• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

güle güle giyin canım :)
bende hiç kilo almadım ama aynen pantolon sıksın istemiyorm. hamile pantolonunu denedin mi canım nasıl oluyor yani erken mi almak için giyilir mi ne diyorsun

Ooo ben 1 aydir giyiyorum hamile pantolonu bol oluyo ama cok rahat ediyorum icinde bebegim durduk yerde daralmasin diye aldim zaten evlendikten sonra kilo almistim pantolonlarim dar gelmeyr.baslamisti :D

kızlar bu arada uyku sorunu çeken var mı? malum havalar da sıcak uykum iyice kaçtı...:10:

arkadaşlar çarşamba günü kontrolümüz var amam hiç hareket hissetmiyorumm oğlum da bu zamanlar çok hareketliydiiiii inş bir sıkıntı yoktur.:18:

güle güle giyin canım :)
bende hiç kilo almadım ama aynen pantolon sıksın istemiyorm. hamile pantolonunu denedin mi canım nasıl oluyor yani erken mi almak için giyilir mi ne diyorsun

teşekkür ederim canm.valla bende erken die düşünüodum ama giydiğimde okadar rahat geldiki çıkarmak istemededim:9:
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Jean-Pantolon/2198613/435422 bak pantolon bu.
38 oldu ama ben 40 beden aldım. şimdilik bu ve eşofman idare eder beni.biraz daha büyüyüncede zaten havalar soğur onuda koyu bi renk alırım.:52:

arkadaşlar çarşamba günü kontrolümüz var amam hiç hareket hissetmiyorumm oğlum da bu zamanlar çok hareketliydiiiii inş bir sıkıntı yoktur.:18:

inş. canım bir sıkıntı yoktur merak etme... ben de daha hareketlerini hissetmiyorum. zaten 20. haftaya kadar beklemek lazımmış. bir de ilk gebelikse 22. haftaya kadar sabretmek lazımmış diye internette okumuştum... ben de dün doktordan geldim...

Son düzenleme:
kızlar bu arada uyku sorunu çeken var mı? malum havalar da sıcak uykum iyice kaçtı...:10:

Ooo ben 1 aydir giyiyorum hamile pantolonu bol oluyo ama cok rahat ediyorum icinde bebegim durduk yerde daralmasin diye aldim zaten evlendikten sonra kilo almistim pantolonlarim dar gelmeyr.baslamisti :D

o zaman geç bile kalmışım :) bende kendime alışverişe başlayım ozamn normal de ne giyiyorsan o bedeni mi aldın canım sen??

teşekkür ederim canm.valla bende erken die düşünüodum ama giydiğimde okadar rahat geldiki çıkarmak istemededim:9:
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Jean-Pantolon/2198613/435422 bak pantolon bu.
38 oldu ama ben 40 beden aldım. şimdilik bu ve eşofman idare eder beni.biraz daha büyüyüncede zaten havalar soğur onuda koyu bi renk alırım.:52:

baktım pantolona canım güle güle giy :) ben küçük bir ilçede yaşıyorum. öyle alacağım bi yer yok:50: internetten alırım herhalde

baktım pantolona canım güle güle giy :) ben küçük bir ilçede yaşıyorum. öyle alacağım bi yer yok:50: internetten alırım herhalde

saol canım. anladım. o zaman bir beden büyüğünü al derim.öle çuval gibi olmaz yani.:9:hem kilo aldığımda daha rahat edersin.:34:

canım benimde aynıydı bir aralar bayağı hareketliydi şu aralar birşey yok ama bu haftalarda çok uyuyorlarmış. sanırım ondan çok hissedemiyoruz.

Şehzadeymiş kocalar padişah oluyor direkt prenses olsa biz kraliçe olacaktık kızımmmmm :D eşim de kız istiyordu güya görsen benden çok o kız diyordu şimdi de erkek adamın erkek oğlu olur demeye başladı ay çok itici bir cümle yaaa :))

Hadi ya engin miydiki canım??? Ablam 20 aylık oldu kızı hala kullanıyor en üst kademesinn boyu kızından yüksek olduğu için çıkamıyor daha canım

Enginmiydi derken? Ayarlanabilirdi alcagada alabiliyosun yuksegede ama yuksegi bile en fazla bir yasina kadar bide benim kiz massallah uzun boyluydu dogdugunda bile 52 cm di. Simdi bile goren ilkokula gidiyor zannediyor:)) karar senin ama oncelikli yatak odan uygunsa yaniniza besik al derim.

Son düzenleme:
allahın izniyle denemeyi düşünüyorum dayanabiirsem tutacağım inşallah..evim serin oluyor sıcaklık sıkıntı değil ama açlığa dayanabilirmiyim bilmiyorum

Bende tutmak istiyorum hiç olmazsa bir gün arayla tutmayı denicem bakalım dayanabilcekmiyim Rabbim yardım etsin herkese tutamazsamda ileride kaza yaparız arkadaşlar ne yapalım 17 saat çok fazla

İyi haberlerle gel inşallah canım benim:)

Bak didoşumm millet ikinci prensesi doğuruyor (maşallah sübhanallah) biz birinci prensesi çıkaramadık ya :p :p

Değiştiren olmaz mıııı tablo bir şekil a ben! :)) büyük ihtimalle kız diyen doktorumu değiştirdim zaten 1982 doğumlu diye soru işaretlerm vardı doktor için, şimdi İyice güvensizlik oluştu demek ki deneyimi yetersiz diye..çünkü diğer gittiğim orta yaşlı iki Dr.da ultrasonu karnıma koyar koymaz erkek dedi.. Tecrübe şart kızlar :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonuclarimiz yarin cikacakmis :( 3 hafta sonraya detayli ultrason için randevu aldik

allahın izniyle denemeyi düşünüyorum dayanabiirsem tutacağım inşallah..evim serin oluyor sıcaklık sıkıntı değil ama açlığa dayanabilirmiyim bilmiyorum

Kizlar selam oruç tutup bebeginizin hayatını riske atmayın. Bu sıcak havada susuz kalma ihtimaliniz fazlaca yüksek.

kızlar bu çatlak konusunu kafama çok takıyorum. çatlak oluşurken kaşınıyor deniliyor ya. bu kaşıntı kuruluktan kaşınma gibi mi yoksa sinek ısırır da kabarır ya kırmızı kırmızı oyle mi oluyor?
bir de çatlarken çatlağın rengi ne oluyor? kırmızı mı ten rengi mi

Cnm kırmızı yada mor çizgiler oluyormuş. Sonrasinda beyaz bi hal alip bildiğin çatlak rengini alıyormuş.

Canim dun baslamis zaten banada mesaj geldi oyle haberim oldu. İftardan sonra yediklerini eritelim diye goturursun bence:))
Yaa ben basladim napayim ihtiyac masraf cok aylara bölmek zorundayiz bebis dogmadan taksitler bitsin bari:))

şimdi gidip geldik :) çok beklentiye girme bence canım çünkü kampanyalı ürünlerde dediğin hediye çeki geçerli değil. kıyafetlerde indirim var ama tabi erken diye ben bakmadım. sadece bebek telsizi alıp çıktım.
onun dışında diğer e-bebek mağazalarındaki gibi fiyatlar, normalde de e-bebek biraz daha uygun oluyor zaten.
bebek arabası falan alacaksan ona hediye çeki veriyolar, beşik de çok çeşit yoktu. sen yine bir bak tabi. bir de oraya kadar gitmişken hemen yanında baby mall var imaj center içinde, oraya da bak istersen. acity de çok yakın, orada da çok fazla bebek mağazası var, fiyatları da daha uygun olabiliyor. benden sana birkaç tavsiye :9:

Son düzenleme:
Back
X