• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

kızlar merhabalar herkese ,

üsküdar yunus emre hastanesinden Nazife Hanım , koşuyolu medipol e geçmiş pazartesi pazartesi üzüldüm ya :5::5:
zaten tavsiye üzerine gitmiştim , rahim ağzındaki yarayla da aynı dr ilgilenmişti şok oldumm..
şimdi kızlar size sorum şu beşiktaşta oturuyoruz,üsküdar yakın die Nazife hn a gidiodum ama koşuyolu ters geliyor,avrupa yakasında hangi hastaneleri önerirsiniz?? koşuyoluna gitsem mi bilemedim bir de türkiye hastanesini öneriyorlar akşam eşimle annemle konuşcam bakalım valla moralim bozuldu Allahtan doğuma yakın diil o zaman olsa şokların şoku olurdu

Merhaba canim cok gecmis olsun ben anadolu yakasindayim :( aslinda avrupa yakasinda tercihler daha fazla. Du bakalim annisler cvp verirler sana. Tekrardan gecmis olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabı :D soyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım :D:10:

Benimde acildiii daha once gobegimi hic gormemistim hep cukurdu hala cukur ama gorebiliyorum artik..

Cok tatli dimi canim devami gelecek insallah..

Bende penye gecelik gibi elbiselerim var onlarla dolasiyorum rahat oluyo ohh..
Benim esimde gun icinde yemek yedin mi cocugumu ac birakma diyo :D

Canim ben lcwden bi camasir aldim cok rahat daha once resminide koymustum penye rahat hem hemde toparliyo bi bakin derim..
yja4edap.jpg

İnsallah yorulmazsin canim ben misafir cagirdigimda gelen bayansa cayi demleyip alin cayinizi kalkamiycam diyorum ayagimida uzatip oturuyorum aksama kadar yoruluyorum zaten..
Esimin arkadaslarinin cogu bekar zaten onlarda yemegi yiyince esim cay icin disari cikariyo arkadaslarinin bufesi var acik havada oturuyolar evde sigara icmek yasak cunku :)

Tatlimi dun aksam yaptim anayemegimide simdi yaptim firinlanmasi kaldi bir saat mola.. Aaa hamileyim ben :)))) zaten sicakta sogumuo yemekler iyi oldukca kalkip yapicam .. Pilav corba salata borek kaldi :)))

olacak o kadar,onların bebişlerini taşıyoruz bizz 9 ay :1::1::1: heyy gidi heyyy :1::1: deseydin ne iyi olur diyee :52:
Yok o gururu ben yaşayacağım sana yedirmem dedim :1::1:
valla ben hiç trip atamıyorum. eşim bebeği öğrendiğimiz ilk ay o kadar başka bi adam oldu ki. yok efendim bebekle bir olup onu dışlıyormuşuz biz, ben bebeği severmişim onu sevmezmişim. bu arada bebekle dışladığımız zaman da bebek 4 haftalık daha.:52: en son dr a bi kahve keyfim vardı eşimle o da kalmadı bebek yüzünden dediğinde dedim kızım olmayacak bu iş böyle, hem korktum da heralde sevmeyecek bebeği dedim. bebeğe karşı bir şey hissetmiyorum falanlar, yok bana trip atmalar filan. Allah ım ne makaralar ne film ler:52::52::52: sonra bebek babasını her sabah öptü, akşam öptü babayı çok özledi, babaya hediyeler aldı falan derken alıştırdım şimdi:9::9::9::9: şimdi de çok düşkün, yaptıklarını anlatıyorum da kendisi de gülüyor
Senin ki baya baya seni kıskanıyor :1::1::1:
Var canim odalari olmaz mi plazmasina kadar koydu veletin odasina ki ben cok karsiyim. Babasi isten gelince tv paylasamiorlar die. Baba isten gelince kendi odasindan cikmior cizgi flim izlior sabah babasi uyanir uyanmaz gidip annesine sarilip yatior :)

:1::1: Çok zor yaaaa ama erkek bebişler böyle :9::9:
Benimki hep bekar hayati yasadi canim son bes yili yurtdisinda tek basina gecti hep disardan yerdi yada sorardim aksam ne yiyorsun die menu hep ayni peynir zeytin. Cok iyide temizlik yapar. Eee bende 6 kiz cocugunun en kucuguyum ne yemek gelir elimden ne temizlik evlenelim hepsini ben yaparim derdi eskiden. Simdi neymis ben ole bisey demedim hic :) dun bana yemek kitabi almis iki tane :) 4 5 aydir hamileyim bulantilarim cokken iki kez soylene soylene bulasik yikadi bana baskada asla elini surmez. Bugun sabah yine coraplari ben giydirdim ayagina :(

aaaaaaa o kadar da değil. Otursun giysin canım. :20::20: millet karısının ayakkabısını bağlıyor. :19: eğilemiyorum göbeğimden rahatsız oluyorum falan de. Giysin çorabını da canım bak çok sinir oldum. Biraz yardımcı olması lazım ama :34:
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı :nazar::emir_bebek:
ayy çok güzel bir haber bu. Gözünüz aydın çok sevindim.

canım bende sebamedin rollonunu aldım.aliminyum içermiyor.biraz daha doğaldır diye düşünüyorum.rollonla idare ediyorumm:)
Rollon kıyafetlerde iz yapmıyor mu ? Rexona ve nıvea ın iz yapmayanı bile iz yapıyor az da olsa. Sonra sinir oluyorum ben :52::52:

Malesef kuzum ablami abimi yegenlerimi gormeyeli 3 ay oldu :( en son taziyeye gittik esimle bir saat kalip hop eve donduk.esim oyle devamli gitmemden yana degil simdi bide doktor hep yatacaksin dedi ya bahanede var ortada kavgasiz gurultusuz onun dedigi oluyor ;(

Ben kurban bayramindan bu yana gormuyorum canim 3 ay olsa keske mesafe uzak oldugu icin daha uzunca bi zamanda gidemiycem annem doguma gelince gorucem artik :(
kızlar ben parfüm konusunda ne yapıyorsunuz merak ediyorum. ben kullanıyorum her türlüsünü vallahi ama içim de rahat değil bir taraftan. zararı vardır muhakkak ama tamamen kesmeyi gerektirecek kadar zararlı mı sizce? sizler kullanıyor musunuz ya da özel bir ürün kullanan var mı? evde olsam sorun değildi de çalışıyorum, her gün de duş alsam kullanmadan duramam bu sıcaklarda :18:
Ben ilk zamanlar koku hassasiyeti dolayisiyla kullanamadim ama 1 haftadir basladim parfume deodorant kullanmazsam olurum evdede olsam her sabah surulecek o deo..
Ablamin oglusu annesiyle babasinin beraber uyumasina katlanamiyor 5 yasinda ve annesine bosa bu adami ben seninle uyurum demis. Enistem ogluna gicik oluor bazen gizleyemior adam sinirini :)

Heheheh cok guldum buna yaa bizimki kiz olursa yandim ben demekki..
valla ben hiç trip atamıyorum. eşim bebeği öğrendiğimiz ilk ay o kadar başka bi adam oldu ki. yok efendim bebekle bir olup onu dışlıyormuşuz biz, ben bebeği severmişim onu sevmezmişim. bu arada bebekle dışladığımız zaman da bebek 4 haftalık daha.:52: en son dr a bi kahve keyfim vardı eşimle o da kalmadı bebek yüzünden dediğinde dedim kızım olmayacak bu iş böyle, hem korktum da heralde sevmeyecek bebeği dedim. bebeğe karşı bir şey hissetmiyorum falanlar, yok bana trip atmalar filan. Allah ım ne makaralar ne film ler:52::52::52: sonra bebek babasını her sabah öptü, akşam öptü babayı çok özledi, babaya hediyeler aldı falan derken alıştırdım şimdi:9::9::9::9: şimdi de çok düşkün, yaptıklarını anlatıyorum da kendisi de gülüyor
Ayy esin cok komikmis canim :9:
arkadaşlar amniyosenttezimiz temiz çıktıııı :nazar::emir_bebek:
Hayirli olsun canim cok sevindim :nazar:

Benimki hep bekar hayati yasadi canim son bes yili yurtdisinda tek basina gecti hep disardan yerdi yada sorardim aksam ne yiyorsun die menu hep ayni peynir zeytin. Cok iyide temizlik yapar. Eee bende 6 kiz cocugunun en kucuguyum ne yemek gelir elimden ne temizlik evlenelim hepsini ben yaparim derdi eskiden. Simdi neymis ben ole bisey demedim hic :) dun bana yemek kitabi almis iki tane :) 4 5 aydir hamileyim bulantilarim cokken iki kez soylene soylene bulasik yikadi bana baskada asla elini surmez. Bugun sabah yine coraplari ben giydirdim ayagina :(

çok şaşırdım şuanda onun sana çorap giydirmesi gerekiyor çok sinirlendim.

Merhaba canim cok gecmis olsun ben anadolu yakasindayim :( aslinda avrupa yakasinda tercihler daha fazla. Du bakalim annisler cvp verirler sana. Tekrardan gecmis olsun.

çok saol canım ya üzüldüm cidden koşuyolu olursa iice trafiğe kalacağız bakalım napcam..

kızlaaaar boş geçmeyinn yardımm edinnnnn :84::84::84::84::84:

Benimde acildiii daha once gobegimi hic gormemistim hep cukurdu hala cukur ama gorebiliyorum artik..

Cok tatli dimi canim devami gelecek insallah..

Bende penye gecelik gibi elbiselerim var onlarla dolasiyorum rahat oluyo ohh..
Benim esimde gun icinde yemek yedin mi cocugumu ac birakma diyo :D

Canim ben lcwden bi camasir aldim cok rahat daha once resminide koymustum penye rahat hem hemde toparliyo bi bakin derim..
yja4edap.jpg

İnsallah yorulmazsin canim ben misafir cagirdigimda gelen bayansa cayi demleyip alin cayinizi kalkamiycam diyorum ayagimida uzatip oturuyorum aksama kadar yoruluyorum zaten..
Esimin arkadaslarinin cogu bekar zaten onlarda yemegi yiyince esim cay icin disari cikariyo arkadaslarinin bufesi var acik havada oturuyolar evde sigara icmek yasak cunku :)
Penye geceliklerimin hepsi dar geliyor. Komple dolabı baştan aşağıya yenilemem gerekiyor sanırım :9::9: İnce penye gecelikler çok rahat oluyor evde üfül üfül. almak lazım valla. LCw den aldığın çamaşırda güzelmiş biir bakayım bende bu akşam.
kızlar bende bugun cınsıyet ogrenmeye yanı kontrole gıdıcem ınsallah gosterırse tabı :D soyler heralde dıye umuyorum heyecan yaptım :D:10:
Hadi bakalım. Haberini verirsin. Çiçek mi böcek mi ? :1::1:

aaaaaaa o kadar da değil. Otursun giysin canım. :20::20: millet karısının ayakkabısını bağlıyor. :19: eğilemiyorum göbeğimden rahatsız oluyorum falan de. Giysin çorabını da canım bak çok sinir oldum. Biraz yardımcı olması lazım ama :34:

Rollon kıyafetlerde iz yapmıyor mu ? Rexona ve nıvea ın iz yapmayanı bile iz yapıyor az da olsa. Sonra sinir oluyorum ben :52::52:

Uyanmior tatlim uykudan servis kapida korna sesleri ile basip durunca iside cok yorucu gubde 14 saat ayakta oruclu bide kuzum. Kiyamiorum uyurken giydirdim coraplarini :) baska turlude uyanmior benimkisi

canım yapmıyor bu .hatta şuan tekrar baktım herhangi bir iz yok:1:

Uyanmior tatlim uykudan servis kapida korna sesleri ile basip durunca iside cok yorucu gubde 14 saat ayakta oruclu bide kuzum. Kiyamiorum uyurken giydirdim coraplarini :) baska turlude uyanmior benimkisi

Hmm anladım. Bende o keyiften sana giydirtiyor sanmıştım. Suyu dök başına bak nasıl uyanıyor :9::9: Kıy kıy o sana kıyıyor bak :1::1:

Yok yok oyle ayagina egilipte giydirmiorum kizlar uykudan uyandirmak icin o yatakta daha uyurken giydirdim oda tabi biturlu uyanmadigi zamanlar mecbur kalioruz.

Aynen ya. Hiç işim yok hamile halımle gıydrcem coraplarını. Zaten benmki hayatta yaptrmaz oyle bişey. Canm benm her akşam ayaklarm şişiyo diye masaj bile yapar. Ayakkabılarımı baglar. Aman nazar degmesın kocacıma.

Hmm anladım. Bende o keyiften sana giydirtiyor sanmıştım. Suyu dök başına bak nasıl uyanıyor :9::9: Kıy kıy o sana kıyıyor bak :1::1:

Yazik ama bi orucu atlatalim dokecemde simdi orucumu bozdun falan der :) bilerek icer o suyu benimkisi :)

Back
X