- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 238
- 173
toplamda 10- 11 parça filan hepsine 205 tl ödedim özellikle uyku setim cok uyguna geldi 50 lirada çek aldım dönencesini bedavaya getirmiş olurum yarın. eğer belirlediysen kafanda cok güzel bir fırsat arabayı ordan alırsan en az 300 tl çek alırsın birsürü ihtiyaç tamamlanır.
inşallah cnm tüm bebeişler sağlıklı günlerde kullansınlar sen şanslısın yorulmıcaksın:))
saol canım arabam bugaboo bee marka normalde jokerde 3000 ama biz bebeğimden 2400 e aldık tüm aparatlarıyla
cnm tutacak yeri değişmiyor bebeğin oturduğu puset çevriliyor hem sana hem karşıya bakabiliyor çift yönlü yani ve 3'er pozisyonu var dik yarı yatış ve tam yatış
çöp kovasıda bebeğin bez kokularını dışarı çıkarmayan özel bişey değişik bir mekanizması var poşetleride pudralı yanında onlarıda almak gerekiyor bi poşet 2 ay gidiyormuş
Canim benim cok pahaliymis araban, benim ilk cocukdan 2 arabamda duruyor ama malesef hangi akla pembe aldiysam simdi erkek oldugu icin yeni bastan almam gerekecek. Ama o kadar para veremem. Kraft yada chiconun fiyatlari biraz daha uygun onlara bakarim artik.
Son düzenleme: