Evet böyle aldılar yapacak bişi yok artık

canım bi arkadas yazmıştı linki inan unuttum ama harika şeyler vardı son delikanlı yazan zıbınlar fln
Hehe gerçeği kabullenmek zorunda oğlan benim :)) evet artık daha net burdayım diyor kuzucım ama dışardan hissetmesine şaşırdım :)
Valla doktor kız dediğinde göreceksin canım ben kızımla alışverişe gidicem kahve içmeye gidicem kızlar babacı olur fln diyordu kısa süren çatlama seanslarından sonra şimdi ben de :) oğlan anacı olur diorum :) intikamı sıcak seviyorum

yazık bazen de üzülüyorum tamam tamam siz de baba oğul pes atar maç izlersiniz diyorum yazık kocacım heyecanlanıyor o zaman. :))
Canım çok takılma bak benim arkadasın oğlan çocuk 21 de ilk kez hissettim den erken hissettin diyor ama başka birinin kız bebiş 16 da hissetmiş..biraz karın yapısı meselesi bence iç karnın genişşe geç darsa erken hissersin diyor eskiler ve onların neredeyse her dediği doğru çıkıyor canım rahat ol
Evet canım benim arkadasın kızı var 5 yaşında bi gün avm.Ye gideceklemiş 3 ü bir evden çıkarken ''aaaa anne sen de mi geliyordun biz babamla takılacağız sanmıştım '' demiş sıpa çok hoşuma gitti :)) sizin kızdan babam babam diye gezer :)
Evet canım intikam aldım eşimden..bebik kızken sürekli kıskandırıodu beni simdi sıra ben de