Allah sağlıkla yeniden hamile kalmani ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
amiiin.. inşallah bebek isteyen herkeze nasip eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla yeniden hamile kalmani ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
Günaydın annişler :) ayy bugün oğluşlarımı rüyamda gördüm. Çok güzeldi emzirdim onları :)) Hatta uyandım, tekrar görürüm diye uyumaya bile çalıştımKızımada hamileyken görmüştüm rüyamda.Doğduğunda rüyama giren bebekti kızım :))) Çoğu anne görüyor yavrusunu rüyasında kızlar. İnşallah sizde görürsünüz...
Yok canım ne çok bilmişliği aşk olsun :)) senin iyi cesaret iki defa ben birde tövbe ettimöğretmenim ben tatildeyim şimdi çok şükür canım çalışmıyorum... Temizlik ve sallataları eşim halletti ama servisi çayı bulaşığı vs derken hiç oturmadığımı farkettim yorulmuşım çok..artık sıradakileri seneye ramazanda alırım oğlumla birlikte inşallah teyzesi :))
Kac gundur resmen yagmur duasindaydim kizlar eltilerim guluor bugun soyleye soyleye yagdirttin die :) normalde tuzladan pek hazetmiorum gelin geldim buraya die ama bole serin olusu suan beni cezbetti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi canım zaten ben çağırıyorum arkadaslar otur oturduğun yerde diyor cok zorlamamak lazım.. Bide bana gelenler hep arkadas yani yemek sonrası hep yaprdımcılar çaylarını bıle kendi alıyor .. Birazda ondan dolayı rahatım sanırım
Gecicek canim seninkide insallah..
Ben sana gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma tatlim
Keske gelseydiniz tura tanisirdik ne guzel :)
Ya aslında bana gelen de yabancı değil diye aldım bulaşığı vs birlikte yaptık ama nazlı çıktım ben sanırım :)
Teşekkür ederim canım ne kusuru :) ya aslında bebik doğmadan şöyle rahat gezmek istedik Son kez.. heveslendik de epey ama çarşıda fln bi.saat gezsek oturcak yer arıyor gözlerim kendime güvenemedim malesef.. Yoksa be güzel olurdu valla :)
Ya aslında bana gelen de yabancı değil diye aldım bulaşığı vs birlikte yaptık ama nazlı çıktım ben sanırım :)
Teşekkür ederim canım ne kusuru :) ya aslında bebik doğmadan şöyle rahat gezmek istedik Son kez.. heveslendik de epey ama çarşıda fln bi.saat gezsek oturcak yer arıyor gözlerim kendime güvenemedim malesef.. Yoksa be güzel olurdu valla :)
Fananayim gobisinin altindaki agri nasil oldu :) tatlim benim de gectigimiz hafta ici oldu ole bi agri..bi saat falan ara ara agridi durdu..cok durmadim ustunde dusunmedim gecti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım hem nazlıda olalım nolcak ☺️ insanın günü gününe uymuyor maalesef ..
Aaa tuzla da mısın bende tuzladayim ustelik bende gelin geldim buraya
Kizlaarr.. karnimin icinde baloncuklar patliyo gibi oluyo. 18+1im bebegim olabilir mi bu. Hissedenler nasil bi hs anlatabilir mi :))
kizlar petitomu artık çok rahatca hissediyorum özellikle size benden tavsiye yataga komple uzanin yastıkta olmasin komple uzanin elinizi koyun karniniza bi tekmeliyoki :)))
Aynen oyle bi his canim ben artik ara sirada olsa daha buyuk hareketler hissediyorum :)Kizlaarr.. karnimin icinde baloncuklar patliyo gibi oluyo. 18+1im bebegim olabilir mi bu. Hissedenler nasil bi hs anlatabilir mi :))
Aaa ne kadarliksinn
Ben hala hissetmiyorum hareketleri 10 gün önce felan bikaç kez hissettim ama artık tık yok endişelyim 18+5 iz bu
Gün cinsiyetimiz kız bunla bi ilgisi varmı erkek bebekleri daha hareketli olur mu öyle diyorlar doğru mu bu annecikler
Kızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::what:
kizlar petitomu artık çok rahatca hissediyorum özellikle size benden tavsiye yataga komple uzanin yastıkta olmasin komple uzanin elinizi koyun karniniza bi tekmeliyoki :)))
Hahaha aynen canim ben de ole yapiorum :) bi de benim gobek deligim acildi baya sizin de ole miii :)