• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun çok üzüldüm kaç haftalıktı ki öldü. allah eşinle sana sağlık sıhat versin bende bir düşük yapmıştım 6 haftalık falandı doktorum bana 2 ay adet ol düzenli olarak 3. ay deneyebilirsiniz demişti aynı şekildede oldu allah tekrar kısmet etti. inş. sende ilerki aylarda bu mutluluğu tekrar tadacaksındır. umudunu kesme üzülme

Çok teşekkür ederim. banada 3 ay dedi ama malesefki sigara kullandığımı öğrenince süreci 6 aya çıkardı

kızlar merhabalar...

nette çok ucuz bir site buldum... siparişimi de verdim aslında kapıda ödeme kısmıda vardı da aman gelirde iş yerinde olmam birileri ödemek zorunda kalmasın diye kartla aldım bakalım nasıl gelecek ürünler sizlere de yazarım...

site bu en ucuzlarından 2 parça alıp deniyim dedim ama yine biraz açıldım inşallah iyi çıkar ürünleri... :KK76:

benim aldıklarım çok güzel çıktı da keşke doğumdan önce keşfetseydik burayı :KK43: sitede birbirinden şirin hamile kıyafetleri var ama geç kaldık..

Sizin aldıklarınız nasıl? memnun musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlarr bu gece kimsecikler yok sanirim :) pipidaslarim fananayimmm swiftimm doublecimmm nerelerdesiniz yahuu :) ayrica kiz annisleriii kasciii, bitterr ve adini sayamadigim tum cici anneler :) bu aksam esim ilk defa hissetti bebisimizi..Allahima bin kez sukurler olsun..yuzundeki ifadeyi tarif etmem mumkun deil :) yuzume baktikca guluo simdi :) Allah herkesin bebisini hissetmesini nasip etsin insss :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlarr bu gece kimsecikler yok sanirim :) pipidaslarim fananayimmm swiftimm doublecimmm nerelerdesiniz yahuu :) ayrica kiz annisleriii kasciii, bitterr ve adini sayamadigim tum cici anneler :) bu aksam esim ilk defa hissetti bebisimizi..Allahima bin kez sukurler olsun..yuzundeki ifadeyi tarif etmem mumkun deil :) yuzume baktikca guluo simdi :) Allah herkesin bebisini hissetmesini nasip etsin insss :)

Ayy ne mutlu size :16:
Eşim de kızımın tekmesini hissettikten sonra 2 gün boyunca sırıtarak dolaştı ortalıkta :1: Şimdi de çikolata yedirip yatırıyo elini tekmeletiyo, çok hoşuna gitti :1::emir_bebek:

Günaydın kızlar ve bebekleri
Herkese güzel bi pazar olsun

0306cığım hayırlı olsun, eşinde hissetmis yavrunuzu
Ne güzel histir kimbilir, daha ben hissedemedim
Bakalım biz ne zaman taniscaz oglumuzun hareketleriyle

Bazen kalp atışı hissediyorum göbeğimde ama kendi nabzım mi, yavrumun mu anlamıyorum

Aynen canım eşimin morali bozuldu ben de öyle söyledim biz içindeyken olmasın da... Bitti her şeyim valla hazır ve nazır bekliyoruz:)) yüklüyüm ben tabi olduğu kadar artık :p :p :p :p

Fananaycim geçmiş olsun, carpanin masrafı üstlenmesine sevindim
Allah her türlü kazanın beterinden korusun
İftar hazırlıkları içinde eline sağlık, Allah kabul etsin
Ben bu sene kimseyi almıyorum iftara, kimse kusura bakmasin

Kızlar gelelim bana, hamileligim iyi gidiyor şükür
Bayram sonrası ayrıntılı için çağırdı doktor, zaman geçsin diye bekliyorum
Daha Oğluşumun hareketlerini hissetmedim iyidir heralde kuzum
Allah hepimize sağlık versin

slm bayanlar üçlü testimi yaptırdım sonucum iyi çok şükür idrar tahlilide yaptı doktor bol miktarda lönkosit iltahap çıktı antibiyotik verdi ama ben kullanmak istemiyorum bitkisel bi öneriniz varmı acaba.

Bende antibiyotik kullaniyorum suan sonucta iltahap fazla miktarda olmasaydi vermezdi doktor.ilerlemeden kullan bence

Amin canim :) Nekadar fevkalade duygular degil mi :)) ben oglusumu hissediyorum ama henuz babasi hissetmedi sanirim bizde yirminvi haftayi bulacak babamizin hissetmesi oyle cok istiyorum ki hissetmesini o duyguyu tatmasini. Hamile oldugumuza inanmiyor bazen benim ki oyle hissediorum ben 😜darisi bizim basimiza insallah 👼👼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın annişler :) ayy bugün oğluşlarımı rüyamda gördüm. Çok güzeldi emzirdim onları :)) Hatta uyandım, tekrar görürüm diye uyumaya bile çalıştım :D Kızımada hamileyken görmüştüm rüyamda.Doğduğunda rüyama giren bebekti kızım :))) Çoğu anne görüyor yavrusunu rüyasında kızlar. İnşallah sizde görürsünüz...

Kizlarr bu gece kimsecikler yok sanirim :) pipidaslarim fananayimmmhissetmiş, doublecimmm nerelerdesiniz yahuu :) ayrica kiz annisleriii kasciii, bitterr ve adini sayamadigim tum cici anneler :) bu aksam esim ilk defa hissetti bebisimizi..Allahima bin kez sukurler olsun..yuzundeki ifadeyi tarif etmem mumkun deil :) yuzume baktikca guluo simdi :) Allah herkesin bebisini hissetmesini nasip etsin insss :)

Günaydın canım :) Akşam kimsecikler yoktu bende baktım çıktım hemen. Ayy ne güzel eşin bile hissetmiş, benim daha o kadar net değil. Çok güzel bir duygu dimi ya. Bu aylarda annelik hormonları tavan yapıyor, rüyama girdi oğluşlarım, çok özlüyorum ben onları. Vakit geçsin biran önce. Gelsin bebişlerimiz :(

Günaydın annişler :) ayy bugün oğluşlarımı rüyamda gördüm. Çok güzeldi emzirdim onları :)) Hatta uyandım, tekrar görürüm diye uyumaya bile çalıştım :D Kızımada hamileyken görmüştüm rüyamda.Doğduğunda rüyama giren bebekti kızım :))) Çoğu anne görüyor yavrusunu rüyasında kızlar. İnşallah sizde görürsünüz...
Günaydın dubleannemiz, çok güzeldir rüyası bile şimdi onların
Maşallah
Ben de hamile olduğumu öğrendim ertesi gece rüyamda bi erkek bebek emzirmistim
Ruyada hissettiğim koku bile hala burnumda
İnşallah herkes görür gerçekten çok güzel
Sen isim düşündün mu canım
Benim de oğlum olacak ama henüz aklımızda birşey yok

hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar annemler gitti bu sabah artık beyimle yalnız kaldık 2 aydır iyi alışmışız gelen gidene :(

Ne guzel duygudur maşallah ben daha görmedim hiç .. Benımde gecen gece eşim gormuş .. Darısı basıma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar annemler gitti bu sabah artık beyimle yalnız kaldık 2 aydır iyi alışmışız gelen gidene :(

Günaydın canım benim. Allah yeniden kavuştursun inşallah annenlere. Neyse birazcık da baş başa kalmak lazım kocişle:1:

Günaydın şımarık, sana da hayırlı pazarlar
Allah kavuştursun annenlere bidaha
Benimki 10 dklik mesafe olduğundan kalmaya gelmiyor haliyle
Biz gidiyoruz arada yemege vs

Back
X