• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Hahayyytttt ne kötülüğümüzü gördün de cadaloz olma yolundasın kızzz :20:
Biz gelinleri sevmiyeceğiz, onlara eziyet edeceğiz demedik ki :19::19: sadece oğullarımız bizim için çok değerli nasıl senin kızın değerli ise :19::19:
Yok yok ben kendimden korktum resmen. :52::52::52::52:
İçimde bilmediğim bir kaynana varmış :9::9::9: Oğlum olunca patladı tutamıyorum :9::9::9:

bende tutamıyorum yani kusura bakmayınnnnn :9::9:

Oğluşlarımız da annem o benim iyiliğimiz için karışıyor, fikirlerini söylüyor diyecekler :1::1::1:

hadi ordan siz öylemi diyorsunuz kaynanalarınızı çekiştire çekiştire kopartacaktınız :9::9:

Ayy benim kızımda var oğluşlarımda olcak, ama benim kaynana gibi davranmıcağım kesin yani. Kocamada hiç şikayet etmem kayınvaldeyi, umursamam dediklerinı onuda öyle kabullendim :)

Aaaaaaa oturur ağlarım bak burda görürsün o zaman :D :D

Valla şimdilerde kız anaları daha baskın ben ve çevrem de gördüğüm kadarıyla kaynanayı çeken erkekler artık..oyyy nerelere gidemmmm:)) ben kıyamam oğluma bak moralim bozuldu şimdi yine....BİTTEEEEEEEEEEER canımmm nerelerdesin biz kerttik de mi bizim sıpaları :)) gelinin bi ayağı burda olmalıııııııı :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyyy ne güldüm yaaa :9::9: odada yalnızım millet manyak dicek :9::9:
yan yana olsak şimdiden saç saça baş başa girişirdik heralde :92::92:

Zaten bakma bizimkisi laf yarın bi gün aman onlar mutlu olsun yeter diye pusar kalırız kesin :)) Benim ki hiç karışmaz bazen gel deriz gelir 3 gün zor durur bizde 4ncü gün döner memleketine... Aslında isterdim benimle arkadaş gibi olsun kayınvalidem diye...ben gelinime arkadaş gibi olurum bu durumda oğlum bende n gitmez kaleyi içten fethedeceğiz canım :D

işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyor :1::1:
o zaman sakın oğullarınızı evlendirmeyin turşularını kurun kızlarımızında başını yakmayın şunlara bak yaaa çirkef kaynanalar :9::9:
Sende Maş Allah pek mi mülaim çıktın. Nazarlara gelmeyesin :1::1::1:
daha şimdiden planlar planlar :9::9: genç onlar genç rahat bırakın :9::9:
Sen çok rahat bıraktın :19::19:
:9::9::9:
Ayyy Çok güldüm yorumuna canım tutma boşver sal gitsin :))))))))))) benim '' iyi ki ben benim gelinim değilim'' dediğim gibi:))))))))

Aynen iyiki :1::1: Lafta be başımıza gelince kimbilir ne yapacağız susup otururmuyuz, oturup ağlarmıyız, netice de oturuyoruz ama :1::1:
bende tutamıyorum yani kusura bakmayınnnnn :9::9:
yok canım olur mu ne kusuru :1::1:
Ayy benim kızımda var oğluşlarımda olcak, ama benim kaynana gibi davranmıcağım kesin yani. Kocamada hiç şikayet etmem kayınvaldeyi, umursamam dediklerinı onuda öyle kabullendim :)
Bende şikayet etmem sadece yapmaları gereken şeyleri yapsınlar diye eşime söylerim, eşim onlara söyler ama hala yapmazlar yapmazlar...

Zaten bakma bizimkisi laf yarın bi gün aman onlar mutlu olsun yeter diye pusar kalırız kesin :)) Benim ki hiç karışmaz bazen gel deriz gelir 3 gün zor durur bizde 4ncü gün döner memleketine... Aslında isterdim benimle arkadaş gibi olsun kayınvalidem diye...ben gelinime arkadaş gibi olurum bu durumda oğlum bende n gitmez kaleyi içten fethedeceğiz canım :D

Ayy fananaycım sen beni çok güldürüyosun ya :D

Ama benim kocam laf söyletmez çok fazla. Bende şikayet etmem zaten ona. Benim kaynanam biraz içten pazarlıklı. Ben genelde içten kızarım gerçi gözle görülür bir şey yaptığı yok benim kızgınlığım farklı şeylerden dolayı.. Çekiştire çekiştire kopartmıyoruz yaniiii :1::1:

Evet daha baskın bi benim ailem olsun kızım modunda neyi olsun ya hamileyiz şurda insan bir kere arar be :47::47: off sinirimi tepeme çıktı yine yaaww :47::47:

Benimki de benim evden ırak olsunda nerde olmak istiyorsa olsun. İnsan bir kere kırıldı mı toparlayamıyor açıkçası.

Kızlar herkez kaynanasndan yakınıyo. Tek kayınpederınden yakınan benm galiba😃😃bizdede o evlerden uzak olsun yanii.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:1::1::1: Seninki de farklı bir moral oldu. Kilolu güzel olacağız biz, tabi canım dengeli gidiyorum zaten hem bacaklarım hem kollarım genişliyor :1::1:
Hamilelik öncesinde zayıftım boyumda var kimse inanmıyor 5 kilo aldığıma :1::1: (gerçi hamile kalmadan öncede 2-3 ayda 5 kilo almıştım. toplam 10 kilo) ilk 5 kiloyu almasaydım vücut kitle endeksi zımbırtısında zayıf kategorisindeydim :1::1::1: Şimdi normalimm en azından :9::9:

en azından zayıfken başlamışsın ben hep şişkoydum :( tartılamıyorum bile korkudan bu akşam tartılayım bari

işte bizim plan bu kaleyi içten fethedicez. Fananayım iletişimi koparmayalım. Bizim fikirler uyumlu gidiyor :1::1:

Aynen iyiki :1::1: Lafta be başımıza gelince kimbilir ne yapacağız susup otururmuyuz, oturup ağlarmıyız, netice de oturuyoruz ama :1::1:

Bende şikayet etmem sadece yapmaları gereken şeyleri yapsınlar diye eşime söylerim, eşim onlara söyler ama hala yapmazlar yapmazlar...

allah neşemizi arttırsın ne diyim :9::9: iyiki benim oğlum olmamış kesin paralarmışım ortalığı allah biliyor işini yaaa :9::9:

ayyyyy ne güldüm yaaa :9::9: odada yalnızım millet manyak dicek :9::9:
yan yana olsak şimdiden saç saça baş başa girişirdik heralde :92::92:

Sorma bende gülüyorum habire delidir ne yapsa yeridir lafı bizim işyerinde hamiledir ne yapsa yeridir olarak değişmiştir :1::1::1:
ştttt gelsene sen bi belediyenin oraya hıııı :1::1::1::1::9::9::9:
Canın çektiyse girişelim :9::9::9:

Sorma bende gülüyorum habire delidir ne yapsa yeridir lafı bizim işyerinde hamiledir ne yapsa yeridir olarak değişmiştir :1::1::1:
ştttt gelsene sen bi belediyenin oraya hıııı :1::1::1::1::9::9::9:
Canın çektiyse girişelim :9::9::9:

getirtmeni şimdi oraya çok fena olucak :52::52::52:

davranma zaten karşındada bir kaynana olacak çünkü :9::9:
Şimdi böyle konuşuyoruz ama bakalım ozaman gelince bizede herşey batacak mı :D

Onlar bildiğinden şaşmazlar Canım. Biz ne dersek diyelim..

madem bizi anlıyon niye üstümüze geliyon :1::1::1:

kızında olsa oğlunda olsa kaynanalık kaynanalıkmış değişen bişiy yokmuş canım anlıyorum hemde çok iyi :9::9:

allahım allahım yalnız kaldım hiç kız anasını yokmu yawwww bugün ortalıkta aaaaaaaaaaaaaaaa :66::66:

kızında olsa oğlunda olsa kaynanalık kaynanalıkmış değişen bişiy yokmuş canım anlıyorum hemde çok iyi :9::9:

allahım allahım yalnız kaldım hiç kız anasını yokmu yawwww bugün ortalıkta aaaaaaaaaaaaaaaa :66::66:

Yetiştim cnmm. Destege geldik kızımla😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi böyle konuşuyoruz ama bakalım ozaman gelince bizede herşey batacak mı :D

Onlar bildiğinden şaşmazlar Canım. Biz ne dersek diyelim..
Şaşmıyorlar zaten de neysee işte sinir bozmaya gerek yok şimdi. Öncesinde ne hayır gördüm ki şimdi göreyim diyip oturuyorum popomun üstüne :15:

merhaba arkadaşlar
az önce sağlık ocağına gittim belki kalp atışlarımızı duyarım diye duyamıyoruz dedi hemşire gönderdi bizi :ssz: moralim bozuldu bu haftada çok hareketli değil geçen hafta çok hareketliydi meraklandım ne yapıcam bilemiyorum :50::50:

Dinleyiptemi duyamiyoruz dedi yoksa bu haftada duyulmaz filanmi dedi. Bende saglik ocaginda duydum ilkkez hemsire sordu hareketlerini hissediomusun o zmn hissetmiodum?? hyr dedim suphelndimi napti dinleyelim dedi dinledi. O zamn duydum kalp atislarini.. Hareketlerini hissediosan suphelnmeye gerek yok.

Back
X