hayırlı olsun prensesin canım :) çok şükür için de rahatladı artık. Allah başka korkular yaşatmasın hiçbirimize...
geçmiş olsun canım, her enfeksiyon kelimesini burda gördüğümde hemen yazıyorum :) ilaçlarına takviye olarak bol su ve c vitamini almayı da ihmal etme. doktor bana bol bol portakal suyu iç ve günde 7-8 yaban mersini ye demişti. geçer çabucak inşallah dert etme. bu arada bana da son kontrolde eşi rahim ağzının üstünde demişti. ilerde yukarı çıkabilir çıkmazsa sezaryen olacak demişti. aynı sorun mu oluyor acaba bu durumda ikimizinki? bize de ilişki yoğun olmasın dedi. bayramda memlekete gitmeyi planlıyoruz. yolculuk işini sormak hiç aklıma gelmedi. sakıncası olur mu acaba?? bir de son olarak yerim ben onun nazını
maşallah oğluşuna canım :) yaa ne tatlı görüntüler değil mi? benim sıpam da el sallamıştı bana

geçmiş olsun canım, korkma önemli bir sebebi yoktur inşallah. yormuşsundur belki kendini, dinlenmeye çalış canım..
kemik ağrıları oluyor canım yaa türlü türlü. bebişine neden yordun şimdi onu?? hiç ilgisi yok onun hareketleriyle. oğluşun da içinde hep fıldır fıldır dönecek değil ya, o da yoruluyor, dinleniyor, uyuyor annesi.. :)
güle güle giysin Ayşecik
bozma canım moralini, bak ne güzel şeyler söylemiş doktor. her şey yolunda gider Allahın izniyle inşallah...
hayırlı olsun oğluşun canım :) iyi kandırmış sizi minişin

artık hediye gidecek herhalde onca güzelim elbise