• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Hoş zaten ondandır :1::1: Eymen annesi olacağım bende inş Allah ismimiz pek bi hoştur :1::1:

Ane bilmediğim bir kardeşim mi var diye sorarsa şaşırma :1::1::1:

Ewet ya sonrada gel anlat cocuga ayy kız annesı olmak daha zor ya smdı kımı gorsem alacam senı ogluma dıyorum :1: kız annesı olsam kızımdan bahsedenı vururyummmm:47::47::47::1::1:

Oğlunu paylaşmaya pek meraklısın. Hiç te paylaşamam valla. Ben oğlumu oğlan kurusu yapmaya niyetliyim :1::1::1::1:

Kızzz Oğlumuzun adını savundum ben alıntı yaptıydım senden :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gördüm gördüm takdir ettim seni. :42::42::46::46::46::46:Yetişemiyorum forum yoğunluğuna hem iş hem burası malum :52::52:

evet canım 20. haftada yapılıyor.ben doktoruma danıstım ben onermıyorum cok yusek oranda civa var dedi bende yapttırmıcam

Merhaba arkadaslar bu sayfayı yeni görüyorum ... Okudum son sayfaları tetanoz aşısı hakkında saglık ocağı söyledi sma doktoruma danıştığımda yPmssan da olur dedi bende kafam karıştı .. Saglık ocağı da zaten doktoru. Istemezse yaptırmayabilirsin dedi.. Yaptırmıycam sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende oğluşuma "Bera" ismini düşünüyorum.benim için anlamıda çok önemli buyuzden bu isim cok hosuma gidiyor.anlamı da bu isimde peygamber efendımız zamanında bı sahabe varmıs cook savaşalra katılmıs mubarek bı ınsanmıs.diğer anlamı "seçkin olma vasfı,fazilet,olgunluk" büyük ihtimal bera olucak oğluşumuz rabbim nasip ederse:16:

Insallah canım Rabbım kucagımıza almayıda nasıp etsın smıyle buyutsun ınsallah:1:

Canım ben ikiliyi yaptırdım.. doktoruma 3 lüyü yaptırmak istemiyorum dedim yanılma payı yüksek zaten sen bilirsin dedi yaptırmadım.. Detaylıya gircem sadece inşallah 22.haftada...

Yani etkilenmemek içten değil :) dün de iftar topundan korktum boşluğuma geldi rüyamda patlama oldu öldüm, gün içinde ufacık bişi olsa pat anında rüyamda :))
Benim doktorda 2li iyi cikti 3luye gerek yok dedi ama 4 lu yada ayrintili ultrasondan bahsetmedi bana yaa simdi sali gunu sorsam yine gerilebilirim.ama onceki muayenede ultrrason muayenemiz var demisti pfff bilemedim yine...

çok zevkli oluyor gerçekten :) ama dün mağazadan çıkarken eşim farkında mısın bize hiç bebek bekliyor muamelesi yapmıyorlar dedi, gerçekten de öyle yani hediye alıyoruz sanıyorlar :9:

teşekkür ederiz canım :16: her gördüğünü almak istiyor insan ama frenliyoruz şimdilik kendimizi :)
Benim karnim epey buyudu bana yapmazlar sanirim o muameleyi :)
Slm arkadaslar. kız annişleri bebişlerinize isim düşündünüzmü

Bizimki Sumeyye Ayse olucak :)
Özgü koyacağız kızlar.. Ablası Özde kardeşi de Özgü olsun dedik.. :nazar:
Cok guzel bi isim canim Ablasinin isminide cok begendim :)
Küçük kızıma NİL ismini düşündüm babası hala düşünüyor

Ya Fettah

Buda cok guzel bi isim canim..
Ben kisa isimleri cok seviyorum ama ilk bebegimizin ismini esim koyacak diye anlasmistik..

Arkadaslar birşey sorucam yardımcı olursanız sevınırım .. 16 haftalığız e haftadır uzanınca gobegımın pıt pıt attığını hissedıyorum .. Gözle görülebilecek bi göbek atması bu... Hatta yarım saat aralıksız attıgı oluyor size oluyor mu böyle

maşallah canım ya kaç haftalıksın? Ben 18 deyim. Ilk defa geçen gün elimi koydum karnıma, sağ taraftaki bebişin hareketlerini hissettim. Elimin altında pıt pıt atıyodu :))

sağ taraftaki daha hareketli oluyo demekki biizmkiler babaya tepki veriyo bu aralar bide müziğeee

arkadaslar birşey sorucam yardımcı olursanız sevınırım .. 16 haftalığız e haftadır uzanınca gobegımın pıt pıt attığını hissedıyorum .. Gözle görülebilecek bi göbek atması bu... Hatta yarım saat aralıksız attıgı oluyor size oluyor mu böyle

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah bebiş atakta o zaman canımmmmm

Back
X