- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
İyi İşte söyle hem bahanende hazır olur. Karnın çıkmadı mı ?Anlamadılar heraldeben hem kahvaltı yapıyorum evde hemde yanıma yiycek bişiler alıyorum çok acıkıyorum ögleye kadar,öğlende süt iznim olduğu için eve gidip doyuruyorum karnımı,zor vala allah yardımcımız olsun..
evet canım çk şükür işyerinde herkes tutar bizim,ya benim hamile olduğumu bilmiyo çoğu,o yüzden çk çekiniyorum,
Evet korkudan olabilir benimde hiç niyetim yoktu. Daha erken diyordum ama görünce dayanamadım. En iyisi böyle mağzalara girmemek. Zaten aldım diye eşim kızdıay ben daha hiç bir şey almadım, teyzesiyle yengesi birer tulum almışlar sadece. ben de bebek telsizi aldım, sanki en mühim şey oymuş gibibaşka da bir şey yok ortada. ben düğünümde de böyle yapmıştım, ortada hiç bir şey yokken çeyiz alışverişi yapıyordum ama eşimle tanıştıktan sonra durdum hiç bir şey almadım. gelinliğe bile son ay gittim. neden bilmiyorum, korku mudur, heyecan mıdır nedir anlamadım :)
söyle artık bende 16. haftada haber vermiştim daha doğrusu 17. haftada cinsiyetimizi öğrenince ohaaa doğuruken haber verseydin dediler![]()