günaydın kızlar bende oruçlu değilim malesef. biz bugün 15 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı doktor kıza benziyo dedi bi önceki gidişte de erkeğe benziyo dedi .20 gün sonra tam belli olur dedi bakalım meraklandırdı bizi ufaklık ama kız galiba ben öyle hissediyorum. Çokta önemli değil cinsiyet sağlıklı sıhhatli doğsun o günleri görelim o yeter inşallah.
Bu arada yaklaşık bir ay önce çok zor bi olay yaşadık ve hala yaşamaktayız. size tavsiyem epidural doğum düşünen arkadaşlar hastahanenin bunu hangi koşullarda yaptığını epiduralin nerde yapıldığını hangi anestezi uzmanının yaptığını odada mı ameliyathanede mi yapıldığını iyice araştırmadan sakin bunu yaptırmayın. Bizim başımıza gelen olayı anlatıp sizlerin de moralini bozmak üzmek istemem çünkü ben 1 aydır ne yaptığımı günlerim nasıl geçtiğini bilmiyorum. Katlanması ve dayanması çok zor şeyler yaşıyoruz.
geçmiş olsun öncelikle canım. bende dün milliyette bi haber okudum epidurelle doğum yapan biryle ilgili. bende felaket tellallığı yapmıyım.zaten korkularım vardı felç olma riski falan. temelli korktum. :26: