksiyon yanma hissi yapar ya wc de de birlikte olunca da ama eğer çok su tüketilince bu idrardaki yanma hissini hssedemiye biliyosun
birde benim dr şunu demişti gün içinde bol su tükettip tüektmediğini şurdan anla çişin beyaza yakınsa bol su alıyorsundur amaaa tabi günün ilk çişine bak azcık sarı olması kafi dedi çok çok sarıysaa test yapalım demişti...
ben tam hamilelik öncesinde 3 ay enfeksiyon mantar vs... bir sürü bişey yaşadımda o bakımaa ALLAHIM korusun şimdi hepimizii
ama sende galiba 17-18.haftalarındasın ondandır muhtemelen rahim genişliyor baskı yapıyor geçer geçer 5-6 güne ;) ama doktorunu sen yönlendirme bırak o işini kararlılıkya yapsın yinede bacımmm:16:
19+0 bugun :) 20. Haftanin icine girdim yani. tahlillerde sabah ac karnina yapiliyor tabi idrar sari renkte olur bunu anlamiyorum :))) gece boyu su kaybi yasaniyor .. doktorda bol su ic dedi zaten bana. Yanma filan olursa giderim doktora ilac vercektiniz o zmn yoktu simdi var derim yazdiririm. Saglik ocagindaki doktor demisti.

ayyy kızlar akşama iftara misafirim var menüm bile net değil henüzzzz :52::52: pek bir rahatım bu ben değilimmmmm :51::51::51:

Son düzenleme:
Back
X