- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence artik seninki degismez canim rahatla yani bakalim benimki ne zaman kesinlesecek
Bendede disardan dalgalanma yok canim ben kendim hissediyorum..
Benimki ultrasonda icine kapaniyo her defasinda hic hareket etmiyo diye korkmustum aglamistim ben. baska doktora gittim baktim oynuyo orda.ondan bi kac gun sonrada hissetmeye basladim zaten :)
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Benim ask pastam adını görünce öyle mutlu oldum ki bir an hamilesin sandım. .ben de yeni dustan çıktım okurum kuzum![]()
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
arkadaşlar biliyorum erken ama hareketlerini hisseden varmı böyle pıt diye?![]()
ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor
Kuzuu bize neden demedin terlik sutyen falan derken unuttun dimiolsun hissediyon ya ben hissetmiyorum arada bisey oluyor gibi ama bana mi oyle geliyor bilmiyorum carsambaya kadar sabredecem
Canım bendede aynı sağ alt tarafta hissediyorum hep :) zaten küçücüklerdüşünsene karnımızın içinde gezindiklerini
Hadi bakalım bugün mideye ziyaret günü bi hal hatır soralım dediklerini
eheheheeee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya ben dikkat ettimde bebeği hep aynı yerde hissediyorum seninde öylemi olmuştu hep göbeğimin hemen altı ve yanında atıp duruyo diğer taraflara hiç gitmiyor
bana mı öyle geliyor dediğin sey bebek bence bi iki güne daha belirgin olcak gör bak. sütyeni görünce aklım uçtu zaten![]()
cvs yaptıran var mı kızlar ? ikili testim kötü çıktı 52:1 amniyonsentez yaptırmam gerekiyormuş.izmir de yapmay düşünüyorum ama nerde yapacağımı bilmiyorum .zor bir süreç geçiriyorum
Okudum canım Rabbim tez vakitte nasip eder İNŞALLAH
..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okudum canım :) Allah kabul etsin inş.
Bence artik seninki degismez canim rahatla yani bakalim benimki ne zaman kesinlesecek
Benim ask pastam adını görünce öyle mutlu oldum ki bir an hamilesin sandım. .ben de yeni dustan çıktım okurum kuzum![]()
İNSALLAH ODA olur bi gün datlısım
sıhatler olsun bacım
Allah razı olsun
Iyi aksamlar, hayirli iftarlar hanimlar..
Biz 16-17 haftalik olduk.. 13. Haftadan beri minik minik hareketlerini hissediyorum bebegimin.. ama cok duzenli degil.. bazen uzun sure hissetmiyorum.. bazen yogun oluyorum kipirdayip kipirdamadiginu farketmiyorum bile..
gecenlerde haberlerde bi olay izledim.. bi oyuncunun hamile esinin bebegi karninda ölmüs ve kadinin 5-6 gun sonra sancilanip doktora gidince haberi olmus( bu haber beni cok etkiledi.. zaten yapi olarak biraz evhamliyim, iyice paranoyak oldum..
Bide benim bebis biraz inat olacak galiba.. kizimda tatli biseyler ve cikolata yedigim zaman kipir kipir olurdu.. bunun hic umrunda degil, keyfi ne zaman isterse o zaman kipirdiyor :)
sizde durumlar nasil?? Nolur beni rahatlatin yoksa yarin ilk isim doktora gitmek olacak(
İkinci gebeliğinmiş neden bu kadar evham yapıyorsun ki sen de ilk bebekten biliyosundur bu kadar küçükken zaten iyice dinlemeden anlaşılmıyo hareketleri belkide hareket ediyo da sen meşgul olduğun için o an hissetmiyosun sen hissetmek için beklerken de onun canı uyumak istiyor olabilir daha büyüyüp kasları daha da güçlendigi zaman hem daha net hem de güçlü olarak hissedecengiz zaten hemen aklına kötü şeyler getirme
Allah kabul etsin cok sagolun Allah saglıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin amin.
Benim de 50de 1 çıkmıştı ikili test sonucu ama ense kalınlığı yüksekti 4.8 çıkmıştı cvs yaptırdım istanbulda sonucum temiz çıktı çok şükür internetden araştır yada doktoruna sor benim 12 haftada olduğu için cvs yapıldı amniosentez 16. Haftadan sonra yapılıyo allah kolaylık versin gerçekten çok stresli bi süreç
Allah kabul etsin cok sagolun Allah saglıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin amin.