- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Ayy benimkidemi oyle olacak acaba benim pabucta dogru dama demekki benim esim cocuklari pek sevmez ama kendi cocugu olunca iliskilerini gozlemlemek cok keyifli olacakbenim 15 aylık kızım var evde babaaaa babammmm diye dolaşıyor tabii eşim gayet memnun bu durumdan şimdi 2. kızımız geliyor eşim diyorki biri babamm biri babacııımmm diyecek ohh ne güzel iki yanıma alıp dolaşıcaz... gibi cümleler benim papuç dama atılmış durumda:18:
Olabilir canim babasi hissetmis iste niye hevesini kursaginda birakiyosun adaminKızlar buarada eşim sabah kalkmış çok mutluyum dedi hayırdır dedim gece sahurdan sonra ben uyurken elini koymuş karnıma oğlumuz vurmuş :)) başka bişidir o dedim hayır çok net hissettim diyor.. o ''baba sen neden geldin annemle ben uyucaktım sen git bu Yatak üçümüze dar''demek istemiş dedim morali bozuldu adamın resmen![]()
bebek midir buarada hissettiği şey merak ettim ben de :)
büyük gün yarın mı, hadi inşallah kendini göstersin artık çatladık meraktan
ya ben daha kendim bile hissetmiyorum anlatmayın böyle şeyler kıskanıyorumultrasonda hiç yerinde durmuyor bıdık bacaklarını karnıma vuruyor gibi görünüyor sözde ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. 18 hafta bitecek neredeyse bu kız niye hissettirmiyor kendini, güçsüz mü yoksa benim bebekim
gözün aydın canımbenim 4lü test de bir çıksaydı, içimiz şişti artık :)
Yarin buyuk gun canim ogleden sonra randevum benden haber bekleyin
Benim bebikte normalde cok hareketli ama ultrasonda icine kapaniyo arkasini donup boyle oluyo;