• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

senin kiler biraz mı büyüdü? benimkiler doğuma kadar bağımsızlıklarını ilan edecekler diye korkuyorum valla:52::52:

Al bendende o kadar iki hafta once gittim yenilerini aldim eskiler bana bakip sonsuza kadar elvada bile dediler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebis bi dogsun ozamana insallah kapiya ascam bebegim uyuyor die kimsecier rahatsiz etmesin :) simdi gelsinler ama bisey olmaz tek basima bu dag basinda canim sklior :(

dağ başı mı :1::1: ayy evet kimse rahatsız etmesin bebişlerimizi :16:

Al bendende o kadar iki hafta once gittim yenilerini aldim eskiler bana bakip sonsuza kadar elvada bile dediler :)

Aynen kızlar ben ufacık bile egılsem fora ortada benim fuzeler. Sarkmasn diye sutyenide cıkarmıyorum hiç hep benimle yanı. Çatal yakında boynuma cıkıcak o derece.

kızlar bebek arabası konusunda birkaç arkadaşımız chicco nun lite way plus modelini önermişti, gidip baktık biz de. tek dezavantajı çift yönlü kullanılamaması, onun dışında güzel aslında. alışveriş merkezinde bir çiftte gördüm 6-7 aylık bebekleri vardı. çevirdim sordum hemen memnun musunuz diye :) kadın da adam da biz çok memnunuz hem hafif hem yer kaplamıyor dedi.
özellikle tecrübeli olan arkadaşlar bebeğin dışarıya dönük oturması sıkıntı olur mu, çift yönlü mü almak lazım ne dersiniz?

tecrübeli bir anne değilim ama mantığım şöyle diyor: bebek küçükken zaten ana kucağında yüzü bize dönük olacak. çevreyle ilgilenmeye başladığı zamanlarla pusete geçtiğimiz zaman aynı aylara denk gelecek, bebiş etrafı izlemekten keyif alacak. bana çok elzem bi özellik gibi gelmiyor. bir de çift yönlülerde ağırlık merkezi değiştiği için dengesizlik problemi olabiliyormuş. allah ım bebek arabası lafı duyunca yazmaktan kendimi alamıyorum:52: alsaydık da bi rahatlasaydım

Aynen kızlar ben ufacık bile egılsem fora ortada benim fuzeler. Sarkmasn diye sutyenide cıkarmıyorum hiç hep benimle yanı. Çatal yakında boynuma cıkıcak o derece.

Al kendine bi iki tane yeni cok skıordu benimkiler bide ustlerden pek bi portluordular ne badi giyebildim nede gomleklerim oluor. Mecbur aldim iki tane bide beden bulamadim kendime gore sut dolunca napcam ben acaba 😜

Normalde herseyi kendim yapmak isterim ama hamileykn boyle olmicak gibi :)) yemkleri yaparim yavas yavas serviste pert olurym galiba herkes kendi servisini yapsin dicem bide ilkkez geliyolar evime :))) Allah bir kolaylik verir insallah :)

söyle söyle, yani en azından şunu getirir misin şunu götürür müsün dersen onlar da yardım etmeleri gerektiğini anlatır :) ben ramazanın başında misafir aldım, her şeyi annemle kardeşim yaptı ben sadece börek yaptım :9: gerçi ayakta dolandığın için yoruluyorsun yine de, misafir berekettir n'apalım :)

Ainen canim duzenli al ihmale gelmez sonucta hersey bebis icin :) en yakin zamanda gecer insallah tatlim agrilarinda.

saol canım inşallah :)

tecrübeli bir anne değilim ama mantığım şöyle diyor: bebek küçükken zaten ana kucağında yüzü bize dönük olacak. çevreyle ilgilenmeye başladığı zamanlarla pusete geçtiğimiz zaman aynı aylara denk gelecek, bebiş etrafı izlemekten keyif alacak. bana çok elzem bi özellik gibi gelmiyor. bir de çift yönlülerde ağırlık merkezi değiştiği için dengesizlik problemi olabiliyormuş. allah ım bebek arabası lafı duyunca yazmaktan kendimi alamıyorum:52: alsaydık da bi rahatlasaydım

aynen ben de öyleyim, piyasadaki bütün bebek arabalarını biliyorum ve bebeği olan bütün arkadaşlarıma da tek tek soruyorum ne kullanıyorsunuz diye :) eşim de altı üstü bebek arabası alırız iyi bi tane diye kızıyor ama ama huy işte :9:
ben pierre cardinin bir modelini beğenmiştim ama o da puset üzerindeyken katlanmıyormuş, çok zor olur dedi bilenler. şimdi quinny nin bir modeli de var aklımda ona da bakacağım, onu da beğenmezsem chicconun bahsettiğim arabasını alırız herhalde.

hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar annemler gitti bu sabah artık beyimle yalnız kaldık 2 aydır iyi alışmışız gelen gidene :(
canım benim Allah kavuştursun tekrardan, şimdi eşinle tadını çıkar yalnız kalmanın:))

canım benim ben de geçen yıl tamda bugünlerde aynı seyi yaşadım benimkiler ikizdi seni çok iyi anlıyorum su sana ne desem boş ama nolursun rabbime inan güven ve STRES ASLA YAPMA ben 4-5 kere klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ve adetimin 5.güünüzden itibaren hep bu iğnelerin ağrısı ile yaşadım olmadı her seferinde prolaktin hormonum yükseldi tabi stresden en son bir dr gittik oda rahim filmi çekti ve bana dediki sen bu ay hamile kalamazsın diğer aya gel aşılama yapalım dedi bende nasılsa hamile kalamayacağım diye hiç umursamadan hayatımda olmadığım kadar sakin bir şekilde adetimi bekliyordum ve ben o ayın sonunda yumurtlama takvimine göre hamile kalma olasılığımın düşük olduğu günlerde hamile kaldım rabbime binlerce şükürler olsun su anda 18 haftalık hamileyim çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz tek sorunumuz benim yaramaz cinsiyetini göstermiyor :))))
inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder
canım benim sende zorluklar çekmişsin çok şükür ki Rabbim daha fazla aratmamış sağlıkla hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim, cinsiyet göstermiyor kız mı acaba canım :))

kızlar sonucumuz temiz çıktı Allaha şükür.
şimdi öğrendik ve mutluluktan ağlamaktayız.

oohhh ne kadar sevindim canım Allah dualarımızı kabul etti çok şükür kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim:)

aaa benim de adım Betül bende tesetturluyumm canim ☺ o konuda sikintim yok babam camasirci hic disardan camasir pijama falan almam :9::9:
aaaa Adaşız yani ohh ne güzel :16::16: Kendin beğenip kendin alıyorsun ne güzel yaaa. Benim çok sorunlu oluyor valla her modeli beğenmem rahat edemem falan filan. Altı üstü çamaşır işte ama yok hem güzel hem rahat olacak :1::1::1:
senin kiler biraz mı büyüdü? benimkiler doğuma kadar bağımsızlıklarını ilan edecekler diye korkuyorum valla:52::52:
:1::1::1::1: çocuk emdikçe söner onlar söner :9::9::9:
:9::9::9: Çatal boynuna mı çıkacak o kadar mı ? Maş Allah mı desem ne desem bilemedim ki :9::9::9: Ayy evde çıkarmadan duramıyorum artık. Birde küçük geliyorlar ya sıkıyorlar daha çok kaşıntı yapıyor. Acilen almam lazım. Bu akşam annemlere gidicem orda bayan çamaşırcı var alayım bari ordan :21::21:

vahh anam vahh :1: özledikçe gidersin ama :52:

Malesef kuzum ablami abimi yegenlerimi gormeyeli 3 ay oldu :( en son taziyeye gittik esimle bir saat kalip hop eve donduk.esim oyle devamli gitmemden yana degil simdi bide doktor hep yatacaksin dedi ya bahanede var ortada kavgasiz gurultusuz onun dedigi oluyor ;(

canım benim Allah kavuştursun tekrardan, şimdi eşinle tadını çıkar yalnız kalmanın:))

canım benim sende zorluklar çekmişsin çok şükür ki Rabbim daha fazla aratmamış sağlıkla hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim, cinsiyet göstermiyor kız mı acaba canım :))

oohhh ne kadar sevindim canım Allah dualarımızı kabul etti çok şükür kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim:)

kızlar cuma günü öğrendim cinsiyetini bir pipilide benden geliyorr:)

kızlar bebek arabası konusunda birkaç arkadaşımız chicco nun lite way plus modelini önermişti, gidip baktık biz de. tek dezavantajı çift yönlü kullanılamaması, onun dışında güzel aslında. alışveriş merkezinde bir çiftte gördüm 6-7 aylık bebekleri vardı. çevirdim sordum hemen memnun musunuz diye :) kadın da adam da biz çok memnunuz hem hafif hem yer kaplamıyor dedi.
özellikle tecrübeli olan arkadaşlar bebeğin dışarıya dönük oturması sıkıntı olur mu, çift yönlü mü almak lazım ne dersiniz?

Bebek asıl ihtiyacı olduğu dönemde zaten sana doğru bakıyo olcak sonrasında da zaten etrafın farkında olduğu için dışarıyı izlemek isteyecek bence sonrası için Çift yöne gerek yok

Malesef kuzum ablami abimi yegenlerimi gormeyeli 3 ay oldu :( en son taziyeye gittik esimle bir saat kalip hop eve donduk.esim oyle devamli gitmemden yana degil simdi bide doktor hep yatacaksin dedi ya bahanede var ortada kavgasiz gurultusuz onun dedigi oluyor ;(

öle mii aman o zaman yatta gerisi önemli değil bebiş bi sağlıkla gelsin dünyaya az büyüsün gidersin,

söyle söyle, yani en azından şunu getirir misin şunu götürür müsün dersen onlar da yardım etmeleri gerektiğini anlatır :) ben ramazanın başında misafir aldım, her şeyi annemle kardeşim yaptı ben sadece börek yaptım :9: gerçi ayakta dolandığın için yoruluyorsun yine de, misafir berekettir n'apalım :)

saol canım inşallah :)

aynen ben de öyleyim, piyasadaki bütün bebek arabalarını biliyorum ve bebeği olan bütün arkadaşlarıma da tek tek soruyorum ne kullanıyorsunuz diye :) eşim de altı üstü bebek arabası alırız iyi bi tane diye kızıyor ama ama huy işte :9:
ben pierre cardinin bir modelini beğenmiştim ama o da puset üzerindeyken katlanmıyormuş, çok zor olur dedi bilenler. şimdi quinny nin bir modeli de var aklımda ona da bakacağım, onu da beğenmezsem chicconun bahsettiğim arabasını alırız herhalde.

quinny nin en favori modelim zapp xtra 2. pahalı bulursan zapp xtra. çünkü en hafifi bu. ben geçen mood modeline baktım da aman allah im yerinden oynamıyor 15 kg. miş ağırlığı. :19: eğer alırsan nolur bana da haber ver:16::16::16:

Back
X