- 17 Haziran 2011
- 5.463
- 3.166
- 373
selam canım ben de cumartesi günü 19. haftama girdim...doktora 27 haziranda gitmiştim doktorum renkli ultrasonla ilgili bir şey söylemedi...herhalde bu sefer gittiğimde söyleyecek...bayramdan sonra gidicem hayırlısıyla...benim meleğimin cinsiyeti en son gittiğimde belli oldu...ben de renkli ultrasonu bekliyorum...hayırlısıyla bir gidip görsem![]()
bu renklı ultrason cok güzel bişey bebişin tüm yüz hatları beden hatları hep bellı oluyo ben cok sabırsızlanıyorummm:)
21 ile 24. hafta arasında olması gerekıyomus sanırım..ınsallah mınıklerımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız..sizin ilk bebekmi?
benımde renklı ultrasondan once 2 agstosta kontrolum var o zaman hatunumu görürüm net olarak inşallh:)
aaa çok terbiyeli annesi sende hee,hemen göstermiyo ayıp diyeeama bence büyük ihtimalle kız olucak
allah gönlüne göre versin inşallah
![]()
bencede kız olacak hayırlısı bakalım zaten ılk bebek hiç farketmıyo,amacım alısverıs yapmak için cınsıyetını ogrenmektı ama bu aşırı sıcaklardan dolayı alısverıs ısını eylüle erteledım:)
ozamana kadarda zaten ohooo:)
Sagolun kizlar bana moral verdiniz, simdi iyi bir dr arastiriyoruz bakalim 4 boyutluda ayrintili bakilsin bide![]()
selam arkadasımmm
bence gercekten bu konuya cok kafanı takıpta hem kendını hem bebegını yıpratma
doktorlar en ufak ıhtımalı bıle büyütüp dağ yapıyolar..
belkı olması gerekende bu onlem alabılmek için..
ama cogunlukta en kötü ihtimaller cıkmıyo saglıkla gelıyo bebişler..
neler duyduk neler gördükk,rabbım nıce doktorların tezlerini çürüttü saglıklı sıhhatlı evlatlar vererek..