• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Evet canım olabilir o zaman pipimiz çıkmamıştı ve kapkara bi kızdı :)) ayyy eminim çok heyecanlıdır canım biz şimdi ultrason fotosundan babamı annemi kime benziyor diye bakıyoruz ikiz olsa onları kıyaslarduk benziyorlar mı diye :))

Ayyy maşallah ya darısı bana artık çok hevesleniyorum siz böyle yazdıkça :)

Canım ya valla ben de kıyamam sen beş aylık oldun cinsiyet net değil şaka gibi :) bi dahaki kontrolünüz ne zaman???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben şuan baya benzetiyorum onları. Hele son gittiğimde yüzleri dönüktü tıpa tıp aynılar :D

Ben de sendenim şekerim..:)) En az 7 aylık olana kadar hiçbir şey almam.. Takılma be canım alışveriş dediğin nedir ki 1 haftada halledilir ne var yani..
zaten o konuda anneme güveniyorum canim ilk torun olduğu için bebeğine bohça yapacakmis öyle bir adet var bizde :) bir de istanbuldayim emin önünde havuzlu han varmis oraya gidip herseyini aliriz inşallah da yeter ki saglikla kucagimiza alalim. Simdi arastiriyorum bende vakrimi oyle degerlendiriyorum bebek arabasidir odasidir falan vakti gelince gidip aliriz inşallah :)

Hadi bakalim bahtlari guzel olsun insallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım hepsinin güzel olsun :)
Evet tatlim yaa ruyada bile cinsiyet belli degil bende hayatim boyunca hep belirsizlikler yasadim zaten.esimle bile tanismamizdan 5 yil sonra evlendik nisanlanana kadar hep belirsizlik vardi uzak sehirlerde oldugumuz icin..kpss den bile hep sinirda puanlar aldim.ne umutlanabildim ne umudumu kesebildim :D
Sen sutun cikmasi nasi bi his biliyosun ben bilmeden nasi hissettim oyle biseyi aklim almiyo.ama guzeldi :)

Sali gunu hayatim iple cekiyorum tam 1 ay olacak insallah arkasini donmez yine sabah endokrin konrolum var ogleden sonrada kadin dogum..

Ben decaviti gunasiri aliyorum kan hapini hergun iciyorum canim..

Gozunuz aydin canimm..

Ayy bende hic kusemem hemen affederim..bide yuzune bise diyemem mesaj atarim baska odadan sen niye boyle dedin kalbim kirildi falan diye :D
Yalniz kalamayinca duygularini belli edemedi demekki adamcagiz ne yapsin..hep mutlu olun canim :)

Geç olsunda güç olmasın :)
Sütün çıkışınıda az çok tahmin ediyosundur, ona göre hissetmişsindir bişeyler :))

Sağol canım tanışalı da 10 sene oldu da bebek için fazla bekledik biz yaş oldu 27 :) ayy yeni geçmiş sizin yıldönümü de hamiş hamiş :) artık öyle bi idare etcez bu sene;) anladım canım ben o üç noktayı :D

Amin canımmm :) sen de dikkat et annesi :))

Canım kaç haftalıkken yaşamıştın kaybını:what::what: Bu saatten sonra o risk çok az dedi doktor bana ama yaşayanları duyunca korkuyorum ben de...annem de alma ilk 7 ay diyor dayanamadım 2 tanecik zıbın aldım sadece ;)
canim 4-5 haftalikti keseyi bile görmemiştim kimyasal gebelik dediler zaten öğrendikten iki i gün sonra düşük yapmaya basladim kendimi aptal gibi hissettim boşluğa düşüyor insan kötü bir durum :( simdi iyi gidiyoruz çok şükür ama korkular bitmiyor doğduktan sonra belki daha da artacak annelik çok tuhaf bir duyguymus :) senin cinsiyet de belli tabi frenlemek zor olur kendini bizim daha belli değil haftaya inşallah :)

Bizde şimdi alışverişten geldik. Kendime hamilelik bişeyler alayım dedim, sinir oldum ya. Burada bitek lcw de var hamile pantolonu. Ya şort ya kapri yada paçaları yırtık modellerden :/ bir tane buldum kendime uygun ondada beden yoktu. Bakalım bu akşam merkeze gidicez inş. oralarda bulurum...

zaten o konuda anneme güveniyorum canim ilk torun olduğu için bebeğine bohça yapacakmis öyle bir adet var bizde :) bir de istanbuldayim emin önünde havuzlu han varmis oraya gidip herseyini aliriz inşallah da yeter ki saglikla kucagimiza alalim. Simdi arastiriyorum bende vakrimi oyle degerlendiriyorum bebek arabasidir odasidir falan vakti gelince gidip aliriz inşallah :)

Ay o eminönü bizdede meşur. Annmde eminönüne gıderız toptan alırız diyo.

Al benden de o kadar içimde hep bi korku var ilk bebek olduğundan belki de yalnız değilsin yani kafana takma hormonlara at suçu😄 Hem bence daha erken para biriktir o zamana kadar araştırma yap sonraaa çılgınlar gibi alışveriiiişşşş👯👯
kesinlikle hormonlar 😀bir gün karnimi sevip bebegimle konuşurken ertesi gün kaybetme korkusu yasiyorum cok mutsuz oluyorum denge denen birşey kalmadi 😊bende simdi araba,beşik,oda gibi demirbaslari arastiriyorum 7 ayı doldurunca dediğin gibi alisveriiisss 😄😄😄

Ay o eminönü bizdede meşur. Annmde eminönüne gıderız toptan alırız diyo.

ben hic gitmedim ama anneler biliyor işte :) geçen eminonune gittiğinde ugramis kendini kaybetmiş koskoca kadın 😂 bebekler için aklina gelecek herşey varmis ama frenlemis kendini kadincagiz 3 tane çoraplar ayakli tek alt eşofman alip cikmis 😄

Kızlar nasılsınız? ya ne güzel bebişlerinizi rüyanızda görmüşsünüz emzirmişsiniz bile çok özendim çok güzel bi duygu olsa gerek darısı göremeyenlerin başına..😌 normalde her gece rüya görür sabah hemen eşime anlatırdım çok gülerdik saçma rüyalarıma😊😊 hamile kaldığımdan beri nerdeyse hiç rüya görmüyorum bende ters tepti heralde😁

İnşallah sende görürsün canım en kısa zamanda :)

Kızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::rolleyes::what:

Canım geçmiş olsun. Dün fazla ayakta kaldığın için olabilir. İnşallah geçmiştir artık. Geçmediyse ayakların yukarı gelcek şekilde yat...

Ben hala hissetmiyorum hareketleri 10 gün önce felan bikaç kez hissettim ama artık tık yok endişelyim 18+5 iz bu
Gün cinsiyetimiz kız bunla bi ilgisi varmı erkek bebekleri daha hareketli olur mu öyle diyorlar doğru mu bu annecikler

endişelenme canım...ben de 19. haftama girdim ama sadece damar atması gibi hissediyorum...benim kuzum erkek:nazar: ben de minik tekmeleri bekliyorum...:31:

Ya aslinda benim bebek ultrasonda cok hareketli ama bende hissetmiyorum.kiz oldugu icin kemik yapisi ile ilgili olabilir bence benimkide kiz

Cinsiyetle cok baglantili oldugunu dusunmuyorum. Ben kizima hamileligimde bu zamanlarda gayet aktif hissediyordum. Ama bunda nerdeyse 21. Haftaya giricem ve erkek en ufak bir kımıldama yok malesef:(( cuma gidicektim kontrola gidemedim. Yarina aldim randevuyu bakalim yarin gorucez insallah pasamizi..

ben hic gitmedim ama anneler biliyor işte :) geçen eminonune gittiğinde ugramis kendini kaybetmiş koskoca kadın 😂 bebekler için aklina gelecek herşey varmis ama frenlemis kendini kadincagiz 3 tane çoraplar ayakli tek alt eşofman alip cikmis 😄

Bız yakınız oraya annm her gıttgnde ufak tefek seyler alıyo. İlk kız torun olucak inşallahhh. Oyuzden frenleyemiyo kendini

Haftasonları bu kadar yazmasanız nooolur yani, yetişemiyorum :)
Ben iki gündür temizlikle uğraşıyorum, iki oda süpürüp bir saat yatıyorum ama yine de belim çok feci ağrıyor :( hatta dün hapşurdum ve tutuldum bir an. magnezyuma başlayamadım hala, ondan mı acaba kızlar ne dersiniz?

benim aldıklarım çok güzel çıktı da keşke doğumdan önce keşfetseydik burayı :( sitede birbirinden şirin hamile kıyafetleri var ama geç kaldık..

Sizin aldıklarınız nasıl? memnun musunuz ?

ya işyeri adresimi vermiştim perş. cuma işe gitmedim. yani ancak pazt günü görebileceğim aldıklarımı ama yazarım burdan nasıl çıktıklarını... 2-3 gündür dışarda alışverişe çıktım ay hem sıcak hem yoruluyorum eğer güzel çıkarlarsa hiç dolaşmayacağım netten alacağım herşeyi...

Ben şuan baya benzetiyorum onları. Hele son gittiğimde yüzleri dönüktü tıpa tıp aynılar :D

Maşallah ya :)

canim 4-5 haftalikti keseyi bile görmemiştim kimyasal gebelik dediler zaten öğrendikten iki i gün sonra düşük yapmaya basladim kendimi aptal gibi hissettim boşluğa düşüyor insan kötü bir durum :( simdi iyi gidiyoruz çok şükür ama korkular bitmiyor doğduktan sonra belki daha da artacak annelik çok tuhaf bir duyguymus :) senin cinsiyet de belli tabi frenlemek zor olur kendini bizim daha belli değil haftaya inşallah :)

Anladım canım Rabbim tekrarını yaşatmasın..sağ salim gelsin bebekler inşallah:) evet çok zor tutuyorum iki zıbınla biraz frenledim :)) sen de yarın zor durursun öğrenince cinsiyeti inşallah canım haber ver bize :)

Kan hapını asla ihmal etme canım.. Gece yatarken al ben de öyle yapıyorum, sabah aç karına içtim bir kere, ve kustum, o sebeple gece alıyorum..

Evet tecrübeli herkes aynını söylüyor ve ben hala çok korkuyorum canım :( ama korkunun ecele faydası yok bu gece Bismillah deyip başlayacağım ;) süt ürünü alma diyordun değil mi??

Ben iki gündür temizlikle uğraşıyorum, iki oda süpürüp bir saat yatıyorum ama yine de belim çok feci ağrıyor :( hatta dün hapşurdum ve tutuldum bir an. magnezyuma başlayamadım hala, ondan mı acaba kızlar ne dersiniz?

Kolay gelsin canım çok da yorma kendini sen dikkat et;) magnezyumdan mı bilmem ama bana doktorum hiç vermedi magnezyum çok şart değil demek ki sanki??? bilemedim ki ben de şimdi tecrübesizlik kötü :)

Son düzenleme:

Ben temzlik gorevini toz hariç eşime bıraktım. Sagolsn o yapıyo valla. Allah razı olsn kocişimden

Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar. Bazen foruma baktikca görüyorum ki bebeklerinize eşyalar alan arkadaslarimiz var ben daha hiçbirşey almadim 7-8 aylik olana kadar almayi düşünmüyorum annem de boyle düşünüyor bilmiyorum geç mi kaliriz ama ne bileyim korkularim oluyor arada ya birşey olursa diye Allah korusun benim bir dusugum var da o yüzden mi bilmiyorum bu düşüncelerden nazil kurtulucam ödüm kopuyo bebeğimi kaybederim diye o yüzden elim biseye gitmiyo hediye gelen 3-5 parca birşey var. Öyle işte ne yapicam bilmiyorum beni rahatlatacak birileri var mi :(

Nasil rahat hissedeceksen oyle davran kuzum seni cok iyi anliyorum dusugum yok ama cok buyuk risk altindayim wc icin kalkiorum yataktan genelde hep yatiorum korkularinin aynisi bendede var. Evlenmeden aldigim oyuncaklar kitaplar elbiseler dururken sindi hamileyim ama sadece vitrinlere bakip kiyamiorum ya bisey olursa diorum herseyden sogurum ozaman. Bi dogsunda saglikla bi kucaklayalim sonra rabbim omur verdiklce zamanlar bizim. Zaten kis bebekleri olacaklar dusununce dogduktan hemen sonra almak bile erken gibi. Uzme kendini. Biz inanacagiz onlarda dogacaklar insallah :)

Ben de sendenim şekerim..:)) En az 7 aylık olana kadar hiçbir şey almam.. Takılma be canım alışveriş dediğin nedir ki 1 haftada halledilir ne var yani..

Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar. Bazen foruma baktikca görüyorum ki bebeklerinize eşyalar alan arkadaslarimiz var ben daha hiçbirşey almadim 7-8 aylik olana kadar almayi düşünmüyorum annem de boyle düşünüyor bilmiyorum geç mi kaliriz ama ne bileyim korkularim oluyor arada ya birşey olursa diye Allah korusun benim bir dusugum var da o yüzden mi bilmiyorum bu düşüncelerden nazil kurtulucam ödüm kopuyo bebeğimi kaybederim diye o yüzden elim biseye gitmiyo hediye gelen 3-5 parca birşey var. Öyle işte ne yapicam bilmiyorum beni rahatlatacak birileri var mi :(

Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum canlarım.
Yeter ki cebinde paran olsun takır takır her şeyi alırsın 1 haftada:8:

Maşallah ya :)

Anladım canım Rabbim tekrarını yaşatmasın..sağ salim gelsin bebekler inşallah:) evet çok zor tutuyorum iki zıbınla biraz frenledim :)) sen de yarın zor durursun öğrenince cinsiyeti inşallah canım haber ver bize :)

Evet tecrübeli herkes aynını söylüyor ve ben hala çok korkuyorum canım :( ama korkunun ecele faydası yok bu gece Bismillah deyip başlayacağım ;) süt ürünü alma diyordun değil mi??

Kolay gelsin canım çok da yorma kendini sen dikkat et;) magnezyumdan mı bilmem ama bana doktorum hiç vermedi magnezyum çok şart değil demek ki sanki??? bilemedim ki ben de şimdi tecrübesizlik kötü :)

canım kan ilacı da benim bildiğim süt ve süt ürünleri ile beraber alınmıyor.
bir de c vitamini demirin emilimini arttırıyormuş.
ilacı aldıktan sonra c vitamini içeren bir şeyler yersen daha çok emilirmiş demir.
naçizane bilgin olsun:54:

Back
X