Ikili temiz ciktiysa baska hic bir teste gerek yok canim. Tecrübeyle sabit.
Amniyosentez yaptirdik canim.
Allaha Şükür bebegimde hic bir hastalik yokmuş.
Oh.. Çok sevindim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aralık 2014 annesi olacaktım ama karnımda öldü ne zaman hamile kalırım yeniden acaba![]()
kızlar herkese merhaba bugün 17+5 olduk.heycanla cinsiyeti öğrenmeye gittik ama gel gör ki göbek bağı önüne gelmiş ve göremedik.onun dışında hersey yolunda.4 lü testide dr istedi ama yaptırmadan geldim
kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
şimdi öğrendik ve mutluluktan ağlamaktayız.
ayy canım benim maşallah size duyduğumdan beri hep aklımdaydın hep namazlarda ezan okunurken aklıma geliyordun rabbim sağlıkla kucağına alamyı da nasip etsin inşş şu an benimde gözlerim yaşardı
Oh.. Çok sevindim..![]()
anladım bacım çok sağolasın bu 4 lü test için diğerlerinde olduğu gibi hafta sınırı aralığı var mıdır?
birde devlet hastaneleri 4 lü testi yapıyor mu
bacımmmmmmm inşallahh çok çok iyisindir
devletemi özele mi gittin bacımmm
ben bu sıcaklarında etkisiyle acaip vurdumduymaz oldum yahu dışarı çıkmaya eriniyorum
bacımmmmm büyük büyük geçmiş olsun rabbim sağlıkla şifanı versin inşallah... anneciğin de gelmiş maden yat dinlennn allahım korusun güzel şeyler düşün
oh oh güle güle kullansın bıdık
güle güle kullan bacım o gözüken abajur muuuuu çok ciciiiiiii
guinnyler 900 tl ye var arkdş aldı ayhan bebe mi ne internetten
herhalde herşey artık fazlasıyla yolunda dimi bacımmm güzel haberlerini almak ve burda her daim güzel haberler paylaşmak ümidiylee![]()
gözün aydın canım :) çok sevindim
Gözün aydın canım çook şükür :) biz de 4lüyü yaptırdık da hala sonuç alamadık merakla bekliyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
gözün aydın canım:)) çok sevindim... Allah inşallah hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip eder...Allah tamamına erdirir inşallah canım :))
anladım bacım çok sağolasın bu 4 lü test için diğerlerinde olduğu gibi hafta sınırı aralığı var mıdır?
birde devlet hastaneleri 4 lü testi yapıyor mu
devletemi özele mi gittin bacımmm
ben bu sıcaklarında etkisiyle acaip vurdumduymaz oldum yahu dışarı çıkmaya eriniyorum
b![]()
canııım nasıl sevindim, çok şükür artık bir endişeniz kalmadı. Allah başka dert vermesin inşallah... aslında çok şükür bir dert vermiyor da bu gereksiz endişelerle kendimizi harap ediyoruz. ne demeli bu testlere bilmiyorum. ben de dörtlü sonucu bekliyorum, hayırlısı...kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
canım ben hiç bakamadım henüz ama görümcem çocuğunun ilk kıyafetlerini hatta beşik vs. hep ordan almış çok da memnun kalmış. bu yüzden benim de aklımda orası, bakmayı düşünüyorum.kızlar bilenelr bilmeyenler bişey sorcammmm
Mothercare in bebek giysi ürünleri nasıl (zıbın tulum body gibi)
canım hayırlısı olsun hakkında. belli mi olur belki o kadar aradıkalrı kişisindir ki doğum iznini sorun etmezler :) inşallah gönlüne göre olur canım..Kizlar cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin buraya vatan bilgisayar sube acicak muhasebeci ilanina basvurmutum dun aradilar mulakat icin referansim ve tecrubemle ilgili kendimden eminim ama hamile olmam dolayisiyla kabul edilmiycegimi biliyorum o yuzden gidince direk 4,5 aylik hamileyim sorun olacaksa hic baslamayalim mulakata diycem. Calismak istiyorum aslinda ama olmazsa olmaz yani dert degil..
..
kolay gelsin hayatım, bunu yazalı çok olmuş, artık herhalde epey hazırlamışsındır diyecem ama bunu gördükten sonra sayfaları geçiyorum geçiyorum fananay bitmiyoreskiden olsa tatlım ve mezem bu saate çoktan hazırdı pufff hiç de hazırlayasım yok kolaya kaççam sanırımmmmama napim ben yüklüyüm yüklüüüüüüü
ü
pek itici oldummmm
![]()
Aras isminin anlamını biliyor musun canım ya. Bende bu ismi çok düşünüyorum ama anlamı konusunda net bişey yok. Bazı yerlerde çok güzel şeyler yazıyor, bazı sitelerde hoş olmayan bi anlamı olduğu yazıyo.Çok güzel Türkçe bir isim ama anlamı kafamı çok karıştırıyor. s. s
Merhaba dedik ses yok ne bicim forum siz araniza yeni katilanlara boylemi davraniyrsunuz hickimse ilgilenmedi selam bile vermedi dogrusu cok incitici
Ama bende ıstıyorum bu lısteye benıde ekler mısın plzzzzz ?
Gulumcan8688
Yas 24
Sehır Istanbul
SAT 10 Mart
Dogum 15 Aralık
Ve erkek oglusumve ılk gebelıgım
kızlar bilenelr bilmeyenler bişey sorcammmm
Mothercare in bebek giysi ürünleri nasıl (zıbın tulum body gibi)