• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

yuppiiiii gözün aydın. belirsizlikten kurtulmuşsun ne güzel. allah hayırlı evlat etsin inşallah. ben de bugün gidicem bakalım. 2 gündür uyuyamadım heyecandan :21::21::21::21:[

ben çatladım meraktan git artık yahu:) yarına da ben aldım randevu bakalım cinsiyet değişcek mi ? 5 hafta geçti aradan bence bi gol yiycem :2: haber ver hemen ha.

haber veririm hemen merak etme:13:. muayene ücretleri artmış diyolar sen en son ne zaman gitmiştin

aaa yok ben kocamın hakkını yiyemem sadece bu aralar temizliğe yardım etmiyor. O etmeyince bende yapmıyom :19::19: Oruçlu olduğu için kıyamıyorumda bir şey demiyorum ama her konuda anlayışlıdır sağolsun :21::21: Sadece ben çok kıyafet düşkünüyümdür bebişe de alırım eminim çok çok onda çatışacağız sanırım. :18::18: Ama ben oturduğum yerden de alırım eve gelince yapacak bir şey yok :1::1:

Benimki hep bekar hayati yasadi canim son bes yili yurtdisinda tek basina gecti hep disardan yerdi yada sorardim aksam ne yiyorsun die menu hep ayni peynir zeytin. Cok iyide temizlik yapar. Eee bende 6 kiz cocugunun en kucuguyum ne yemek gelir elimden ne temizlik evlenelim hepsini ben yaparim derdi eskiden. Simdi neymis ben ole bisey demedim hic :) dun bana yemek kitabi almis iki tane :) 4 5 aydir hamileyim bulantilarim cokken iki kez soylene soylene bulasik yikadi bana baskada asla elini surmez. Bugun sabah yine coraplari ben giydirdim ayagina :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin kiler biraz mı büyüdü? benimkiler doğuma kadar bağımsızlıklarını ilan edecekler diye korkuyorum valla:52::52:
o zaman karbon da iyice buyur eşit olurlar çok dikkat çekmezler bence korkma:9::9: aslında benim de küçük sayilmazlardi simdi iyice hattı sayilir oldular 😊 annem de bana kiziyo ne kadar büyüdüler inşallah daha da büyümez diyo allahim ya sanki ben üfleyip sisiriyorum 😀 benim suçum mu hamileyim napim diyorum sinirimi bozuyo ya 😆😆

valla ben hiç trip atamıyorum. eşim bebeği öğrendiğimiz ilk ay o kadar başka bi adam oldu ki. yok efendim bebekle bir olup onu dışlıyormuşuz biz, ben bebeği severmişim onu sevmezmişim. bu arada bebekle dışladığımız zaman da bebek 4 haftalık daha.:52: en son dr a bi kahve keyfim vardı eşimle o da kalmadı bebek yüzünden dediğinde dedim kızım olmayacak bu iş böyle, hem korktum da heralde sevmeyecek bebeği dedim. bebeğe karşı bir şey hissetmiyorum falanlar, yok bana trip atmalar filan. Allah ım ne makaralar ne film ler:52::52::52: sonra bebek babasını her sabah öptü, akşam öptü babayı çok özledi, babaya hediyeler aldı falan derken alıştırdım şimdi:9::9::9::9: şimdi de çok düşkün, yaptıklarını anlatıyorum da kendisi de gülüyor

Benimkiside bi triplerde gecen itiraf etti yok dior kiskaniorum napim dior. Sabah oglum die kalkiormusum gece oglum die uyuyormusum ilgilenmiormusum da. Cok icerlemis eskiden zorla sarilirdin bana dior simdi uyaniorum gece dahi elin karninda uyuyorsun dior. Ohhh olsun ben sarilmak isterken triplere girmicektin iste dedim. Yine triplerde :) :)

Benimkiside bi triplerde gecen itiraf etti yok dior kiskaniorum napim dior. Sabah oglum die kalkiormusum gece oglum die uyuyormusum ilgilenmiormusum da. Cok icerlemis eskiden zorla sarilirdin bana dior simdi uyaniorum gece dahi elin karninda uyuyorsun dior. Ohhh olsun ben sarilmak isterken triplere girmicektin iste dedim. Yine triplerde :) :)

valla geçen gün görümcem bile söyledi bana senin iki çocuğun olacak diye. gerçekten benim iki bebeğim olacak. ona da söylüyorum iki bebeğim var benim diye hoşuna gidiyo:9:

valla geçen gün görümcem bile söyledi bana senin iki çocuğun olacak diye. gerçekten benim iki bebeğim olacak. ona da söylüyorum iki bebeğim var benim diye hoşuna gidiyo:9:

Gider tabi hoslarina gitmez mi benimkiside kocaman bi bebek kendi oglunu kiskanacak kadar bebek daha :)

Hahaha aynen canim ben de ole yapiorum :) bi de benim gobek deligim acildi baya sizin de ole miii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde acildiii daha once gobegimi hic gormemistim hep cukurdu hala cukur ama gorebiliyorum artik..
Bugun ilk tekmesini duydum bebisimin. Saka gibiydi. Hani bagirsak hareketi veya gurultu gibi degil. Ablamda o an karnimi ovaliyordum pıt diye bisey atti icimde. Bisey diyimmi insan varligini hissedene kadar icinde bir kalp tasidigina inanamiyor. O simdi miniminnacik ayagiyla tekme atiyor:eek:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tatli dimi canim devami gelecek insallah..
Bazen ben kendimi çok enerjik hissediyorum bazen çok yorgun hiç belli olmuyor :1::1: İyi sen yine şort giyiyon ben resmen don atlet modundayım :17::17: Göbekte sürekli açık olacak :1::1: Eşim bile diyor kapat şu göbeğini EYMEN'i üşütçen :1::1:
Çok bunalıyorum valla bende :15::15:
Bende penye gecelik gibi elbiselerim var onlarla dolasiyorum rahat oluyo ohh..
Benim esimde gun icinde yemek yedin mi cocugumu ac birakma diyo :D
o durum bende de var valla. Büyüdüler resmen hepsi sıkıyor. Tam alıcam içerde erkek satıcı var girmeyim dönüyorum. Zaten sıcak birde onları taksam evde pişik olurum artık. Kıyafetlerimin çoğu göğüs kısmından dar geliyor. Tesettürlüyüm birde çok yapışan şeyler giyme taraftarı değilim dolap detoksu yaptım Pazar günü. Yeğenime verdim çoğunu pek bi sevindi. Sen hep hamile kal Betülüm hep hamile kal dedi bana :1::1::1:
Canim ben lcwden bi camasir aldim cok rahat daha once resminide koymustum penye rahat hem hemde toparliyo bi bakin derim..
yja4edap.jpg

Normalde herseyi kendim yapmak isterim ama hamileykn boyle olmicak gibi :)) yemkleri yaparim yavas yavas serviste pert olurym galiba herkes kendi servisini yapsin dicem bide ilkkez geliyolar evime :))) Allah bir kolaylik verir insallah :)
İnsallah yorulmazsin canim ben misafir cagirdigimda gelen bayansa cayi demleyip alin cayinizi kalkamiycam diyorum ayagimida uzatip oturuyorum aksama kadar yoruluyorum zaten..
Esimin arkadaslarinin cogu bekar zaten onlarda yemegi yiyince esim cay icin disari cikariyo arkadaslarinin bufesi var acik havada oturuyolar evde sigara icmek yasak cunku :)

kızlar bebek arabası konusunda birkaç arkadaşımız chicco nun lite way plus modelini önermişti, gidip baktık biz de. tek dezavantajı çift yönlü kullanılamaması, onun dışında güzel aslında. alışveriş merkezinde bir çiftte gördüm 6-7 aylık bebekleri vardı. çevirdim sordum hemen memnun musunuz diye :) kadın da adam da biz çok memnunuz hem hafif hem yer kaplamıyor dedi.
özellikle tecrübeli olan arkadaşlar bebeğin dışarıya dönük oturması sıkıntı olur mu, çift yönlü mü almak lazım ne dersiniz?
bende bebek arabasi konusunda kafayi yemek uzereyim secim yapmak çok zor. Lite way un normalinde ön bar yoktu bu çok tuhafima gitti plus ta var mi acaba? Bu arada yer kaplamamasi acisindan ben casual Cadillac i da çok beğendim o da çift yönlü değil ama kendine doğru takabiliyosun puset ve ana kucagini. Bir bak istersen tanitim videolarini özlüyorum bu aralar sık sık tüm tavsiye edilen bebek arabalarinin. Ama şöyle de birşey var mesela rüzgar falan çıkarsa yolun ortasında birden hemen yönünü değiştirmek için kolay olurdu çift yön özelliği. Bir de puseti kendine doğru takıp kullanınca arabayi kapatmak için puseti öteki tarafa takıp katlamak gerekiyor sanırım bu da bir dezavantaj gibi geldi. Yani çift yön olmazsa olmaz bir özellik değil tabiki ama olursa ballı lokma olur bence. Hele puset takiliyken kapanmayan arabalar var ki aman aman sakın yanaşma derim cidden çok saçma birşey arabayi parçalayıp koyucaz resmen bagaja 😊

ben en son 1 temmuzda gittim ama muayene ücreti ödemiyorum ben biraz farklı 15 tl doçent farkı alıyolar benden sadece,kurumla anlaşmalı hastane olduğundan.o yüzden bilmiyorum canım ya.

anladım canım. ben de 2 temmuz da zam gelmiş diye duydum da. neyse gidip görcez artık

Bebek asıl ihtiyacı olduğu dönemde zaten sana doğru bakıyo olcak sonrasında da zaten etrafın farkında olduğu için dışarıyı izlemek isteyecek bence sonrası için Çift yöne gerek yok

anladım canım, ben de görmek iyi olur iyi düşünüyordum aslında ama bütün özellikleri taşıyan bir bebek arabası bulmak çok zor işte.

quinny nin en favori modelim zapp xtra 2. pahalı bulursan zapp xtra. çünkü en hafifi bu. ben geçen mood modeline baktım da aman allah im yerinden oynamıyor 15 kg. miş ağırlığı. :19: eğer alırsan nolur bana da haber ver:16::16::16:

zapp extra 2 baktım canım zaten, zapp extra puset üzerindeyken kapanmıyor o yüzden çok mantıksız geldi. bir de onda tam yatırma özelliği falan da yoktu. çok yanaşmadım. tamam alırsam yazarım :)

bende bebek arabasi konusunda kafayi yemek uzereyim secim yapmak çok zor. Lite way un normalinde ön bar yoktu bu çok tuhafima gitti plus ta var mi acaba? Bu arada yer kaplamamasi acisindan ben casual Cadillac i da çok beğendim o da çift yönlü değil ama kendine doğru takabiliyosun puset ve ana kucagini. Bir bak istersen tanitim videolarini özlüyorum bu aralar sık sık tüm tavsiye edilen bebek arabalarinin. Ama şöyle de birşey var mesela rüzgar falan çıkarsa yolun ortasında birden hemen yönünü değiştirmek için kolay olurdu çift yön özelliği. Bir de puseti kendine doğru takıp kullanınca arabayi kapatmak için puseti öteki tarafa takıp katlamak gerekiyor sanırım bu da bir dezavantaj gibi geldi. Yani çift yön olmazsa olmaz bir özellik değil tabiki ama olursa ballı lokma olur bence. Hele puset takiliyken kapanmayan arabalar var ki aman aman sakın yanaşma derim cidden çok saçma birşey arabayi parçalayıp koyucaz resmen bagaja 😊

ya ayrıntılı düşününce çok zor hakikaten seçim yapmak. ben de senin gibi sürekli video izliyorum :)
bir iki tane beğenmiştim baktım hepsi puset üzerindeyken kapanmayan cinsten o yüzden hızla uzaklaştım onlardan senin de dediğin gibi :) ana kucağı almayacak olsak en iyisi ufacık baston arabalar aslında :9:

kızlar ben parfüm konusunda ne yapıyorsunuz merak ediyorum. ben kullanıyorum her türlüsünü vallahi ama içim de rahat değil bir taraftan. zararı vardır muhakkak ama tamamen kesmeyi gerektirecek kadar zararlı mı sizce? sizler kullanıyor musunuz ya da özel bir ürün kullanan var mı? evde olsam sorun değildi de çalışıyorum, her gün de duş alsam kullanmadan duramam bu sıcaklarda :18:

ben de kullanıyorum canım ama kıyafete sıkıyorum. bir de stick deodorant kullanıyorum ama sadece duştan sonra yani öyle her soyunup giyindiğimde değil. gün aşırı duş alıyorum valla her gün almaya üşeniyorum :)
özellikle duştan sonra vücuduna parfüm sıkma derim çünkü gözenekler açılmış oluyor, vücut hemen alabiliyor.

kızlar merhabalar herkese ,

üsküdar yunus emre hastanesinden Nazife Hanım , koşuyolu medipol e geçmiş pazartesi pazartesi üzüldüm ya :5::5:
zaten tavsiye üzerine gitmiştim , rahim ağzındaki yarayla da aynı dr ilgilenmişti şok oldumm..
şimdi kızlar size sorum şu beşiktaşta oturuyoruz,üsküdar yakın die Nazife hn a gidiodum ama koşuyolu ters geliyor,avrupa yakasında hangi hastaneleri önerirsiniz?? koşuyoluna gitsem mi bilemedim bir de türkiye hastanesini öneriyorlar akşam eşimle annemle konuşcam bakalım valla moralim bozuldu Allahtan doğuma yakın diil o zaman olsa şokların şoku olurdu

SAğlıkla gelsin inş Allah :nazar::nazar: Pipili sayısı sürekli artıyor :1::1:

Ben uzun zamandır zaten parfüm kullanmıyorum. Sadece rexona deo. kullanıyorum. Onlarında kokusu zaten olmuyor. Bu sıcaklarda mecburen her dakka duşa giremeyince bir şeyler kullanmak gerekiyor.
canım bende sebamedin rollonunu aldım.aliminyum içermiyor.biraz daha doğaldır diye düşünüyorum.rollonla idare ediyorumm:)

Back
X