• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Benimkide gece acik yatiom ortmuom bisey ustume , sadece gobegimi ortuyo bebegi dusunuyo sadece :)))
Bizim papuçlar çoktan dama atılmış :43::43:
günaydın kızlar

bugün bizim yıldönümümüz
ama eşimi aradım sesin kötü geliyor dedim canım sıkkın biraz dedi
ben seni sonra ararım müsait değilim dedi ne olmuş olabilirki içime kurt düştü ya :((
Nice mutlu yıllara canım. İşle ilgilidir sen bozma moralini. Öğlen üstü aramazsa tekrar ararsın bakarsın durumuna. Ya da süpriz yapacaktır :1::1:
Aksam misafirim var bana dua edin guzelce atlatayim bu aksami. Cok yormadan kendimi yavas yavas yapayim diyorum .... Dun biraz yoruldum sabah 8.30 da uyandim 2 saattir bebegin hareketini duymadan baslamayim dedim. Cikolata filan yedim kipirdandi rahatladim. Pinpiriklik yoruyo insani.
Allah yardımcın olsun canım. İnş Allah kolaycana atlatırsın. Çok pimpirikliyiz çok. Kıpırdasın diye yediğimiz çikolatalardan dolayı kilo alıyoruz resmen :1::1:

Nice mutlu yıllara canım. İşle ilgilidir sen bozma moralini. Öğlen üstü aramazsa tekrar ararsın bakarsın durumuna. Ya da süpriz yapacaktır :1::1:

Allah yardımcın olsun canım. İnş Allah kolaycana atlatırsın. Çok pimpirikliyiz çok. Kıpırdasın diye yediğimiz çikolatalardan dolayı kilo alıyoruz resmen :1::1:

bende öyle düşündüm bişey planlıyor olabilir

Cok tsk ederim sagol canim aynen bendede basladi kilo almalar :1:

Bazen ben kendimi çok enerjik hissediyorum bazen çok yorgun hiç belli olmuyor :1::1: İyi sen yine şort giyiyon ben resmen don atlet modundayım :17::17: Göbekte sürekli açık olacak :1::1: Eşim bile diyor kapat şu göbeğini EYMEN'i üşütçen :1::1:
Çok bunalıyorum valla bende :15::15:
don atlet :9::9: ayy çok güldümm 😊😊 benim de biraz goguslerim büyüdü sanirim sutyenler sıkıyo evde olduğum surece takmiyorum ohh be dünya varmis diyorum yenilerini alıcammm 😅😅😅

Aksam misafirim var bana dua edin guzelce atlatayim bu aksami. Cok yormadan kendimi yavas yavas yapayim diyorum .... Dun biraz yoruldum sabah 8.30 da uyandim 2 saattir bebegin hareketini duymadan baslamayim dedim. Cikolata filan yedim kipirdandi rahatladim. Pinpiriklik yoruyo insani.

Kolay gelsin canım, iftara geliyorlarsa çok fazla bir şey yapma hiç yenmiyor ya. bizim gözümüz doymuyor yapıyoruz ama hep kalıyor yemekler :) yavaş yavaş yap, vakit var. misafiri de çalıştır ayrıca, hamilesin sen yardım etsinler :9:

don atlet :9::9: ayy çok güldümm 😊😊 benim de biraz goguslerim büyüdü sanirim sutyenler sıkıyo evde olduğum surece takmiyorum ohh be dünya varmis diyorum yenilerini alıcammm 😅😅😅
o durum bende de var valla. Büyüdüler resmen hepsi sıkıyor. Tam alıcam içerde erkek satıcı var girmeyim dönüyorum. Zaten sıcak birde onları taksam evde pişik olurum artık. Kıyafetlerimin çoğu göğüs kısmından dar geliyor. Tesettürlüyüm birde çok yapışan şeyler giyme taraftarı değilim dolap detoksu yaptım Pazar günü. Yeğenime verdim çoğunu pek bi sevindi. Sen hep hamile kal Betülüm hep hamile kal dedi bana :1::1::1:

Bende 8 aydır burdayim, alismak konusuna gelince sadece Tuzla ya değil yeni hayatima da alismsya çalışıyorum, izmirden geldim ben, ailemi, arkadaşlarımı, 15 yıllık iş hayatımı bıraktım geldim, ev hanimi oldum :) Allah'tan bebişim tam zamaninda geldi yoksa cok zor olurdu benim için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkilerde istanbulun diger ucunda ama gel gor ki goremiyorum kimseyi. Tuzla isime 3.5 saat uzakliktaydi en son hamile oldugumu ogrendigimde gittim istifa ettim. Senin gibi ev hanimi oldum bende. Suan icimde deli gibi bi arabesk furyasi esior Alismak sevmekten daha zor geliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklisin canim benim bunda da 8.haftada kanamam oldu doktorun iğne verdi yatacaksin kalkmayacaksin dedi ama ben pek yatamadim biliyordum çünkü hissettim düşmeyecekti birakmayacakti bebeğim beni. Birakmadi da tutunmuş bana meleğim bir problemimiz yok su anda allaha şükür. Ama benim bu korkularimi her anne adayi yasiyordur biliyorum yalniz olmadigimi o yüzden sizlerle paylastim iyiki paylasmisim gerçekten rahatladim :) hamilelikte hep pozitif düşünmek lazim bebislerimiz saglikla doğacak inşallah 😊

Evet canim seneye bu vakitlerde onlarla ugrasmaktan kafayi kasiyacak vaktimiz olmayacak insallah :) rabbim tum bebisleri korusun 💝

Kolay gelsin canım, iftara geliyorlarsa çok fazla bir şey yapma hiç yenmiyor ya. bizim gözümüz doymuyor yapıyoruz ama hep kalıyor yemekler :) yavaş yavaş yap, vakit var. misafiri de çalıştır ayrıca, hamilesin sen yardım etsinler :9:

Normalde herseyi kendim yapmak isterim ama hamileykn boyle olmicak gibi :)) yemkleri yaparim yavas yavas serviste pert olurym galiba herkes kendi servisini yapsin dicem bide ilkkez geliyolar evime :))) Allah bir kolaylik verir insallah :)

allahh korusun böle şeylerden yaa... ohhh uyumuşsun ne güzel,ben nedense gündüz bi uykuya dalamıyorumm :52::52: günaydın bu arada :3:

Tekrardan gunaydin annesi :) benim bi hapim var evlerden irak uykumu getirior tam uc saat araliksiz yatiorum bide gunde 3 kez zombi oldum :)

ya aslında günde 1 alıyordum ama haftasonu unuttum, düzenli almaya başlayayım o zaman çok saol canım :16:

Ainen canim duzenli al ihmale gelmez sonucta hersey bebis icin :) en yakin zamanda gecer insallah tatlim agrilarinda.

kızlar bebek arabası konusunda birkaç arkadaşımız chicco nun lite way plus modelini önermişti, gidip baktık biz de. tek dezavantajı çift yönlü kullanılamaması, onun dışında güzel aslında. alışveriş merkezinde bir çiftte gördüm 6-7 aylık bebekleri vardı. çevirdim sordum hemen memnun musunuz diye :) kadın da adam da biz çok memnunuz hem hafif hem yer kaplamıyor dedi.
özellikle tecrübeli olan arkadaşlar bebeğin dışarıya dönük oturması sıkıntı olur mu, çift yönlü mü almak lazım ne dersiniz?

Bugun ilk tekmesini duydum bebisimin. Saka gibiydi. Hani bagirsak hareketi veya gurultu gibi degil. Ablamda o an karnimi ovaliyordum pıt diye bisey atti icimde. Bisey diyimmi insan varligini hissedene kadar icinde bir kalp tasidigina inanamiyor. O simdi miniminnacik ayagiyla tekme atiyor:eek:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozunaydin annesi darisi bizim basimiza bende bi kez tek yedim o guclu tekmeden aklimda kaldi hep komple hissetmek istiorum :( sen keyfini cikar yavrunun 🐣

o durum bende de var valla. Büyüdüler resmen hepsi sıkıyor. Tam alıcam içerde erkek satıcı var girmeyim dönüyorum. Zaten sıcak birde onları taksam evde pişik olurum artık. Kıyafetlerimin çoğu göğüs kısmından dar geliyor. Tesettürlüyüm birde çok yapışan şeyler giyme taraftarı değilim dolap detoksu yaptım Pazar günü. Yeğenime verdim çoğunu pek bi sevindi. Sen hep hamile kal Betülüm hep hamile kal dedi bana :1::1::1:
aaa benim de adım Betül bende tesetturluyumm canim ☺ o konuda sikintim yok babam camasirci hic disardan camasir pijama falan almam :9::9:

senin kiler biraz mı büyüdü? benimkiler doğuma kadar bağımsızlıklarını ilan edecekler diye korkuyorum valla:52::52:

hadi yaa dış kapıya assana ' rahatsız etmeyin uyuyan var' diye :1::1::1:

Bebis bi dogsun ozamana insallah kapiya ascam bebegim uyuyor die kimsecier rahatsiz etmesin :) simdi gelsinler ama bisey olmaz tek basima bu dag basinda canim sklior :(

ay kolay gelsin. yemekler dinlene dinlene yapılıyor da servis öyle olmuyor. inşallah gelen misafirlerin yardım ederler sana

Back
X