• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

merhabalar.
Kalsiyum tableti doktor mu önerdi acaba? Tam adı nedir kullandıgınız tabletin?
bittercim ben günde yarım kilo süt içiyorum, sabahları sigara paketi kadar peynir yiyorum. öğlen bir bardak ayran içiyorum. ilave olarak kalsiyum tablet içiyorum. azaldı baya.

kızlar aranızda kramp tarzı sryler kasılma falan yasayan varmı bacagıma gıren kramp yuzunden uykudan uyandım cok canm yandı dr daha gıtmedım cınsıyet ıcın beklıom bu yuzden de soramadım ılac falan ne kullanmam gerektıgını sadece ferro sanol ( demir ) haı kullanıyorum magnezyum falan kullanan varmı ?
canım benimde kramplarım kasılmalarım gece uykudan o ağrıyla ağlayarak uyanmalarım hep oluyor, haftasonu kontrolüm vardı dr. sorduğumda magnezyuma henüz erken bol bol süt ve ürünlerini tüket dedi

büsküvi abur cubur yeyip alsam dert etmem de yemeden almak dokunuyor insana:(

Canım ben de aynı oldum malesef...3 ay boyunca günde 4-5 sefer çıkarttım yiyemedm şimdi 15+6 yım 5 Kilo aldım nasıl aldım anlamıyorum.. Gerçi benim 3-4 kontrolde (Son kontrol dahil ) TSH normal çıkmadı ben ona bağlıyorum bu gelen kiloyu :( normalde tatlı çikolata flnseverim şuan tiksiniyorım bir de yemiyorum hiç onları...yesem demek ki yandık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[Evet canım okuyorduk. Sayıyı tamamladık ama sen okumak istiyorsun madem Hayrolsun arkadaşımız bebeğini kaybetti onun için okumuştuk. Sende okuyup duanı edersin onun için. SAğolasın.[/QUOTE]

ya cok uzuldum :( rabbım sabır versın tekrar nasıp etsın hayırlısından ınss dua edlım bırbıırmıze kızlar ıns yaa rabbım esırgesın bebıslerımızı

Bende ayniyim canim yetmiyo dedigin gibi ne yapsak bilmiyorum.simdi doktora sorsam sut ic diycek bende biliyorum ama icemiyorum iste..

bittercim ben günde yarım kilo süt içiyorum, sabahları sigara paketi kadar peynir yiyorum. öğlen bir bardak ayran içiyorum. ilave olarak kalsiyum tablet içiyorum. azaldı baya.

ben haftada 1 bardak süt içersem karlı sayıyorum kendimi, çok severim aslında ama bulantılar işte :( kalsiyumu doktor mu verdi canım?

Orası pahalıdır diye tahmin etmiştik zaten :) Başka yerlere bakarsınız canım bilmediğimiz dünya kadar bebe mağzası vardır.

Evet Ayşen Bebe'de çok ünlüdür burda oralarada bakılabilir.

Canım Cuma gününe kadar vakti var. Haberin olsun.

Allah razı olsun. Biz sayıyı tamamladık o yüzden sen yine okumak istersen oku Hayrolsun kardeşimiz adına duanı edersin. Herkesin duası lazım :) Kiminkinin kabul olacağı belli olmaz. Amin.

Çok tatlı bunlar. Allah'ım ne şekerler. İnsan mağzaya girince her şeyi almak istiyor değil mi ?
Giydirmeyi de nasip etsin Rabbim bu cicileri kızına :)

tşkler cnm aynen herşeyi alasım var yani herşey güzel geliyor seçemiyorum. bu arada sanada haber vericektim zaten hastane çıkışlarını mudanya yolu üzerindeki ayşen bebeden aldım indirim vardı. 2 tane 10lu 1 tane 5liye 120 tl verdik normalde 180 falanmış galiba çok model var gitmeni tavsiye ederim :32::32:

Ya alışverişe baslamissiniz. Ben anneme diyorum 6-7. Ayi bekle diyor. Insan özeniyor ama. Ne güzel cicisler hepsi :) allah güzel güzel kirletmeyi nasip etsin inşallah.. bizde ilk hediyemizi aldık. Anneannem patik ormus :) mor mor. Minik minik.

ankara'da olan güzel arkadaşlarım ya benim eşime bir arkadaşı ulusta her marka bebek arabalarının satıldığı mağazalar olduğunu söylemiş. hepsi bir aradaymış. 10 yıldır ankara'da olmama rağmen öğrenemedim ulus'u. nerededir burası bilen var mı, bir de istediğimi bulabilir miyim yani çeşit çok mu acaba gideniniz var mı?

merhabalar.
Kalsiyum tableti doktor mu önerdi acaba? Tam adı nedir kullandıgınız tabletin?

dr verdi evet. osteocare verdi. ilk gebeliğimdeki dr calsimax-D3 vermişti.

canım benimde kramplarım kasılmalarım gece uykudan o ağrıyla ağlayarak uyanmalarım hep oluyor, haftasonu kontrolüm vardı dr. sorduğumda magnezyuma henüz erken bol bol süt ve ürünlerini tüket dedi

ben de balık yağı var
kalsiyum tabelt
magnezyum tablet
demir
elevit

feleğim şaşıyor o sütle karışcak bu ayranla karışcak diye.

Canım ben de aynı oldum malesef...3 ay boyunca günde 4-5 sefer çıkarttım yiyemedm şimdi 15+6 yım 5 Kilo aldım nasıl aldım anlamıyorum.. Gerçi benim 3-4 kontrolde (Son kontrol dahil ) TSH normal çıkmadı ben ona bağlıyorum bu gelen kiloyu :( normalde tatlı çikolata flnseverim şuan tiksiniyorım bir de yemiyorum hiç onları...yesem demek ki yandık

valla öğlen yemekte çorba içtim türlü yedim ekmeksiz . pilav almadım. X vardı tatlı bayılırım ama almadım. 1 bardak ayran içtim.
bi hamile daha vardı masada. 23.haftada 3,5 kilo almış. pilavı da yedi, X i de götürdü:(
bunca dikkate kilo alıyorum napayım. gece oğlan uyuduktan sonra çıkıp yürümem lazım olmuyor. bende insanım napayım gece 23lerde sokakta.

Canım hepsi birbirinden güzel aldıklarının Rabbim mutlu mesut giymeyi nasip etsin minik prensese inşallah :)

ayy ben bayildim bunlara yaa.iyi gunlerde kullanin canim cok guzeller.bende kesinlesirse haftaya sali kontrolum var en azindan hastane cikis seti ve bi kac yedek kiyafet almayi dusunuyorum annem alicak cunku dunya kadar hediyede gelicek annem bisey alma diyo bana aldiklarini netten gosterecek zaten ona gore alirim sonra.ates olcme cihazini ve soguk buhar makinesi yanilmiyosam fiyatlari ne kadar canim?

Duzenli tuketiyorum diyemem canim sut icemiyorum ama yogurt ve peynir yemeye calisiyorum :)
yetmiyo demekki..

Bende ayniyim canim yetmiyo dedigin gibi ne yapsak bilmiyorum.simdi doktora sorsam sut ic diycek bende biliyorum ama icemiyorum iste..

Ben daha doktor ayrintili ultrason istiycekmi onu bile bilmiyorum simdi sorsam ukala cevap verecek yine o yuzden hic bise sormamaya karar verdim..
Haftaya sali kontrolum :)

ateş ölçeri - 150 tlye aldım cnm diğeride gece lambası gibi birşey tavana yansıtıo içinde cdleri var ve müzik çalıyor onuda 80 tlye aldım. Buhar makinamızda vardı bizim evde ben kullanıyordum 150-200 tl civarında onlarda

Yaşadığınız diş eti kanamaları östrojen ve progesteron hormonlarının etkisiyle diş etinin hassaslaşması nedeniyle oluyo aynı zamanda kusmak ve ağız içi asit dengesinin degismesi de diş eti kanaması yapar c vitamini tüketimi ve iyi bir ağız bakımı yardimci olabilir

ankara'da olan güzel arkadaşlarım ya benim eşime bir arkadaşı ulusta her marka bebek arabalarının satıldığı mağazalar olduğunu söylemiş. hepsi bir aradaymış. 10 yıldır ankara'da olmama rağmen öğrenemedim ulus'u. nerededir burası bilen var mı, bir de istediğimi bulabilir miyim yani çeşit çok mu acaba gideniniz var mı?

evet dr verdi benim çevremdeki tüm gebeler kalsiyum demir magnezyum elevit 4.aydan itibaren kullanıyor. hatta emzirme döneminde de kullanılıyor.

canım ben ilk gebelikte gittim ulusa. değmez inan. ama git gör kendin karar ver. özelcan var Toker var. aynı mağazaların şubeleri avmlerde de var. ben park yatak ,puset , oto koltuğu,kıyafetleri vs hepsini acityden özelcan ve tokerden aldım. bana acity yakındı ordan aldım. pazarlık da ediyorlar. ulusta methettikleri de bu mağazalar zaten. fiyatları da hemen hemen aynı. ulusun yokuşlarını park sorununu çektiğine değmez .

ya cok uzuldum :( rabbım sabır versın tekrar nasıp etsın hayırlısından ınss dua edlım bırbıırmıze kızlar ıns yaa rabbım esırgesın bebıslerımızı
Evet bol bol birbirimize dua ediyoruz bizde :) SAğlıkla kucaklarımıza alırız İnş Allah.
tşkler cnm aynen herşeyi alasım var yani herşey güzel geliyor seçemiyorum. bu arada sanada haber vericektim zaten hastane çıkışlarını mudanya yolu üzerindeki ayşen bebeden aldım indirim vardı. 2 tane 10lu 1 tane 5liye 120 tl verdik normalde 180 falanmış galiba çok model var gitmeni tavsiye ederim :32::32:
Eşim, ablam ve annem daha erken diyerek aldırmıyorlar. Kayınvalidemden zaten ses çıkmıyor. Ben tek başıma almak istiyorum boyna :9::9: Eşim biraz daha zaman geçsin çıkar hepsini birden alırız diyor. :15::15::15: Biz beklemedeyiz yani canım. Bakalım anca Eylül -Ekim gibi falan alacağız biz heralde o zamana kadar kandırdım kandırdım yoksa bekleyeceğim mecbur. Birde herkes çok alma dünyanın hediyesi geliyor diyor. bilmiyorum ne yapacağım :)

Yaşadığınız diş eti kanamaları östrojen ve progesteron hormonlarının etkisiyle diş etinin hassaslaşması nedeniyle oluyo aynı zamanda kusmak ve ağız içi asit dengesinin degismesi de diş eti kanaması yapar c vitamini tüketimi ve iyi bir ağız bakımı yardimci olabilir

canım yaaa magnezyum ve balık yağını süt ürünleriyle 1 saat arayla almak yeterlimi.

çok sıkıntı oluyor bu sütle karıştırmama olayı.
sabah süt içiyorum kahvaltıda peynir yiyorum diye balık hapını 10da alıyorum.
12 de kalsiyum alıp yemeğe gidiyorum. yemekte ayran içiyorum.
ayran içtim diye magnezyum kalıyor 14e.
16da demir içiyorum.
akşam yemekte yoğurt yiyorum elevit 22de içiyorum. 12de de tekrar süt içiyorum.

aynne yq bacagımın alt baldırına gırıyor cok canm yanıyor sut yogurt pek yemıyorum cok severdım ama ıstemıyorum sımdı sadce peynır zorlıyım barıı sımdılık

Masallah canim sana ben o dediklerinin hepsini 1 haftada yiyemiyorum :D
ateş ölçeri - 150 tlye aldım cnm diğeride gece lambası gibi birşey tavana yansıtıo içinde cdleri var ve müzik çalıyor onuda 80 tlye aldım. Buhar makinamızda vardı bizim evde ben kullanıyordum 150-200 tl civarında onlarda
Tesekkur ederim canim atesolcer ve buhar makinasi almayi dusunuyorum bende..
Tesekkurler canimm
canım yaaa magnezyum ve balık yağını süt ürünleriyle 1 saat arayla almak yeterlimi.

çok sıkıntı oluyor bu sütle karıştırmama olayı.
sabah süt içiyorum kahvaltıda peynir yiyorum diye balık hapını 10da alıyorum.
12 de kalsiyum alıp yemeğe gidiyorum. yemekte ayran içiyorum.
ayran içtim diye magnezyum kalıyor 14e.
16da demir içiyorum.
akşam yemekte yoğurt yiyorum elevit 22de içiyorum. 12de de tekrar süt içiyorum.
Benim decavit ve ferrum ilaclarim var ikisinide yatmadan once iciyorum sorun olur mu ki?

Back
X