• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrr:52::52::52::52::52::52: topikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik:52::52::52: artık isim düşünebilirm..
17 cm 190 gr olmuş minik kızım. 5 gün kadar önden gidiyor şimdilik. burun kuruluğum için sprey verdi. gyno ferro sanola devam. extra vitamine şimdilik gerek yok dedi. kan sayımı için kan verdim bi de. sonra da mutlu mutlu geldikk :9::9::9:

kıyamam canım benim hepimiz öyleyiz aslında kabız olduğunda ne kadar ağlamıştım gaz sancısında... yaa kızımı çok özledim eve gitmek istiyorum
Çalışan bir anne olacağım bende kısmetse. Bende yakınacağım böyle. Allah sabır versin. Zor gerçekten :43::43:
canim ogluda normal boyutlarda bi çocuk 3 e gircek artik cok büyüdu icinde terliyo diyo kaldiriolar normal yatakta yatacak. ve dogdugundan bu ana kadar hep kullandi bence mobilyaya dünyanin parasini vermekten o parayla bambuda alirsin park yatakta anakucagida cunku mobilya besikler en ucuzu 500 600 tl. ki annemin komsusuda park yatak aldi ogluna cocuk suan 5 yasinda hala onda yatiyo inanilmaz rahat hic baska biside almadi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmm bir kaç kişide daha duydum 2 yaşına kadar bambu da yattı diye. Canım ben ahşap beşiği istiyorum daha sonra odanın diğer parçaları ilave edilerek oda yaparız diye. Birde Park yataklar bana estetik gelmiyor. Isınamadım onlar ben. ne bileyim. Ama haklısında mobilyalar gerçekten pahalı. Direkt oda al daha ucuza bile gelir. Bakalım zaman gösterecek. Belki bende alacağım bir park yatak :1:
o zaman ben de size dua ederim, hepsinden ala :9:
Kesinlikle hepsinden iyi :1::1:

tracy hogg, şu an elimde, okuyorum :) benim kuzenim çok faydasını gördüm dedi, o önerdi ve aldım. inşallah ben de faydasını görürüm ne diyeyim :)

şimdi canım şöyle yapabilirsin, gazi üniversitesi yakın kalacağın yere, istersen oraya gidip çocuklara üniversite ortamını gösterebilirsin. atakule'den inerken yürüyerek inip seymenler parkına gidebilirsiniz, büyükçe yeşil bir park ama başka bir özelliği yok yani :) sonra esra'nın dediği gibi kuğulu park'a gidersiniz, buralar hep yakın birbirine. bunun dışında kale ve hamamönü var ama oralardan çocuklar zevk alır mı bilemiyorum. ulus'a gidebilirsiniz, öğretmeninevinin karşısından dolmuşlar var. ulus'ta ilk meclisi görürsünüz. sonra gençlik parkı da ulus'ta, orası da hem lunapark, hem de ankara'nın en mühim su kaynaklarından olan fıskiyeler falan var :9: akşam güzel olabiliyor. bir de atatürk orman çiftliğinde kumpir yiyebilirsin, orası da kaldığın yere yakın, taksiyle 5 dk falan sürer yani en fazla.
aklıma gelirse yazarım sonra da.
canım çok saolasın.o zaman anıtkabir,kuğulu park,gençlik parkı,atakule ve atatürk orman çiftliğine gidelim.bunlar için öğretmen evinden gidicem nasıl başlıyım?

Dr dan yeni geldim kizlar uclu taramanin sonuclari cok sukur temiz cikti risk dusuk cikti. 20. Haftada kontrola cagirdi tekrardan, yanliz cok uzuldum dr da beklerken bayanin bir tanesine down sendrom riski cok yuksek cikmis hatta uzuvlarindada sanirim eksiklik varmis, son kararini ver demis dr alalimmi doguracakmisin diye kadin agliyordu zaten cok kotu durumdaydi ama aldirmiycaz dedi, insallah rabbim yardimcisi olur ama cok etkilendim:((

gözün aydın ikimizde sevindik bugün.
o bayan için de çok üzüldüm yaa inşş sanıldığı gibi birşey yoktur ne diyeyim:(

kızlar 16. haftaya girdim hala çıkartıyorum :5: decavit i dün kullanmaya başladım dün de bugün de çıkarttım napcaz böyle iş yerinde bi de çok kötü oluyor
cidden sıkıldım yengem haftasonu doğuma kovayla gittim dedi ben de mi öle olcam yaa :5::5::5::5:
decavit yapıyorsa da bıraksam ii olacak en azından bi 10 gün , doktoru aradım bakalım asistanı dönüş yapcz dedi

Canım decavitten olabilir o Ben de 9 ay sürmesinden korkmuştum Dr imkansız dedi 9 at kustum diyen var ama dedim.psikolojiktir ya da midesi rahatsızdır dedi canım rahat ol 9 at sürmesi imkansızmış :)
En geç 16 bitince rahatlarsın dedi dr.

Cnm cingene beşik (hamak) yenii dogan için rahat değil gibi geliyor bana

Canım yok hamak değil yanlış tabir ettim sanırım resmi bulup atayım ;)

Canim park yataklar 200 tlden basliyo yatagiyla 300 sanirim sonucta gecici kullanicaksin

Evet canım oda takımı alcam inşallah zaten ..beşiğe 200 den fazla vermek istemiyorıım o yüzden...fiyat araştırmasına gitmeliyim sanırım yavaştan..

bahsettiğin hamak tarzı olanlar sanırım, onlar da güzel ama çok alçak gibi geldi bana. hem görüntü hem de kullanış açısından rahat olacağı için beşik düşündüm ben canım. bir sor istersen kullanan varsa ve kullanımı rahatsa o da olabilir tabi neden olmasın.

Yok canım Ben yanlış tarif ettin sanırım hamak gibi anlaşıldı resmini bulup atacağım şimdi:)

Bambu beşikleri çok beğeniyorum zaten bizim beşiğimizde hazır. Sırf ben çok beğeniyorum diye ablama da bambu beşik almıştık. Sonuçta ilk etapta yanına bir beşik hep lazım. Sağlamda oluyorlar açıkçası. Onu kullanacağım bende. Daha sonra maddi duruma göre mobilya tarzında bir beşik istiyorum. Ama bambulardan daha uyguna da kullanışlı beşikler var diye biliyorum. Araştırmak lazım.

Oooo hazır beşik desene mis gibi :) Ben de ablamdan alacaktım ama onunki pespembeeee oğluma bunu yapamam :D
Evet iyice bakmak gerek sanırım yavaştan.malum ihtiyaç çok:))

muayenemizi olduk geldik kızlar çok şükür herşey yolunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2. kızımız geliyorrrrrr:52::52::52::52::52::52: topikteki erkek hakimiyetini bi nebze de olsa kıralım dedik:52::52::52: artık isim düşünebilirm..
17 cm 190 gr olmuş minik kızım. 5 gün kadar önden gidiyor şimdilik. burun kuruluğum için sprey verdi. gyno ferro sanola devam. extra vitamine şimdilik gerek yok dedi. kan sayımı için kan verdim bi de. sonra da mutlu mutlu geldikk :9::9::9:

Canım gözün aydın Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:)) biraz kıza ihtiyacımız var topicte iyi geldin :D

canım çok saolasın.o zaman anıtkabir,kuğulu park,gençlik parkı,atakule ve atatürk orman çiftliğine gidelim.bunlar için öğretmen evinden gidicem nasıl başlıyım?

ben de ankaradayım bu sayılanlar dışında göksu park ve mogan gölünü ekleyebilirm. ama ikisi de birbirine ters yerdeler. ama ankarayı çok iyi bilmediğim için bulunduğun yerden nasıl gidilir bilemiyorum. bir de çok beklentiye girme derim. ankaralı arkadaşlar bana kızmasınlar da ankarada çok da gezilecek bi yer yok malesef genelde avm dolu heryer:( ben istanbuldan geldiğim için belki de böyle düşünüyorum:))

Dr dan yeni geldim kizlar uclu taramanin sonuclari cok sukur temiz cikti risk dusuk cikti. 20. Haftada kontrola cagirdi tekrardan, yanliz cok uzuldum dr da beklerken bayanin bir tanesine down sendrom riski cok yuksek cikmis hatta uzuvlarindada sanirim eksiklik varmis, son kararini ver demis dr alalimmi doguracakmisin diye kadin agliyordu zaten cok kotu durumdaydi ama aldirmiycaz dedi, insallah rabbim yardimcisi olur ama cok etkilendim:((
Amin canim yazik yaa uzuldum bende..seninde gozun aydin masallah ne guzel haberler almissin :)
Kiz anneleri artsin tabiki destek olucaz birbirimize erkek annelerine hava aticaz birlikte :D
Hayirli olsun canim burun kurulugu bendede var doktora gidince diyeyim bende daha cok var gerci kontrolume..

holeeyyyyy harikaaaaaaaaaa :52::52::52:

$bebek-besikleri-modelleri-4.webp

kızlar bahsettiğim beşik bu biraz daha uygun sanki fiyat olarak???

Hmm bir kaç kişide daha duydum 2 yaşına kadar bambu da yattı diye. Canım ben ahşap beşiği istiyorum daha sonra odanın diğer parçaları ilave edilerek oda yaparız diye. Birde Park yataklar bana estetik gelmiyor. Isınamadım onlar ben. ne bileyim. Ama haklısında mobilyalar gerçekten pahalı. Direkt oda al daha ucuza bile gelir. Bakalım zaman gösterecek. Belki bende alacağım bir park yatak :1:

canim benim evimde bos odam var oraya koyucam bambuyu sifonyeri emzirme koltugu bide lambader alicam ileridede park yatak herseyi orda olucak oda takimida alip koyabilirim ama inan alanlar fazla pisman yani park yatak kırılsa yamulsa canim yanmaz ama o odayi kullanamazsam ozaman üzülürüm ona vericegim parayla kamerali telsiz falan alicam odasina fisher pricetan gelistirici egitici oyuncaklar ürünler var onlardan alip o odayi ona özel bi yasam alani haline getiricem büyüyuncede yatak alirim ozaman karar veririm onada 😍😍

Son düzenleme:
Amin canim yazik yaa uzuldum bende..seninde gozun aydin masallah ne guzel haberler almissin :)

Kiz anneleri artsin tabiki destek olucaz birbirimize erkek annelerine hava aticaz birlikte :D
Hayirli olsun canim burun kurulugu bendede var doktora gidince diyeyim bende daha cok var gerci kontrolume..

evet biraz da çiçek gelsin arka arkaya haydiii:))
burun kuruluğu özellikle sabahları çok oluyordu hatta kanıyodu içten kuru kuru. ankaranın havası kuru zaten hamilelikte eksta artıyor bu durumu. bebeklerin kullandığı tonimer diye bi sprey verdi.(35 tl.) nemli tutmaya çalış burnunu dedi. istersen sen de kullan daha çok varsa kontrole.

Amin canim yazik yaa uzuldum bende..seninde gozun aydin masallah ne guzel haberler almissin :)..

Sagol cnm iyi cikti sonuclar cok sukur ama ultrasona 3 gun once girdigim icin bugun tekrardan bakmadi, göremedim minik paşamı, simdi 2 hafta bekliycem malesef:((

ben de ankaradayım bu sayılanlar dışında göksu park ve mogan gölünü ekleyebilirm. ama ikisi de birbirine ters yerdeler. ama ankarayı çok iyi bilmediğim için bulunduğun yerden nasıl gidilir bilemiyorum. bir de çok beklentiye girme derim. ankaralı arkadaşlar bana kızmasınlar da ankarada çok da gezilecek bi yer yok malesef genelde avm dolu heryer:( ben istanbuldan geldiğim için belki de böyle düşünüyorum:))
büyükşehir olması kötü desene.eskişehir küçük olduğu için biz çok kolay tarif edebiliriz.keşke başka şehirde olsaymıştı sınavıı:)

evet biraz da çiçek gelsin arka arkaya haydiii:))
burun kuruluğu özellikle sabahları çok oluyordu hatta kanıyodu içten kuru kuru. ankaranın havası kuru zaten hamilelikte eksta artıyor bu durumu. bebeklerin kullandığı tonimer diye bi sprey verdi.(35 tl.) nemli tutmaya çalış burnunu dedi. istersen sen de kullan daha çok varsa kontrole.

ayy benim de burnum kuruyor hatta kanıyor.. sorayım ben de doktora yarın madem

kızlar sizden koptum :( bi taraftan klimacıları arıyorum 5 ay önce biz ev değiştirmiştik doğal olarak o zaman klima ihtiyacımız yoktu salak gibi taktırmadık :31: şimdi yanıoz taktıralım dedik 15 gündür gelecekler artık aradım bigüzel kalayladım :20::20: üstüne kaskocum arıo kaskonuz bitti nasıl yapıcaz die iyice zıvanadan çıktım bugün birilerini boğazlayabilirim :30::30:

Back
X