2014 Aralık Anneleri

vala canım isim kısmı çok çok önemli,,,ne olursa olsun içinize sinen ve anlamı güzel bişey koyun...benim hep hayalimdi kızım olursa ecrin koycam die,,aşılamayla oldu kızım o kadar çileyi eziyeti ben çektim,kimsenin umrunda olmadı konu isme gelince herkes muhalefet oldu,eşim ve kaynanam koydurmadı,,en sonunda selma nisa oldu ve inan kızıma prensesim diye sesleniyorum hiççç ismiyle hitap edemiyorum...bu yüzden sizin istediğiniz isim olsun,zaten tüm eziyeti anne çekiyo isim hakkı bence annenin

aynen canım.benim kayınvaldem kız olursa kendi adına istemiyo ama oğlan olursa kocamın adı ağzımın tadı diyor. hayır birde 2 isimde sevmiyormuş.hadi ilk adını babaya sonrada kendi istediğini koyuyorsun ya hiç koymasınlar daha iyi dio.zaten öle olcak ya hiç koymayacağız yada iki isim.sen sevmezsen sevme ben seviyorum.bende erkek ismini eşime devrettim. oda pek babasının adını koymak istemiyor gibi. ben topu ona attım.:9: oda ali ismini seviyor. alide kardeşinin adı. saçmala diyorum bende. illa birinin ismi geçecek. ozman babanın adını koy daha iyi diyorum babasının adı mehmet. erkek olursa mehmet kutay die bişeyler düşünüodu bi ara ama daha tam araştırmadık.bakalım belli olsunda bi inceleme yaparız:) birde kayınçom doğar doğmaz galatasaralı giydiricem ona diyor. buda beni çok sinir ediyor. eşim galatasaraylı ben beşiktaşlıyım ama ikisinide istemem sonuçta. doğar doğmaz çocuğun seçme özgürlüğünü bitir. kendi çocuğuna giydir ben istemiyorum diyorum.sen gözünü açıncaya kadar biz hallederiz rahat ol diyor.gelde sinir olma.:47:

Kızlar selam. Dün akşam ikili test için hastaneye gittik yaptırdık testimizi. Bir haftaya kadar da sonucu çıkacak. Iyi çıkar inşallah. Bebişimi ultrasonda gördüm ne kadar büyümüş tepinip duruyo içerde eşek:)) mucizevi bir şey yaa. Yalnız bizimki baya bi nazlı çıktı zor baktı doktor. Cinsiyetini de göremedi doğal olarak. Haftaya tekrar gideceğiz inşallah o zaman görürüz bebişin cinsiyetini :)

ben miray düşünüyorum sonra değişir mi bilmem :)

Bende şimdilik Beren düşünüyorum..yanına bi isim arıyorum ama Naz olabilir Masal olabilir Beste de güzel ama Beste Beren fazla uyumlu oluyor... kararsızız henüz.. Bulduğunuz isimlerin anlamlarını da söyleyin kızlar :) Beren: akıllı, zeki, tanınmış kişi demek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy benim yine kızım olursa ismini ecrin naz istiyorum,ilk kızm kayınvalidemin adıydı:14:...erkek olursada muhammed affan

Canım ecrinin anlamı "karşılık". Tabi sen bilirsin. Kulağa hoş geliyor ama ben anlamına çok takılıyorum. O yüzden sana da söyleyim dedim. Umarım beni yanlış anlamazsın.

kizlar kontrolum var bir aydir gormuyorum bebegimi acayip heyecanliyim. Dua edin bana insallah guzel haberlerle gelirim. ((((( rahmim kalp seklinde oldugu icin hep kuskuyla gidiyorum bi sorunmu var biseymi olcak diye :(( ))))

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

canım eczaneye gittim. lieracı 200 gr'lık olanını tanesini 70 TL dedi. mustelayıda tanesini o 150gr'lık ama 79 TL dedi. mustelayıda 2 tanesini sonra 140 TL'ye bıraktı. bi arkadaş 110 TL' ye almıştı diye almadım ama eczacı mustelayı daha çok önerdi. neden bilmiyorum belki işine geliyodur onu satmak bilemeyiz tabi ama lierac mustelaya göre eczanede daha ucuz. kafam karıştı.

Aynen vala cnm ben evde değilim gidinxr bir sorusturayim buraya yazarim cnm cok saol

Bende şimdilik Beren düşünüyorum..yanına bi isim arıyorum ama Naz olabilir Masal olabilir Beste de güzel ama Beste Beren fazla uyumlu oluyor... kararsızız henüz.. Bulduğunuz isimlerin anlamlarını da söyleyin kızlar :) Beren: akıllı, zeki, tanınmış kişi demek

hepsi de çok güzel en güzeli beren bence :) miray dolunay demek ; ayın son hali bazı kaynaklarda en güçlü hali falan da yazıyor.ama ben en çok tersten okumayı seviyorum YARİM oluyor :)

canım ecrinin anlamı "karşılık". Tabi sen bilirsin. Kulağa hoş geliyor ama ben anlamına çok takılıyorum. O yüzden sana da söyleyim dedim. Umarım beni yanlış anlamazsın.

ben hep kızıma balım ismini koymak istemişimdir olmadı kesmet ela nur koyduk göbek ismide elif oldu yerim ben onu eloşum diye seviyorummm

aynen canım.benim kayınvaldem kız olursa kendi adına istemiyo ama oğlan olursa kocamın adı ağzımın tadı diyor. hayır birde 2 isimde sevmiyormuş.hadi ilk adını babaya sonrada kendi istediğini koyuyorsun ya hiç koymasınlar daha iyi dio.zaten öle olcak ya hiç koymayacağız yada iki isim.sen sevmezsen sevme ben seviyorum.bende erkek ismini eşime devrettim. oda pek babasının adını koymak istemiyor gibi. ben topu ona attım.:9: oda ali ismini seviyor. alide kardeşinin adı. saçmala diyorum bende. illa birinin ismi geçecek. ozman babanın adını koy daha iyi diyorum babasının adı mehmet. erkek olursa mehmet kutay die bişeyler düşünüodu bi ara ama daha tam araştırmadık.bakalım belli olsunda bi inceleme yaparız:) birde kayınçom doğar doğmaz galatasaralı giydiricem ona diyor. buda beni çok sinir ediyor. eşim galatasaraylı ben beşiktaşlıyım ama ikisinide istemem sonuçta. doğar doğmaz çocuğun seçme özgürlüğünü bitir. kendi çocuğuna giydir ben istemiyorum diyorum.sen gözünü açıncaya kadar biz hallederiz rahat ol diyor.gelde sinir olma.:47:

canım sakın onun bunun ismini koyma,biz güya 2. isim nisayı koyduk söleyince herkes surat yapıyo neymiş selma denilecekmiş..

Canım ecrinin anlamı "karşılık". Tabi sen bilirsin. Kulağa hoş geliyor ama ben anlamına çok takılıyorum. O yüzden sana da söyleyim dedim. Umarım beni yanlış anlamazsın.

canım ya ben çok araştırdım çoğu yerdede allah ın hediyesi diye geçiyo,tabi iş ciddileşince araştırmak lazım,,,tabiki yanlış anlamadım,birbirimizi yönlendireceğiz mutlaka....

vala canım isim kısmı çok çok önemli,,,ne olursa olsun içinize sinen ve anlamı güzel bişey koyun...benim hep hayalimdi kızım olursa ecrin koycam die,,aşılamayla oldu kızım o kadar çileyi eziyeti ben çektim,kimsenin umrunda olmadı konu isme gelince herkes muhalefet oldu,eşim ve kaynanam koydurmadı,,en sonunda selma nisa oldu ve inan kızıma prensesim diye sesleniyorum hiççç ismiyle hitap edemiyorum...bu yüzden sizin istediğiniz isim olsun,zaten tüm eziyeti anne çekiyo isim hakkı bence annenin

çok haklısın canım. aslında prensesinin çok güzel bir ismi var en azından anlamsız bir isim konmamış ama tabi ki keşke senin gönlündeki olsaydı.

neyse canım üzme kendini hem nisa çok güzel bir isim bence nisa diye seslenebilirsin selmayı söylemek zorunda değilsin.Biz de cinsiyeti öğrendiğimizden beri herkes isim arayşında ama son noktayı ben koyacağım sonuçta isim koyma konusunda anneler babalardan bile bir adım önde olmalı her zorluğu biz çekiyoruz

kesinlikle çocuğun üzerindeki isim hakkı anne ve babasına aittir ve dediğin gibi anneler bir adım önde olmalıdır. biz erkek olsaydı, kayınpederim çok sevdiği için selim ismini koyacaktık. yani hiç dayatmadılar, öyle bir öneri olarak sunmuştu eşim o yüzden zoruma gitmemişti, koyabiliriz demiştim. kayınpederim biraz rahatsız ve çok kıymetli benim için. bebeğimiz kız ve kız olduğunu duyduğumuzda çok sevindik ama onun istediği ismi koyabilmek için bir oğlumun da olmasını isterim Allah nasip eder inş .
kızımızın ismineyse ben karar vereceğim ve babamız da onaylayacak öyle anlaştık :9:

gunaydin anneler. Sayfalar o kadar hizli ilerliyor ki takip edemiyorum.yardimci olursaniz sevinirim. Bugun tam 15haftaligiz doktora gitmeyi dusunuyorum.cinsiyeti de merak etmiyo degilim. Ogrenme ihtimalim yuksek mi sizce.gerci burdaki ultrasonda pek net degil ama :(

bebiş gösterirse öğrenebilirsin canım haftan uygun tabi bide ultrasona ve doktora bağlı

bu arada bayadir yazamadım kizlar. Misafir filan ugrasmaktan cooook yoruldum. Bugun ikili testimizin sonucu cikti. Sorun yok cok şükür. 14 temmuz da gidecegim doktora. 16+ 4 de gidecegim. Bu sefer cinsiyet belli olur galiba ;) bi de su catlak kremine karar verebilsem süper olacak
oh oh ne güzel haber maşallah hep mutlu haberler geliyo rabbim hep sevindirsin üzmesinnn

kizlar bugun vajinama bicak saplanir gibi oldu bi ara..uzun araliklarla iki kere..sonrasinda hic bisi olmadi..normal midir bu tarz kramplar? Ya mide bulantilarim da ortadan kalkinca korkuo insan..bi hissetsem bebegimi artik..o kadar rahatlicam ki..

çok normal canım arada banada oluyoooo

o bende kasik kisminda oluyo hapsirinca :)
hissetme konusunda katiliyorum sana ben sabahtan aksama.kadar agladim bugun bebegimi hic hareketli goremedigim icin

canım doktora gidecektin gidebildinmi

canım kötü bişey olsa doktorunda uyarırdı seni ama hormonlardan bu takıntılarımız sanki ben farklıymışım gibiiii:33::33:

Ama ağlamakta iyi değil canım bebişlerimiz hissediyolar bizi anlıyolar onlarıda üzmeyelim dimi iyi şeyler düşünelim iyi olsun bitanem

hepsi de çok güzel en güzeli beren bence :) miray dolunay demek ; ayın son hali bazı kaynaklarda en güçlü hali falan da yazıyor.ama ben en çok tersten okumayı seviyorum YARİM oluyor :)

Bence de :) sağol canım, vaaaavvv miray ismine o açıdan yaklaşmamıştım hiç ama iyiymiş valla yarim:))

kayınvalidelere gıcık oluyorum ben yawwww sanki kendileri gelin olmamış anne olmamış gibi

Aman koymayın o nedir ya nasıl bir bencilliktir bu istediğiniz ismi koyun siz...Allahtan benim kayınvalide benim adımı koymayın sakın be güzel yeni isimler var diyor:)

Keşke biraz doysaydım ben :52::52:

Maşallah de kız nazar değmesin :) biz ne yersek bebişler de onları yiyor boşver gelecek olan kiloları :))

Back
X