• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

bütün gece sabaha kadar rüyamda bebişimle uğraştım durdum ve öyle kötü rüyalar gördüm kiii :50::50: şimdi etkisinden kurtulamıyorum hala çok moralim bozuk :43::43::43:
Bende onceki gece bebegimi kaybettim ruyamda canim esim sahurdan sonra yanima gelince cok kotu ruya gordum bebegimi kaybettim dedim uyku arasindayim hala gozumden yaslar akiyo esim sarildi hormonlardan canim hepsi hamilelikten dedi tekrar daldim uykuya :)
Ama takilmamak gerekiyo cidden bilincalti bize oyun oynuyo..
günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz :9:

Eki Görüntüle 1185484

dün esranın tavsiyesiyle özelcan'a gittim, söğütözündeki. bebek arabalarına baktık. dünya üzerinde başka bebek arabası kalmamış gibi kafayı pierre cardin e taktım ama hiç bir yerde bulamadım. özelcanda quiny vardı bir modelini çok beğendim, 1500 civarı fiyatı. bebek arabasına çok para vermeyin diyor birçok arkadaş, o yüzden çok kararsız kaldım. daha zamanımız var ama alsaydık da aklımızdan çıksaydı iyi olurdu.
Cok guzeller yaaa bende alisveris yapmak istiyorum artik..
Aaaa ayıp ettin canım kaçar mı hiç eşim buralı olmasa da öğrendim :D

Canım geçmiş olsun bizim sağlam burunlar bile tıkandı Allah kolaylık versin sana...okyanus suyu fln satılıyor eczanelerde yeni doğanlar için onları bir denesen? burun bandını bu topicte kullanan vardı canım umarım işe yarar;)

Teşekkür ederiz teyzesiii :)

Canım o Hamilelikten hiç.tabir etme rüyaları ben geçenlerde sakallı doğum yapmıştım oğlumda hacı sakalı kadar sakal vardı düşün :D

Güle güle kullansın bebiş çok şekerler :) biz de dün iki parça bişi aldık oğlumuza :) kız giysilerinin yanından Son Sürat uzaklaştım çok güzeller çok şanslısınız :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ogrenmissin canim aynen.
Bak sakalli biyikli saniyo esim.dedin ya hemen ruyana girdi hemen etkileniyoruz iste..
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı. Biz bu çıtçıtlı badileri daha çok uzun kollu mu alsak kısa mı ? Ablamın 2 çocuğu da kış bebeğiydi. Genelde hep uzun giydirdim diyor. Ki evide çok sıcak yapar. Üşüme gibi bir durum söz konusu bile değil. Kışın git kısa kollu ile otur o derece :) Kendisi çok üşür sadece :1::1: Bende iki kat olunca kollarını rahat hareket edemez robot gibi kalır diyorum. Siz ne dersiniz. TEcrübeli anneler fikirlerinizi alalım.
Anam daha şimdiden doğmamış çocuklarımızın rahatını düşünüyoruz. Annelik işte yaaa.:43::43:
Ben bira uzun biraz kisa biraz askili alicamki ihtiyaca gore giydireyim bizim evde kisin cok sicak oluyo kat kat giydirmem tabiki.uzun kollu zibinin uzerine sifir kollu tulumlar giyebilir mesela yada elbise :)
Uyku tulumu alacak varmi aranizda? Kararsizim ben biraz ama gece kapaniyo kalorifer yorganida muhakkak aciyo bebekler..alayim en iyisi :)

merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizi :ssz: moralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum :50::50:

Sen kacinci haftandasin ki ben 17haftadayim saglik ocaginda simdi kalp sesi duyulmaz dedi bakmadi bile bence moralini bozma ocaklarda cok kaliteli malzeme olmuyor cogu zaman

günaydın kızlar,
bakın dün neler aldım :) biz değişik bir çiftiz en son alacaklarımızı en başta alıyoruz :9:

Eki Görüntüle 1185484

dün esranın tavsiyesiyle özelcan'a gittim, söğütözündeki. bebek arabalarına baktık. dünya üzerinde başka bebek arabası kalmamış gibi kafayı pierre cardin e taktım ama hiç bir yerde bulamadım. özelcanda quiny vardı bir modelini çok beğendim, 1500 civarı fiyatı. bebek arabasına çok para vermeyin diyor birçok arkadaş, o yüzden çok kararsız kaldım. daha zamanımız var ama alsaydık da aklımızdan çıksaydı iyi olurdu.

allahım çok güzeller bayıldım bayıldııımmmm
güle güle mutlu günlerde kullanın :16::16:

merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizi :ssz: moralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum :50::50:

canım başka dr a git bebeğin sağlıklı demedi mi ?

Sen kacinci haftandasin ki ben 17haftadayim saglik ocaginda simdi kalp sesi duyulmaz dedi bakmadi bile bence moralini bozma ocaklarda cok kaliteli malzeme olmuyor cogu zaman

tam 19um yarın 20 olucam ama ilgilenmedi bile :50::50: bide bizim üzerimizden prim alırlar

tam 19um yarın 20 olucam ama ilgilenmedi bile :50::50: bide bizim üzerimizden prim alırlar

Himm haftan ondeymis ama yinede cok takma derim cunku ben diger bebegimde hic ocakta kalp atisini dinlemedik doktor pek guvenmiyodu alete duyulmaz falan diyodu hep.kafana takiliyosada canin siklacagina git doktora soyle ocakta duyulmadi diye endiselendim

Senin burun tıkanıklığı sebebin başka demekki normalde hamilelikte hormonal olarak burun mukozasında şişme ve burun kanaması normal ona da burun bandı yeterli oluyor ama istersen kbbye bi görün kuruluk için de burun jeli var nemlendirici

haftaya cumaya randevu aldım.1 hafta daha idare edim hemen gidicem artık doktora.

bende 16 haftadyım. öyle tekme falan yok. cok nadır pıt pıt bişey oluyo. bende endişeleniyim. allahın izniyle bebegın iyidir. sağlık ocaklarındaki makinalar çok kötü ya. onu geç ben 7 haftalık hamileydim. birgun önce doktor kalp atışını duymuştu. bana tahlıl vermişti. bende dedım devlette yaptırayım tahlılı. doktor ılk once ultarasyonda bakayım dedi. baktı bebek yok dedi. ben şok .sonra he gördüm dedi. sonra kalp atışı yok dedi. sonra aa varmış dedi. çok korkmuştum. doktor diye koyuyolar oraya. bak aklıma geldi sinir oldum:47::47::47::47::47:

bence canım başka doktora git. için rahatlasın

şu testlere ayar oluyorum ya yaptırmasammı acaba diye düşünüyorum 3-4 lü taramaları tırsmaya başladım

Canım ben ikiliyi yaptırdım.. doktoruma 3 lüyü yaptırmak istemiyorum dedim yanılma payı yüksek zaten sen bilirsin dedi yaptırmadım.. Detaylıya gircem sadece inşallah 22.haftada...

Günaydın bayanlar.
Annem hep sağ tarafina yatyr. Diyorum soluna yat anlatıyorum böyle böyle diye solda kalp var sen Karışma diyor bana :D hep sinir oluyorum.

Annenin tecrübesi yeter canım bizim yazdıklarımız hep kitap bilgisi onun bildiği en doğrusu oluyor çoğu zaman deneyim daha iyi bilir:)

tam 20 olacak hatta 20yi geçecek dedi gönderdi. onun da bana işi düşer telefonumu açıommu bak sinir oldum

Sağlık ocağındakilerin beceriksizliğidir canım o dert etme...baksana kaç kişiye enfeksiyon var dediler hiç birinden bişi çıkmadı..rahat ol;)

Ogrenmissin canim aynen.
Bak sakalli biyikli saniyo esim.dedin ya hemen ruyana girdi hemen etkileniyoruz iste..

Yani etkilenmemek içten değil :) dün de iftar topundan korktum boşluğuma geldi rüyamda patlama oldu öldüm, gün içinde ufacık bişi olsa pat anında rüyamda :))

Himm haftan ondeymis ama yinede cok takma derim cunku ben diger bebegimde hic ocakta kalp atisini dinlemedik doktor pek guvenmiyodu alete duyulmaz falan diyodu hep.kafana takiliyosada canin siklacagina git doktora soyle ocakta duyulmadi diye endiselendim

ocakta bakmadılarki duyulmaz şimdi dediler denemediler bile bende ona bozuldum

Canım ben ikiliyi yaptırdım.. doktoruma 3 lüyü yaptırmak istemiyorum dedim yanılma payı yüksek zaten sen bilirsin dedi yaptırmadım.. Detaylıya gircem sadece inşallah 22.haftada...

Annenin tecrübesi yeter canım bizim yazdıklarımız hep kitap bilgisi onun bildiği en doğrusu oluyor çoğu zaman deneyim daha iyi bilir:)

Sağlık ocağındakilerin beceriksizliğidir canım o dert etme...baksana kaç kişiye enfeksiyon var dediler hiç birinden bişi çıkmadı..rahat ol;)

Yani etkilenmemek içten değil :) dün de iftar topundan korktum boşluğuma geldi rüyamda patlama oldu öldüm, gün içinde ufacık bişi olsa pat anında rüyamda :))

bendede enfeksiyon çıktı sağlıkocağında bide alerji :44::44:

Cok guzeller yaaa bende alisveris yapmak istiyorum artik..

çok zevkli oluyor gerçekten :) ama dün mağazadan çıkarken eşim farkında mısın bize hiç bebek bekliyor muamelesi yapmıyorlar dedi, gerçekten de öyle yani hediye alıyoruz sanıyorlar :9:

allahım çok güzeller bayıldım bayıldııımmmm
güle güle mutlu günlerde kullanın :16::16:

teşekkür ederiz canım :16: her gördüğünü almak istiyor insan ama frenliyoruz şimdilik kendimizi :)

size naçizane tavsiyem evinizin ısısını 23-24 derecede tutun. evi merkezi sistem olup çok aşırı ısınan 28-29derece olan arkadaşların bebekleri hasta oldu, terlemekten zatürre olanlar bile oldu bizim eski topikte. anne kadar kontrol etse de gece falan terliyor çocuk annede insan uykuya yenilip es geçebiliyor, üstünü açınca da o terle üşüyor bebek vs vs netten de araştırabilirsiniz çocuk druna da sorun tavsiye edilen sıcaklık 23-24 derece. bizim eski topikte çoğunluk şunu almıştı

http://www.teknosa.com/urunler/1203...caklik-olcer?gclid=COfg-bzpvL8CFSvjwgodEmUAvQ

benim evimde şu an iki tane var. biri bizim odada, diğeri oğlumun odada.

bu iyiymiş biz de alalım.
dün özelcana gittik canım, söğütözündekine. ufak tefek bir şeyler aldık ama geri kalan alışverişlerimi de oradan yapmayı düşünüyorum. hem güzel ilgilendiler hem de ufak da olsa indirim yapıyorlar. teşekkürler tavsiye için :)

kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasında :1::1: sızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz:49:

[Hmm demek işe yaramadı. Okyanus suyu olarak bebeklerde kullanılan minik şişelerde satılanlar var eczanelerde onları denedin mi ?

yok canım onu denemedim.vicks yerine bi de ona bakayım olmazsa.teşekkürler

kızlar heppımızın cınsıyetlerı neredeyse kesıne yakın bellı ne ısım dusunuyorsunuz bakalım favorı bır ısım var mı aralık bebıslerınde, bızımkısı Allah ızın verırse erkek adı Mustafa Arda yada Mustafa Furkan olsun ıstyorum ben babası hala dusunme asamasında :1::1: sızde cınsıyet ve ısımler hakkında karar verdınız mı ne dusunuyorsunuz:49:

bizimde kızımız olucak :16::16: eşim soyismimize uygun diye inci istiyor bende naz istedim ikisinide koyucaz heralde :24::24:

bilmiyorum ki benim kız çok uyuşuk bu hafta dün gece saat 4tü ben tatlı yiyordum düşün :1::1: inş. bir sorun yoktur. onun kıpırdamasını beklerken uyuyakalmışım belkide kıpırdamıştır :50::50:

Kıpırdamıştır ama uyuyakalmışsın işte canım. Çok endişe ediyorsan git doktora ama daha şimdi çok ta büyük değiller heran hissedemeyebiliyoruz.

biz daha şimdiden isim çatışması yaşamaya başladık,doğana kadar ancak ortak bi kararda buluşuruz,eşim beşir istiyodu,ben eymen... diyo ki herkes eymen koymuş, olmaz diye hevesim kaçtı,aras olsun dedim onu da beğenmedi gibi ama kararlıyım kabul ettircem bi ismi :1::1:

Son düzenleme:
Back
X