• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

kızlaaarrr bizim çoraplarımıza bakın :52::52::52:
$çilek,anans,kiraz.webp

bende 15.hafta dayım arada ağrım olmasa hamile değilim diycem şiştim ama hissedemiyorum bebişimi birde 2.gebeliğim :49:

Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar:)
Uzun zamandır konuyu okuyordum fakat üyeliğim olmadığından yazamadım.
Ben de aralık annesi olacağım inşallah.. Bugün 17+3 olduk. Hamileliğim çok zor geçiyor hala halsizlik ve bulantılarım sürüyor.
Artık iyice bunalıma girmeye başladım. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Tam 8 kilo verdim. Eşim, ailem çok üzülüyor.
Dualarınızı bekliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba hoşgeldin, yalnız olmadığını bil diye yazıyorum, ben de 7 kg kaybettim, üstelik gebeliğe başladığımda 50 kg civarında idim, inanılmaz zor geçiyor, klozet başında allahım şifa ver diye çok ağladığımı bilirim. Herkes geçecek diyor ama çok kolay olmuyor malesef, bende yavaştan da olsa bir toparlanma var, su içmeye başlayalı beri hayatım daha kolay oldu. Birşey yiyip içememek çok çok ileri boyutta değilse bebeğe çok sıkıntı yaratmıyor, doktorun biri bebekler çok iyi parazitlerdir demişti bana. Bu iş biraz da psikolojik aslında arkadaşım, moral bozarsan olmaz, ne yiyebiliyosan onu ye, hiç yiyemiyosan serum taktır, ama sakın moral bozma. GEÇECEKmiş ben de bekliyorum sabırsızlıkla.

kızlar ya...allah aşkına istanbul anadolu yakasın da tavsiye edebilceğiniz gebelik takibini adam akıllı yapan bi doktor yokmu yaaa... devletteki muayene den hiç memnun kalmadım...seri üretim gibi...???????

Amin canım. Güya oruç değilim ama işe geldim. Herkes oruç, ağzıma bir şey süremiyorum ya. Arada bir su içebilsem yeter..

aynı dert bendede var koca iş yerinde sadece ben oruç değilim,mutfakda gizli kaçak yemeye çalışıyrm ama olmuyo ya

Bizde mutfak da yok, sabah da uyuyakaldım :( Midem kazınıyor resmen. Bizim mutfak da yok, yarın ekmek arası yapıp getireyim diyorum. Gizli bir köşe bulurum :)
Kizlar nacizane tavsiyemdir evden ekmek arasi biseyler ve 1 sise su getirin posete koyun mescitte yiyin bizim is yerindeki kadinlar oyle yapiyodu regl gunlerinde bende oyle yapiyodum.sakin ac kalmayin..

Benim sabahtan beri çok fena başım ağrıyor.. İlaç istemiyorum. Fikri olan var mı?

buz koy cnm başına ensene ama parolun hiç bir yan etkisi yokmuş doktoruma sordum geçen hafta cuma muayenemiz vardı ama dayanamıyordum artık baş ağrısına günde 3 tane içebilirsin dedi.

Kizlar nacizane tavsiyemdir evden ekmek arasi biseyler ve 1 sise su getirin posete koyun mescitte yiyin bizim is yerindeki kadinlar oyle yapiyodu regl gunlerinde bende oyle yapiyodum.sakin ac kalmayin..

Sağol canım, kesinlikle haklısın. Bugün için geç ama yarından itibaren öyle yapacağım inş :) :54:

merhaba hoşgeldin, yalnız olmadığını bil diye yazıyorum, ben de 7 kg kaybettim, üstelik gebeliğe başladığımda 50 kg civarında idim, inanılmaz zor geçiyor, klozet başında allahım şifa ver diye çok ağladığımı bilirim. Herkes geçecek diyor ama çok kolay olmuyor malesef, bende yavaştan da olsa bir toparlanma var, su içmeye başlayalı beri hayatım daha kolay oldu. Birşey yiyip içememek çok çok ileri boyutta değilse bebeğe çok sıkıntı yaratmıyor, doktorun biri bebekler çok iyi parazitlerdir demişti bana. Bu iş biraz da psikolojik aslında arkadaşım, moral bozarsan olmaz, ne yiyebiliyosan onu ye, hiç yiyemiyosan serum taktır, ama sakın moral bozma. GEÇECEKmiş ben de bekliyorum sabırsızlıkla.

Hoşbuldum canım. Gerçekten yalnız olmadığımı hissettirdin çok teşekkürler.. Aynı şekilde ben de çok ağladım, ilk başlarda daha beterdi. Dediğin gibi bir haftadır daha iyiyim. Hafiften bişeyler atıştrınca daha iyi oluyorum. Ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü bişey yemeye korkuyorum atlatıcaz inşallah canım. Bu arada yanlış yazmışım 16+3üm:) seninki ne kadarlık?. Allah razı olsun senden. Rabbim tez zamanda şifalar versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşbuldum canım. Gerçekten yalnız olmadığımı hissettirdin çok teşekkürler.. Aynı şekilde ben de çok ağladım, ilk başlarda daha beterdi. Dediğin gibi bir haftadır daha iyiyim. Hafiften bişeyler atıştrınca daha iyi oluyorum. Ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü bişey yemeye korkuyorum atlatıcaz inşallah canım. Bu arada yanlış yazmışım 16+3üm:) seninki ne kadarlık?. Allah razı olsun senden. Rabbim tez zamanda şifalar versin..

aynı zamanlarda gelecek bebeğimiz işşallah, 16. haftadayım ben de muhtemel doğum tarihi 14 aralık dediler

tşkler cnm sevimli ne varsa herşeyi alıoz :52::52: bir çorap ufacık bişiy ama insan mutluluktan uçuyor alırken :21::21:

Degilmi yaa..bende baslamak istiyorum artik..ben daha 1 cop almadim cinsiyet kesinlesmeyince ancak ortak renklerle yelek oruluyo bol bol :)

Benim sabahtan beri çok fena başım ağrıyor.. İlaç istemiyorum. Fikri olan var mı?

Kiraz baş ağrısına iyi geliyormuş ben denedim ondan mı bilmem ama geçmişti. Ayrıca bol bol enseni soğuk suyla yıka şakaklarına masaj yap geçmiş olsun

kızlar ya...allah aşkına istanbul anadolu yakasın da tavsiye edebilceğiniz gebelik takibini adam akıllı yapan bi doktor yokmu yaaa... devletteki muayene den hiç memnun kalmadım...seri üretim gibi...???????

Kaynarcada e-5 üzerinde yüzüncü yıl hastanesinde neslihan şeker için iyi diyorlar ben gitmedim ama bi araştır istersen canım. Devlette pek ilgilenmiyolar maleseff

Back
X