aynen canım.benim kayınvaldem kız olursa kendi adına istemiyo ama oğlan olursa kocamın adı ağzımın tadı diyor. hayır birde 2 isimde sevmiyormuş.hadi ilk adını babaya sonrada kendi istediğini koyuyorsun ya hiç koymasınlar daha iyi dio.zaten öle olcak ya hiç koymayacağız yada iki isim.sen sevmezsen sevme ben seviyorum.bende erkek ismini eşime devrettim. oda pek babasının adını koymak istemiyor gibi. ben topu ona attım.

oda ali ismini seviyor. alide kardeşinin adı. saçmala diyorum bende. illa birinin ismi geçecek. ozman babanın adını koy daha iyi diyorum babasının adı mehmet. erkek olursa mehmet kutay die bişeyler düşünüodu bi ara ama daha tam araştırmadık.bakalım belli olsunda bi inceleme yaparız:) birde kayınçom doğar doğmaz galatasaralı giydiricem ona diyor. buda beni çok sinir ediyor. eşim galatasaraylı ben beşiktaşlıyım ama ikisinide istemem sonuçta. doğar doğmaz çocuğun seçme özgürlüğünü bitir. kendi çocuğuna giydir ben istemiyorum diyorum.sen gözünü açıncaya kadar biz hallederiz rahat ol diyor.gelde sinir olma.