Günaydın Kızlar.
Güle güle kullansın öncelikle. Evet oğluşlarımız için çok ama çok güzel kıyafetler var.

Hesabı süper anlatmışsın. Bende 21+1 im. Hafta hesabına göre 5 ay 8 günlük oluyorum. Ama gün hesabına göre 5. ayımı doldurmama 2 gün daha var. Sonuçta 148 gündür hamileyim. Ay yeri geliyor 30 yeri geliyor 31 çekiyor. Haftalık hesapta hep 7 günden ayda 2-3 gün atıyor. Böylelikle hafta hep büyük çıkıyor. O yüzden 40 haftadan hesaplıyorlar. 9 ay x 30 + 10 = 280 gün 40 hafta x 7 gün = 280 gün.
eşit aslında. Gün olarak hesaplayıp aya bölmek en doğru hesap olacak. Yazdığımı anlayabileni tebrik ederim ayrıca

Hastaneye ödemeyi soruyorsan hastane çıkışında veriyorsun. DEvlet doğum iznin bittikten sonra başvurman durumdan 10 gün sonrasına paranı Zİraat bankasına yatırıyor. Ordan çekiyorsun. Brüt maaşının 3/2 sini devlet veriyor. Az bir ücret kesintisi yapıyor yinede yani. Toplu olarak alınıyor para. Ben patronum ile konuştum ee bebiş geliyor, ev kredisimiz de var. Bize aylık olarak eşiminkinden hariç benimkininde girmesi gerekir. Sağolsun patronum bana aylığımı verecek düzenli olarak. Bende devletten aldığımı patronuma vereceğim. Özellikle maaşımdan daha düşük bir miktar verecek devlet bana dedim. Olsun be abicim onun lafını mı yapacağız dedi. Seviyorum ben patronumu yaaa

Ayyy ne güzel bebişi göreceksin. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.