• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Canim hosgeldin. Kusurumuza bakma bazen yazilanlar arada kaynayabiliyor. Sen kac haftalik hamilesin cinsiyetini ogrenebildinmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18. Haftamdyim henuz cinsyet belli degil tesekkurler ilgilendigin icin cok bozuldum kimse sallamadi da

Dedim ya arada kaynayabiliyor bazen ben bile cevaplarimi yakalayamiyorum. Ayol 18 haftada nasik belli olmaz. Gostermiyorsa kizdir o kiz :sly:

18. Haftamdyim henuz cinsyet belli degil tesekkurler ilgilendigin icin cok bozuldum kimse sallamadi da

E baska doktora gostermednmı cnm. Ben cınsıyetı ogrendm. Garanti olsun dıye baska hastaneyede sordm. Ama gormuyolarsa bu zamana kadar kesın kızdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kolay gelsin hayatım, bunu yazalı çok olmuş, artık herhalde epey hazırlamışsındır diyecem ama bunu gördükten sonra sayfaları geçiyorum geçiyorum fananay bitmiyor :1: bir türlü işinin başına geçmek bilmemiş!!! :1:
bu arada araba meselesini de okudum bir yerlerde, çok geçmiş olsun canım...

Teşekkür ederim canım halloldu şükür :) yemek konusunda sallata ve mezeleri ev işini eşime havale ettim o bitirdi görevini ben sadece çorba işini hallettim misafirleri aç koymayacağım inşallah yemek de yetişecek tatlım :))

slm bayanlar üçlü testimi yaptırdım sonucum iyi çok şükür idrar tahlilide yaptı doktor bol miktarda lönkosit iltahap çıktı antibiyotik verdi ama ben kullanmak istemiyorum bitkisel bi öneriniz varmı acaba.

günaydın kızlar...
uzun süredir yoktum.nasılsınız bakalım ;-)

kızlar 20 haftaligim ama hala sabahları bulantılarim oluyor
birde doktorum oruç tutmami önermedi.bebeğin sıvısız kalmaması gerekiyormuş.

bende mecbur tutmuyorum oruç.ama vicdanim da hiç rahat değil.

ben de tutamıyorum içim hiç rahat değil, ramazanın ilk günü tuttum ama bulantım falan oldu sonra bıraktım tutmayı

Avrupa cnm ben. Ama kendı hastanmde 300 küsür dediya. Ama doktorumun tavsiye edecegı biyer varmı onu sorucam. İki hafta sonra kontrolum. Ozamn sorarm

Canım bana da 230 lira dediler bnde araştırma içine girdim devlet hastanelerinde de yapılıyomuş bazısında

Canım bana da 230 lira dediler bnde araştırma içine girdim devlet hastanelerinde de yapılıyomuş bazısında

Teldede bilgi vermiyolarki işte verseler hepsine gırıp cıkmak lazm yapıyomusunz dıye. Sen istanbuldsmsn

En iyisini yapıOn canım bir de minik kgüzel. var bebişler ikiz yükün bizimkinin üç katı... ben de yabancı değil gelenler diye kabul ettim yoksa zor gerçekten...kabul etmiş şükür canım etmemiş de eşim dava açcam demiş ifade fln vermişler polise, kabul etmiş öyle olunca adam karşılamış masrafı yaptırmışlar şükür ;)

Rabbim beterinden korusun cnm siz içindeyken bişey olmasın. Sevindim hallolmasına :) Bu arada hazırlıklar bitmiştir senin.Hamarat yüklü :D

Canim arasin anlami buluntu yada nehir adi olarak geciyor. Ben su anlami kullanarak vericem bu ismi. O benim buldugumm... Bana anlamli geldi. Kiz olursa da isim hazir. Hira :) Ama buyuk ihtimal erkek herhalde 12. Haftamda doktor % 51erkek diyerek kafami karistirdi. Neyse ki bu cuma 3lu testim var 16 haftam net doluyor. Bakalim hayirlisi. Bir de su giyecek problemini cozsem. Ne eski kiyafetlerime sigiyorum ne simdiden hamile kiyafeti alabiliyorum

İsmiyle sağlıklı mutlu yaşasın canım. Telaffuzu gerçekten çok güzel bir isim. Ben biraz daha düşünüp isim bulmam lazım. İki tane oğluşum olcak benim inşallah.ikisine birden isim arıyorum işim zor yani:p Bu arada kıyafet sorunu yaşayan çok var,eskiler olmuyor hamilelikler bol duruyor.İdare ediyoruz artık. Yarın eşimin arkadaşı iftara davet etti beni şimdiden kıyafet derdi sardı off

slm bayanlar üçlü testimi yaptırdım sonucum iyi çok şükür idrar tahlilide yaptı doktor bol miktarda lönkosit iltahap çıktı antibiyotik verdi ama ben kullanmak istemiyorum bitkisel bi öneriniz varmı acaba.

Gözün aydın cnm.. Yalnız iltihap fazlaysa kullanman daha iyi olmaz mı. Doktorun vermiş sonuçta gerek görmese vermezdi. Ayrıca hamilelikte çoğu bitkisel tedavi etme yöntemi zararlı diye biliyorum..

Tatlım doktorunun verdiği ilacı kullanmalısın, enfeksiyonu bitkisellerle çözemezsin, gebelikte güvenle kullanılan antibiyotikler var korkma. Ben 2 aylıkken dişim apse yaptı, şişti iltihaptan , mecburen 1 kutu antibiyotik kullandım, geçen ay da benim de idrarda enfeksiyon çıktı, doktorum yine antibiyotik verdi ve kullandım, özellikle idrar enfeksiyonunun tedavi edilmeyip ilerlerse erken doğum riski var iç bence..Bazı antibiyotikler plasentaya geçmediği için bebeğe bir zararı olmaz.

Teldede bilgi vermiyolarki işte verseler hepsine gırıp cıkmak lazm yapıyomusunz dıye. Sen istanbuldsmsn

İstanbuldayım canım ben Duygu hastanesine gidiyorum küçükköyde ama Eyüp devlet hastanesinde yapılıyomuş bi arkadaşımın yengesi orda yaptırmış haftaya oraya gidicem bakalım şansımı denicem bi

canııım nasıl sevindim, çok şükür artık bir endişeniz kalmadı. Allah başka dert vermesin inşallah... aslında çok şükür bir dert vermiyor da bu gereksiz endişelerle kendimizi harap ediyoruz. ne demeli bu testlere bilmiyorum. ben de dörtlü sonucu bekliyorum, hayırlısı...

canım ben hiç bakamadım henüz ama görümcem çocuğunun ilk kıyafetlerini hatta beşik vs. hep ordan almış çok da memnun kalmış. bu yüzden benim de aklımda orası, bakmayı düşünüyorum.

canım hayırlısı olsun hakkında. belli mi olur belki o kadar aradıkalrı kişisindir ki doğum iznini sorun etmezler :) inşallah gönlüne göre olur canım..

kolay gelsin hayatım, bunu yazalı çok olmuş, artık herhalde epey hazırlamışsındır diyecem ama bunu gördükten sonra sayfaları geçiyorum geçiyorum fananay bitmiyor :1: bir türlü işinin başına geçmek bilmemiş!!! :1:
bu arada araba meselesini de okudum bir yerlerde, çok geçmiş olsun canım...

İnsallah oyledir canim benim aslinda onlar kaybeder benim gibi disiplinli caliskan bi calisani bulmalari mumkun degil :D
Ne kadar ukalayim dimi?

Rabbim beterinden korusun cnm siz içindeyken bişey olmasın. Sevindim hallolmasına :) Bu arada hazırlıklar bitmiştir senin.Hamarat yüklü :D

Aynen canım eşimin morali bozuldu ben de öyle söyledim biz içindeyken olmasın da... Bitti her şeyim valla hazır ve nazır bekliyoruz:)) yüklüyüm ben tabi olduğu kadar artık :p :p :p :p

merhaba gözdem sen 3 lü yaptırmış mıydın? bende dün gittim yaptırdım ama 1 hafta sonra çıkacak sonuç. senin 3lü test zamanın değil mi aslında :26:

ple bilmiyorum ki test zamanını ben dr ikilin temiz 3lüye gerek yok 4lüyü yapalım dedi kağıt yazdı verdi kan ver diye bende yaptırmacağımı söyledim sizin kararınız dedi.dediğin gibi belkide 3 lü zamanı

canım benim ben de geçen yıl tamda bugünlerde aynı seyi yaşadım benimkiler ikizdi seni çok iyi anlıyorum su sana ne desem boş ama nolursun rabbime inan güven ve STRES ASLA YAPMA ben 4-5 kere klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ve adetimin 5.güünüzden itibaren hep bu iğnelerin ağrısı ile yaşadım olmadı her seferinde prolaktin hormonum yükseldi tabi stresden en son bir dr gittik oda rahim filmi çekti ve bana dediki sen bu ay hamile kalamazsın diğer aya gel aşılama yapalım dedi bende nasılsa hamile kalamayacağım diye hiç umursamadan hayatımda olmadığım kadar sakin bir şekilde adetimi bekliyordum ve ben o ayın sonunda yumurtlama takvimine göre hamile kalma olasılığımın düşük olduğu günlerde hamile kaldım rabbime binlerce şükürler olsun su anda 18 haftalık hamileyim çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz tek sorunumuz benim yaramaz cinsiyetini göstermiyor :))))
inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder
çok sevindim senin adına allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah benim bu ikinci bebeğimdi kızım 10 yaşına geldi şükür ben hamilelikten önce sigara kullanıyordum düşükte en büyük etken o oldu dr hamile kaldıktan sonra değil kalmadan en az 6 ay önce bırakmalısın dedi şimdi bu süreci geçirmeye çalısıyorum

canım benim ben de geçen yıl tamda bugünlerde aynı seyi yaşadım benimkiler ikizdi seni çok iyi anlıyorum su sana ne desem boş ama nolursun rabbime inan güven ve STRES ASLA YAPMA ben 4-5 kere klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ve adetimin 5.güünüzden itibaren hep bu iğnelerin ağrısı ile yaşadım olmadı her seferinde prolaktin hormonum yükseldi tabi stresden en son bir dr gittik oda rahim filmi çekti ve bana dediki sen bu ay hamile kalamazsın diğer aya gel aşılama yapalım dedi bende nasılsa hamile kalamayacağım diye hiç umursamadan hayatımda olmadığım kadar sakin bir şekilde adetimi bekliyordum ve ben o ayın sonunda yumurtlama takvimine göre hamile kalma olasılığımın düşük olduğu günlerde hamile kaldım rabbime binlerce şükürler olsun su anda 18 haftalık hamileyim çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz tek sorunumuz benim yaramaz cinsiyetini göstermiyor :))))
inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder

Cok üzüldüm allah yeniden bebis sahibi olmayı nasip etsin inşallah. .neden ölmüş ki cnm doktor ne dedi? Kacvhaftaliktin bir rahatsizligin falan var mıydı? ? Cok soru sordum ama inan cok üzüldüm :'(

Amin inşallah ben hamilelikten önce sigara kullanıyordum onun çok etkisi bence dr çalışıyordum yorgunluk kan değerlerinin düşük olması ve vitaminsizlikten dedi

Back
X