• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Haftayada kpssye giricem sayfa cevirmedim daha :D
Koye ciktik cay zamani geldi esimde izin aldi annesine yardim ediyo bende manzaranin ve doganin tadini cikariyorum bi ara sizede atarim resim iciniz acilsin :)

Offfff şimdi mahvoldum işte Rize'de misin? Hamileliğimi geçirmek isteyeceğim tek yer... Doya doya nefes al canım... Kuzunun ciğerleri açılsın

Ya senin dediğin mağaza neresiydi cnm ben biraz erken almaktan korkuyorum açıkçası :(( Ama bizlerin bebisleri aralık ayında olduğu icin pek kıyafet alamayız hep yazlik kıyafetler raflarda bugün tek tük kışlık kiyafet gördüm 1.2 aya kadar daha cok cesit çıkar bence. .ama ben araba mama sandalyesi oyun halısı gibi büyük parçaları alırım elbiseden önce
evet şimdi hep yazlık kıyafetler var
ben birde şunu düşünüyorum inşallah aralıkta doğacak bebişim bebek arabasını hemen kullanamam ki öyle değil mi
sonradan yaza doğru mu alsam acaba ama araba aynı zamanda pusette olursa o zaman kullanabilirim.

Az once tgrt de canan karatay vardi, kafami karistirdi bu kadin simdi, hamileler kesinlikle şeker yuklemesi yaptirmasin diyor. 75 ile 100 gr kesme sekerini eline almis dogmamis cocuklara akcigerleri bobrekleri gelismemis cocuga bu kadar seker yukluyorsunuz akcigerlerinde sıkıntı olabilir, seker hastasi olabilir vss bisuru olumsuzluk saydirdi.
ben o kadını hiç sevmem :19: ama bu aralar çok duyuyorum bebeğe zararlı olabiliyormuş hatta aile hekimlikleri yapıyormuş eskiden artık yapmıyoruz demişler bi tanıdığıma riskli diye
ama özel bi klinikte yapılması lazım haftanız gelince yapıcaz demiş:44:

Ben uyku Seti kullanamadim sürekli üstünü açtığı için uyku Tulumu aldım çok kullanışlı tavsiye ederim yaklaşık 5 yaşına kadar uyku Tulumu kullandık sonra bu bebekler için ben giymek istemiyorum dedi :)
ayy bayılırım uyku tulumuna bende alcam inşallah.

günaydınlar herkese :) biz dün kontrolümüze gittik ama yine eli boş döndük :( bizimki bağdaş kurmuş, orasını da kapatmış oturuyo. ne yaptıysa doktor açmadı bi türlü. çok edepliyiz!!! :9:
:1::1::1:

Hayırlı ramazanlar herkese, ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. Kısmet olursa ben de aralık annesi olucam. Herkesin hayırlı rahat bir hamilelik geçirmesini diliyorum.
inşallah canım seninde rahatlıkla geçsin inşallah:29:

Haftayada kpssye giricem sayfa cevirmedim daha :D
Koye ciktik cay zamani geldi esimde izin aldi annesine yardim ediyo bende manzaranin ve doganin tadini cikariyorum bi ara sizede atarim resim iciniz acilsin :)
ohhh mis gibi temiz hava ne güzel:32:

oruç tutan var mı bugün kızlar?

Offfff şimdi mahvoldum işte Rize'de misin? Hamileliğimi geçirmek isteyeceğim tek yer... Doya doya nefes al canım... Kuzunun ciğerleri açılsın

Rizedeyim canim.aliyorum bol bol nefes balkondan cektigim resmi atayim sana :)
5yva3a8a.jpg

Hayırlı ramazanlar herkese, ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. Kısmet olursa ben de aralık annesi olucam. Herkesin hayırlı rahat bir hamilelik geçirmesini diliyorum.

ben birde şunu düşünüyorum inşallah aralıkta doğacak bebişim bebek arabasını hemen kullanamam ki öyle değil mi
sonradan yaza doğru mu alsam acaba ama araba aynı zamanda pusette olursa o zaman kullanabilirim.

ben o kadını hiç sevmem :19: ama bu aralar çok duyuyorum bebeğe zararlı olabiliyormuş hatta aile hekimlikleri yapıyormuş eskiden artık yapmıyoruz demişler bi tanıdığıma riskli diye

Cnm inan ben de öncelikle ne alayım ne almiyim karar veremedim hâlâ. .Dediğin gibi aralık kış küçücük bebekleri dışarı cikaracak halimiz yok..ama bakarım uygun indirimde olan oldu ozaman alırım yoksa acele etmem arabaya öncelik beşik ivirzivir vs.

Ben saat başı yediğim için tutamadım

Hic yarami desme canim yaa.benim gibi sabirsiz bi anneye yapilmazki bu..ustelik tablomdan 1 hafta ondeyim 18. haftam yani benim kontrolum 20.haftada.ben ozel hastane bulduguma sukrettim 4 boyutlu ultrason nerde var hicbir fikrim yok :( bazen kayseriyi ozluyorum hic sevmesemde :)

Gerçekten zor canım dayanması tahmin edebiliyorum..atla gel misafirim ol canım, benim doktora götüreyim seni :)) bu şehri ben de sevmiyorum hem se hiç sevmiyorum ama sağlık imkanları cidden güzel

Rizedeyim canim.aliyorum bol bol nefes balkondan cektigim resmi atayim sana :)
5yva3a8a.jpg

Aaaa biz betonların içindeyiz sen böyle foto at oldu mu hiç bu şimdi kıskandım :))

evet yaa tatlı aklımdaydı ama işte o telaşla fırsatım olmadı. bilmiyorum artık yiğidin malı meydanda olur hesabı saklamaya gerek duymamış sizinki demek ki :) bizimki de böyle edepli edepli oturunca eşimin kız olacağına dair ümitleri yeşerdi yeniden :)

Tatlıyı ye 4 boyutlu ultrasonu bul başka Dr.a git cinsiyet öğrenmek için geldim de bunu ben yaptım :) ben olsam çatlarım meraktan orijinal fikirleri size de sunayım :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ben saat başı yediğim için tutamadım
ben sabah kalktım işe gelirken daha yolda acıkmam başlayınca elim ayağım titriyor duramam ki birde çok sıcak dr yudum yudum sürekli su tüket dedi

Cnm inan ben de öncelikle ne alayım ne almiyim karar veremedim hâlâ. .Dediğin gibi aralık kış küçücük bebekleri dışarı cikaracak halimiz yok..ama bakarım uygun indirimde olan oldu ozaman alırım yoksa acele etmem arabaya öncelik beşik ivirzivir vs.
birde evlenirken onu görmüş almışım annem gitmiş bişi almış babam almış ben başka şey almışım mutfağım o kadar alakasız ki renkler falan :35:
cinsiyeti bi öğrensem topluca uyumlu şeyler alıyım istiyorum yine bi curcuna olmasın:50:

ben sabah kalktım işe gelirken daha yolda acıkmam başlayınca elim ayağım titriyor duramam ki birde çok sıcak dr yudum yudum sürekli su tüket dedi

birde evlenirken onu görmüş almışım annem gitmiş bişi almış babam almış ben başka şey almışım mutfağım o kadar alakasız ki renkler falan :35:
cinsiyeti bi öğrensem topluca uyumlu şeyler alıyım istiyorum yine bi curcuna olmasın:50:

Doğru. .ben oglumda da sadece iki renk kullandim herseyinde turuncu yesildi ama bunda herşeyi beyaz istiyorum

günaydın kızlar bende oruçlu değilim malesef. biz bugün 15 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı doktor kıza benziyo dedi bi önceki gidişte de erkeğe benziyo dedi .20 gün sonra tam belli olur dedi bakalım meraklandırdı bizi ufaklık ama kız galiba ben öyle hissediyorum. Çokta önemli değil cinsiyet sağlıklı sıhhatli doğsun o günleri görelim o yeter inşallah.
Bu arada yaklaşık bir ay önce çok zor bi olay yaşadık ve hala yaşamaktayız. size tavsiyem epidural doğum düşünen arkadaşlar hastahanenin bunu hangi koşullarda yaptığını epiduralin nerde yapıldığını hangi anestezi uzmanının yaptığını odada mı ameliyathanede mi yapıldığını iyice araştırmadan sakin bunu yaptırmayın. Bizim başımıza gelen olayı anlatıp sizlerin de moralini bozmak üzmek istemem çünkü ben 1 aydır ne yaptığımı günlerim nasıl geçtiğini bilmiyorum. Katlanması ve dayanması çok zor şeyler yaşıyoruz.

Doğru. .ben oglumda da sadece iki renk kullandim herseyinde turuncu yesildi ama bunda herşeyi beyaz istiyorum

evet ya o beyazın temizliği huzuru aynı zamanda şıklığı çok güzel mobilyayı da beyaz istiyorum
cinsiyete göre pembe yada mavi detaylar

birde instagramda görüyorum nasıl süslü patikler emzikler biberonlar var:16:
$2.webp $1.webp

Gerçekten zor canım dayanması tahmin edebiliyorum..atla gel misafirim ol canım, benim doktora götüreyim seni :)) bu şehri ben de sevmiyorum hem se hiç sevmiyorum ama sağlık imkanları cidden güzel

Aaaa biz betonların içindeyiz sen böyle foto at oldu mu hiç bu şimdi kıskandım :))

Tatlıyı ye 4 boyutlu ultrasonu bul başka Dr.a git cinsiyet öğrenmek için geldim de bunu ben yaptım :) ben olsam çatlarım meraktan orijinal fikirleri size de sunayım :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim sagol gelebilsem ailem orda zaten ama ben bu halimle hic bi yere kipirdayamiyorum malesef :(
Ben 28 yil yasadim alisamadim oraya senden alismani beklemem zaten insanlarini hic sevemedim gitti :)
Ben iciniz acilsin diye koydum o resmi..

Hamileligin nası geçior cnm hayırlı olsun erkek belirtilerini yasadınmı merak ettim bnm cinsiyet daha belli deil

Vala cnm oğlumla ayniydi kizartma kokusu agir geliyordu ve ilk aylar tatliyi degil yemek görmek bile istemiyordum simdi tatli yemeye basladim :9: kisiden kisiye değişiyor. .hic cikarmadim sadece kizartma yapınca bir defa kendimi lavaboya zor attik okadar..senin de belli olmasi lazim cnm oyledegil mi bebis mi iinatçı yoksa

Vala cnm oğlumla ayniydi kizartma kokusu agir geliyordu ve ilk aylar tatliyi degil yemek görmek bile istemiyordum simdi tatli yemeye basladim :9: kisiden kisiye değişiyor. .hic cikarmadim sadece kizartma yapınca bir defa kendimi lavaboya zor attik okadar..senin de belli olmasi lazim cnm oyledegil mi bebis mi iinatçı yoksa

Yok cnm belli olmz bnmki iki buçuk aylik henuz bir hafta sonra kontrolum var onda doktorum bi tahminde buluncakmiş benimkide oglumunkiyle aynı bakalim hayırlısı sende çin takvimi vs tutuyormu

Back
X