• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Nasil peki alistin mi ben alisamadim bi turlu 7 aydir burdayiz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 8 aydır burdayim, alismak konusuna gelince sadece Tuzla ya değil yeni hayatima da alismsya çalışıyorum, izmirden geldim ben, ailemi, arkadaşlarımı, 15 yıllık iş hayatımı bıraktım geldim, ev hanimi oldum :) Allah'tan bebişim tam zamaninda geldi yoksa cok zor olurdu benim için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun ilk tekmesini duydum bebisimin. Saka gibiydi. Hani bagirsak hareketi veya gurultu gibi degil. Ablamda o an karnimi ovaliyordum pıt diye bisey atti icimde. Bisey diyimmi insan varligini hissedene kadar icinde bir kalp tasidigina inanamiyor. O simdi miniminnacik ayagiyla tekme atiyor:eek:

Bugun ilk tekmesini duydum bebisimin. Saka gibiydi. Hani bagirsak hareketi veya gurultu gibi degil. Ablamda o an karnimi ovaliyordum pıt diye bisey atti icimde. Bisey diyimmi insan varligini hissedene kadar icinde bir kalp tasidigina inanamiyor. O simdi miniminnacik ayagiyla tekme atiyor:eek:

Gözün aydın canım. Çok güzel ve değişik bir duygu dimi :)

Kesinlikle hareketini hissedince tam olarak anlıyo insan ayy yerim onun ayaklarını😆😆 gözünaydın canım

Evet mukemmel....

Galiba ondan oldu çok pişman oldum bir.daha doğurana kadar yemekli misafir tövbe :( azaldı çok hafif ama var hala canım...

Teşekür ederim canım sabah içemem diye akşam içeçeğim bu sefer de ney içmemem gerek onu unuttum :D sağolasın tekrar canım ;)

Geçmedi canım ya :( hafifledi biraz ama.dün yoruldum ondan oldu sanırım..kızlar sakın iftara misafir almayın çok kötü oluyor...böyle adet sancısı gibi ama daha hafif ve sabit

Aynen cnmya dun benmde misafrm vardı baya yoruldm. Şimdi cok agrım varr

Günaydın annişler,

Ama siz hafta sonu doldurmuşsunuz yine :( Okuyana kadar canım çıktı. Eksik kalmayayım diye her sayfayı okudum :1:

Kızlar bişi sorcam ACİLL.... uyandığımdan beri göbek dediğimin 3 parmak kadar altında sabit azalmayan bir ağrı var..başta umursamadım ama azalmayınca korkmaya başladım yaşayan var mı??? Size sormadan eşime de bişi demedim henüz :what::rolleyes::what:
Canım 1 hafta dan daha uzun süre benimde ağrıdı. Tam göbek deliğimin 1-2 parmak altı. Acı gibi ağrı gibi. Bu genellikle gebelerde rahim büyürken göbeğe uyguladığı baskıdan kaynaklıymış. Benim geçti çok şükür ama bu tarz ağrılar çekeceğiz rahim büyüdükçe. Allah başka dert vermesin :1::1:

Ohh Maş Allah. Aynen dediğin gibi hissedince aaa ben gerçekten hamileyim diyorsun :1::1: Çok güzel bir his. Bir müddet hissetmeyince de endişe edip yemediğin tatlı kalmıyor :1::1:
Herkeslere günaydin in:49:
Günaydın canım :16::16:

Aynen cnmya dun benmde misafrm vardı baya yoruldm. Şimdi cok agrım varr

Günaydın canım,

Seninde mi var ? Yorgunluktanda olabilir ama daha çok rahim büyüdüğü içinmiş. Benim haftam sizden önde olduğu için yaşadım. Doktorumda bu haftalarda rahim büyüyor baskı yapıyor dedi. 1 haftaya yavaş yavaş geçti benimki. İnş Allah sizin de geçer.

Günaydın canım,

Seninde mi var ? Yorgunluktanda olabilir ama daha çok rahim büyüdüğü içinmiş. Benim haftam sizden önde olduğu için yaşadım. Doktorumda bu haftalarda rahim büyüyor baskı yapıyor dedi. 1 haftaya yavaş yavaş geçti benimki. İnş Allah sizin de geçer.

İnnşş. Tesekkur ederım cnmm. Ben işten cıkıp koşturarak gıttm yemklerı yetiştırebilmek için. Ondan buyuk ihtımal. 3 saat hc oturmadm. Sonrasında servis yap caydı derken pert oldum

Nasil rahat hissedeceksen oyle davran kuzum seni cok iyi anliyorum dusugum yok ama cok buyuk risk altindayim wc icin kalkiorum yataktan genelde hep yatiorum korkularinin aynisi bendede var. Evlenmeden aldigim oyuncaklar kitaplar elbiseler dururken sindi hamileyim ama sadece vitrinlere bakip kiyamiorum ya bisey olursa diorum herseyden sogurum ozaman. Bi dogsunda saglikla bi kucaklayalim sonra rabbim omur verdiklce zamanlar bizim. Zaten kis bebekleri olacaklar dusununce dogduktan hemen sonra almak bile erken gibi. Uzme kendini. Biz inanacagiz onlarda dogacaklar insallah :)

haklisin canim benim bunda da 8.haftada kanamam oldu doktorun iğne verdi yatacaksin kalkmayacaksin dedi ama ben pek yatamadim biliyordum çünkü hissettim düşmeyecekti birakmayacakti bebeğim beni. Birakmadi da tutunmuş bana meleğim bir problemimiz yok su anda allaha şükür. Ama benim bu korkularimi her anne adayi yasiyordur biliyorum yalniz olmadigimi o yüzden sizlerle paylastim iyiki paylasmisim gerçekten rahatladim :) hamilelikte hep pozitif düşünmek lazim bebislerimiz saglikla doğacak inşallah 😊

İnnşş. Tesekkur ederım cnmm. Ben işten cıkıp koşturarak gıttm yemklerı yetiştırebilmek için. Ondan buyuk ihtımal. 3 saat hc oturmadm. Sonrasında servis yap caydı derken pert oldum

Misafir olunca oturman pek mümkün değil zaten. Cumartesi gecesi bizde arkadaşıma davetliydik. Ev sahibi arkadaşım evde çocuk bakıyor 7-8 aylık bir erkek bebiş. Diğer arkadaşında 7 aylık erkek bebişi var. Ben oruçlu değilim ya onlar rahat yemekleri yesinler diye ağlayan bebişle ilgilendim durdum sonra yemek yedim. Onlarla oynadım falan derken ben bile misafir olarak gittiğim evden yorgun ayrıldım :1::1::1:
Bende önümüzdeki hafta alacağım arkadaşları yemeğe :1: İnş allah kolay atlatırım :1::1:

Günaydın canım,

kızlar siz nasıl misafir ağırlıyorsunuz :44: ben çok hareketli ve misafir ağırlamayı seven biriydim ama artık gücüm yok cidden çaya bile arkadaşlar gelse ertesi gün full uyuyorum elimde değil ben ce kendinizi zorlamayın ayrıca bende acayip hararet var evde sürekli şortla oturuyorum

Ainen canim hortum evlerin catilari uctu denizdeki kayiklar kiyidaki evlerin catisina ucmustu korkunc manzaraydi cok sukur gecti buarada uyumusum biliormusun esimin teli ile uyandim biraksa daha iftarda kalkicam :)

allahh korusun böle şeylerden yaa... ohhh uyumuşsun ne güzel,ben nedense gündüz bi uykuya dalamıyorumm :52::52: günaydın bu arada :3:

kızlar siz nasıl misafir ağırlıyorsunuz :44: ben çok hareketli ve misafir ağırlamayı seven biriydim ama artık gücüm yok cidden çaya bile arkadaşlar gelse ertesi gün full uyuyorum elimde değil ben ce kendinizi zorlamayın ayrıca bende acayip hararet var evde sürekli şortla oturuyorum

Bazen ben kendimi çok enerjik hissediyorum bazen çok yorgun hiç belli olmuyor :1::1: İyi sen yine şort giyiyon ben resmen don atlet modundayım :17::17: Göbekte sürekli açık olacak :1::1: Eşim bile diyor kapat şu göbeğini EYMEN'i üşütçen :1::1:
Çok bunalıyorum valla bende :15::15:

Günaydın kızlar :)

Kolay gelsin canım çok da yorma kendini sen dikkat et;) magnezyumdan mı bilmem ama bana doktorum hiç vermedi magnezyum çok şart değil demek ki sanki??? bilemedim ki ben de şimdi tecrübesizlik kötü :)

saol canımm. ev temizliği işte biliyorsun başlayınca insan sonunu getirmek istiyor, hadi orayı da hadi burayı da derken mahvolduk.
magnezyumu doktor ayakların kolların vs ağrırsa kullanabilirsin demişti de oradan aklıma geldi acaba ondan mı diye. bugün iyiyim çok şükür, dinlenince geçti :)

Bazen ben kendimi çok enerjik hissediyorum bazen çok yorgun hiç belli olmuyor :1::1: İyi sen yine şort giyiyon ben resmen don atlet modundayım :17::17: Göbekte sürekli açık olacak :1::1: Eşim bile diyor kapat şu göbeğini EYMEN'i üşütçen :1::1:
Çok bunalıyorum valla bende :15::15:

Benimkide gece acik yatiom ortmuom bisey ustume , sadece gobegimi ortuyo bebegi dusunuyo sadece :)))

günaydın kızlar

bugün bizim yıldönümümüz
ama eşimi aradım sesin kötü geliyor dedim canım sıkkın biraz dedi
ben seni sonra ararım müsait değilim dedi ne olmuş olabilirki içime kurt düştü ya :((

Canim benimde agrilarim coktu hatta agrilarimin geneli cati kemiklerimdeydi tabi bereberinde belim ve kalcamda agriyordu banada agrilar icin magnezyum verdi doktor bugun tam 13. Gunum baslayali hic ihmal etme gercekten cok iyi gelior agrilara ilk gunler pek faydasi olmuor ama sonra bianda kesior. Hic durma basla sen magnezyuma.

ya aslında günde 1 alıyordum ama haftasonu unuttum, düzenli almaya başlayayım o zaman çok saol canım :16:

Aksam misafirim var bana dua edin guzelce atlatayim bu aksami. Cok yormadan kendimi yavas yavas yapayim diyorum .... Dun biraz yoruldum sabah 8.30 da uyandim 2 saattir bebegin hareketini duymadan baslamayim dedim. Cikolata filan yedim kipirdandi rahatladim. Pinpiriklik yoruyo insani.

Back
X