- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Günaydın pimpirikli annişlerr😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annişler günaydın ben geldim nasılsınız?? epeydir giremedim daha doğrusu arada bir girdim ama en fazla bir iki sayfa takip edebildim yazamadım hiç. işyerinde üstüste izne ayrılanlar oldu. devletin işi kalmaz mantığıyla onların işlerini de biz takip etmek durumunda kalıyoruz. oldukça yoğundum. evde de kızım yaz döneminde kreşe gitmesin diye kvaldemleri çağırdık. gelen giden vs evde de yoğundum:))
umarım bütün annişerin ve bebişlerin keyfi yerindedir. biz minik kızımla iyiyiz. 21. haftamıza girdik 5 kg aldım. arkadan hiç hamile gibi değilsin önden de doğurdu doğuracak gibisin diyorlar. gerçekten de göbeğime bi basket topu otıurtmuşlar gibi bi görüntüm var. cuma günü ayrıntılı usg var. bizim hastenenin ayrıntılısını prof aydan biri yapıyormuş. araştırdım biraz baya iyi şeyler yazıyo hakında. gidince sorcam bu karnım niye bu kadar büyük diye:))
aslında soracak çok sorum var yine destan gibi bi liste yaptım. mesela tam göbek deliğime saniyelik bi acı giriyo. bi de çok aşağıda hissediyorum bebeğimi. çıkıverecek gibi garip bi his. 2. gebelikler ilkine göre biraz daha aşağıya yerleşirmiş belki de ondan.
bu hafta sonu izne ayrılcam bayramla birlikte taaaam 3 hafta:)) iple çekiyorum resmen. önce kapadokya ordan karadeniz turu ordan ist ve yuvaya dönüş. tabi dr um onay verirse. kendi aracımızla dura dura gideceğimiz için sorun olmaz dimi kızlar??belki söylemişimdir biz önümüzdeki sene ingiltereye yerleşiyoruz. o yüzden gitmeden biraz gezmek istiyoruz.2 çocuklu olmadan:)))
çok uzattım kızlar ben de ahval şimdilik böyle:))
günaydııııın![]()
Günaydın kızlar sizede.
Elifce girmediğin günlerin toplu özetini geçmişsin
Ohh sizin tatil yakınmış. Ne güzel dinleneceksiniz aile boyu. Bizim ki 16 Ağustosta inş Allah. Bende sabırsızlıkla bekliyorum